BTC USD 37,853.1 Gold USD 1,792.10
Time now: Jun 1, 12:00 AM

🇲🇾🏆⚽ Harimau Malaya 2022 - Kim Pang Gon Jurulatih Baru HM

TXT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgemgemgem
Messages
333,496
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
333,496
Reaction score
17,856
Points
2,536
Awards
1
Sponsored Post

TXT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgemgemgem
Messages
333,496
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
333,496
Reaction score
17,856
Points
2,536
Awards
1
Tapi tak bagus untuk developement player,ade yg kena peram

Realiti semasa Liga M
Pemain kejar income stabil selagi boleh main bola
Minit permainan dah tak kisah
 

TXT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgemgemgem
Messages
333,496
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
333,496
Reaction score
17,856
Points
2,536
Awards
1
Makin ke laut lah team negara 😅😅

Pasukan lain takde kewangan yang kukuh
Tak menilai kekuatan sendiri takat mana
Nak ikut orang je
 

azham

Super Active Member
gem
Messages
7,650
Joined
Dec 20, 2012
Messages
7,650
Reaction score
2,224
Points
216
Awards
1
Saya pilih pasukan Vietnam juara edisi kali ni sebab mereka sekarang sedang beraksi dalam WCQ Zon Asia.
Walaupun mereka kalah semua games tapi mereka dah berkumpul lebih lama dari pasukan lain.
Momentum dah ada. Persefahaman pun dah ada.
Kalau mereka tak penat sebab jadual padat, senang2 je mereka tapau team lain.
 

TXT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgemgemgem
Messages
333,496
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
333,496
Reaction score
17,856
Points
2,536
Awards
1
Saya pilih pasukan Vietnam juara edisi kali ni sebab mereka sekarang sedang beraksi dalam WCQ Zon Asia.
Walaupun mereka kalah semua games tapi mereka dah berkumpul lebih lama dari pasukan lain.
Momentum dah ada. Persefahaman pun dah ada.
Kalau mereka tak penat sebab jadual padat, senang2 je mereka tapau team lain.

Vietnam dah jauh ke depan
Mereka jadi juara
Memang tak hairan
 

azham

Super Active Member
gem
Messages
7,650
Joined
Dec 20, 2012
Messages
7,650
Reaction score
2,224
Points
216
Awards
1
Vietnam dah jauh ke depan
Mereka jadi juara
Memang tak hairan
Dengar khabar Ryan Giggs nak buka academy kat Vietnam.
10 tahun dulu Thailand king of Asean, sekarang dah berpindah tangan.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register