BTC USD 20,013.0 Gold USD 1,673.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell ♥ Mahir Perfumes ♥ | Tanpa Alkohol Akan Sampai Tidak Lama Lagi...☺☻☺

mahir_tg

Super Active Member
Messages
8,260
Paid Membership
Joined
Jan 29, 2012
Messages
8,260
Reaction score
20
Points
65
♥ Mahir Perfumes ♥ | Tanpa Alkohol Akan Sampai Tidak Lama Lagi...☺☻☺

BISMILLAH...

[PENGUMUMAN PENTING!!!]

Disini saya ingin mengucapkan selamat tinggal kepada pelanggan2 yang setia dengan saya...

Hari ni adalah last delivery dari saya..

Saya terpaksa menamatkan bisnes menjual perfume saya atas sebab2 yang tertentu...

Saya ingin meminta maaf jika ada salah dan silap atau kekurangan dari segi servis dan produk selama ini...

Tolong support bisnes terbaru saya yang di siggy saya yea..thx semua kerna setia dengan saya selama ni...

:(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)((

:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock



_______________________________________________________________________​

Kepada yang nak membeli borong 100 botol keatas,
ada harga ISTIMEWA menanti anda!!!

HARGA PAKEJ TERKINI:

574950_335641979861082_145935447_n.jpg



:)cgrock:)paid:)cgrock:)paid:)cgrock







________________________________________________________________________
Khas utk warga CG yang disayangi...aceehhhhh.....:eek::eek::eek:

Kat sini sy ada barang special utk korang...PERFUME GRED AAA!!!

Sila SCROLL kebawah untuk melihat TESTIMONI-TESTIMONI pelanggan saya...;)




TERMURAH DI CG!!!!!

PEREMPUAN YG NAK BELI DAN PAKAI PERFUME UNTUK SUAMI ADALAH DIGALAKKAN...KALAU YANG BELUM KAWIN TAPI NAK BELI DAN PAKAI UNTUK BOYPREND TU TAK DIGALAKKAN,SEBAB KALAU LAKI YANG TERBAU PERFUME ANDA MENOLEH DAN TENGOK ANDA SEDANGKAN TIME TU ANDA BERPAKAIAN SEKSI ATAU TIDAK MENUTUP AURAT,AKAN MENYEBABKAN LAKI TU BUAT MAKSIAT MATA DAN HIDUNG...SO ANDA AKAN DAPAT SAHAM,SAYA PUN DAPAT SAHAM GAK...TAPI KLU STILL NAK BELI BOLEH JE,TP JGN YANG BAU DIA KUAT SGT...SAYA BAGITAU JE..JANGAN TERASA YEA KAUM HAWA...BEGITU GAK DGN KAUM ADAM...KLU BELI UNTUK GELPREND TU SILA TANGGUNG SENDIRI GAK...;) SEKADAR PERINGATAN UNTUK ANDA DAN SAYA...WALLAHU'ALAM...SELAMAT MEMBELI BELAH...:))




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------​

CABUTAN BERTUAH!!!
syarat2 utk cabutan bertuah di activatekan :

1 pembeli bertuah - ada atleast 5 pembeli hingga 9 pembeli 2 botol.

2 pembeli bertuah - ada atleast 10 pembeli 2 botol dan keatas.

PEMBELI BERTUAH AKAN MENDAPAT 1 BOTOL BESAR SECARA PERCUMA...
SENARAI PEMBELI UTK DELIVERY SELASA (18/9/2012):



PEMBELI 1 BOTOL (BIASA)
1) ?
2) ?
3) ?
4) ?
5) ?

PEMBELI 2 BOTOL ( PELUANG MEMENANGI HADIAH CABUTAN BERTUAH)
1) ?
2) ?
3) ?
4) ?
5) ?

PEMBELI 3 BOTOL KEATAS
1) ?
2) ?
3) ?
4) ?
5) ?

HARGA PAKEJ TERKINI:

1) 1 BOTOL = RM60 SIAP POSLAJU
2) 2 BOTOL = RM110 SIAP POSLAJU
3) 3 BOTOL = RM150 SIAP POSLAJU
4) 4 BOTOL = RM180 SIAP POSLAJU
5) 5 BOTOL = RM210 SIAP POSLAJU
6) 6 BOTOL = RM250 SIAP POSLAJU
7) 7 - 49 BOTOL = RM40/BOTOL SIAP POSLAJU
8) 50 - 99 BOTOL = SMS SAYA...
9) 100 BOTOL KEATAS = SMS SAYA...

PROMOSI TERKINI!!!!!
1) CABUTAN BERTUAH KHAS UNTUK PEMBELI 2 BOTOL SAHAJA (RM110 SIAP POSLAJU KE SELURUH MALAYSIA)

syarat2 utk cabutan bertuah di activatekan :

1 pembeli bertuah - ada atleast 5 pembeli hingga 9 pembeli 2 botol.

2 pembeli bertuah - ada atleast 10 pembeli 2 botol dan keatas.

PEMBELI BERTUAH AKAN MENDAPAT 1 BOTOL BESAR SECARA PERCUMA...




Sape nak order boleh terus sms sy di hp 0192510157 mahir....;)



Cabutan bertuah telah dimenangi oleh WALIDSHAUQI!!!!!

Tahniah buat anda!!!!!


:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock


Senarai Pemenang Cabutan Bertuah:

1) ISNIN (30/4/2012) - LADYPINK
2) ISNIN (14/5/2012) - WALIDSHAUQI

Sape nak order boleh terus sms sy di hp 0192510157 mahir...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Boleh tahan selama 3jam minimum hingga 6 jam maksimum...bergantung pada badan masing2...

Kalau nak yg xde dlm sini,sila bgtau nama perfume tu dgn cara pm atau msg hp sy 0192510157 mahir... ;)

p.s:Bermula pada 12/3/2012,Penghantaran menggunakan poslaju akan dibuat pada setiap hari isnin dan khamis petang sahaja..so sape2 yg nak nak cepat kena la deal n wat payment cepat...apa2 perubahan sy akan update kat sini...

 
Last edited:
Sponsored Post

mahir_tg

Super Active Member
Messages
8,260
Paid Membership
Joined
Jan 29, 2012
Messages
8,260
Reaction score
20
Points
65
Testimoni pelanggan mahir perfumes

tokmat™;12633963 said:
Alhamdulillah.....
2 unit perfume yg sia order selamat diterima pada jam 1.45 pm, Selasa, 20 Mac 2012.
Dihantar oleh TT pada Isnin, petang.

Testimoni :

1. Bungkusan nampak kemas & 1% untuk botol itu pecah.
2. Kotak yang membaluti perfume nampak eksklusif, mcm perfume ori juga.... :)
3. Wangian pula, memang wangi.... cuma tahan antara 4 - 5 jam sahaja..... yelah... Gred AAA kan... bukannya ori.... :D
4. Harga berpatutan....
5. Service after sales... sangat bagus.... :)cgrock
6. Tak rugi membeli dengan TT....

Akhir kata....
Next time boleh order lagi... coz harga mampu nak beli perfume berjenama.... :)):)):))
nak beli perfume ori... tak mampu... rege over RM300+++.... :">:">:">

Kepada TT...
Semoga menjadi usahawan perfume yg berjaya.... :)

lain kali nk beli dgn TT la..
servis terbaik ~ ckp Khamis hantar, Khamis jugak pos ^_^

x pe lain kali beli sini jer

p/s : nyesal sesangat beli kat kedai sbelah

recommenden seller for perfume ..

up thread utk TT..
recommenden seller..
delivery A++
aftersale service A++


wokeyhhh..barang suda smpai..thanx mahir..:)cgrock:)cgrock

paco rabanne 1 million yg dibeli dari TT dh smpai..bau dia mmg asyik..tertoleh2 gadis2 yg lalu sebelah..:">... walaupun pos dekat je, TT balut mcm nak pos ke Kazakhstan..:D:)paid

barang dah receive & test...quality terbaik...bau pun agak tahan lama...services memang terbaik dari TT....xnyosal den beli...lepas nie boleh beli lagi...hehehhe

Thanks TT, brg dah smpai td..
alamat tu betul la.. cuma sabtu kdh tutup
tu smpai ari nih ~

Btw den dah de kat KL.. x sempat tngok brg
minggu depan balik sana baru tngok~

Hari sabtu aritu angkat 2 botol perfume kat tt, paco rabbane dgn polo double black,barang mmg terbaik dari ladang

kena la jual brg baeeekkk boh...klu tak customer lari la...kadang2 tu seller kata je perfume gred AAA la,AAAA la,AAAAA la...tp bau tak tahan lama la...bau lari dr bau yg original la...so pada pelanggan2 yg nak beli tu kena la pandai pilih seller yea..hati2...#:-S

betul2.....so mmg saya rekomen geng cg try beli sebotol dulu kat tt
:cool::cool:

Ok Cik Perfume,sy dah received semlm Armani Black Code.Bau mg mantapppp....
Next-time blh order lg,tq......

Item selamat tiba jam 11.30 pagi..
Bau mmg masyuk..
Patotla fames..:D:D


:)cgrock:)cgrock:)cgrock

salam...barang dah selamat sampai...bungkusan mang terbaik...servis pun bagus...ada masa kita deal lagi ye bro..saya beli lah ye

p.s:banyak kali tt sms tanye feedback..saje tak balas nak tengok reaksi..apepun goodjob ye..ada harapan untuk jadi usahawan perfume yang berjaya..kekalkan servis...

saya dah beli..anda yg lain bile lagi..ehehehe...tq kepada TT...brg dah sampai ke tgn penerima...bau best...penerima suka...kipidap...

Barang da slmat smpai..bau mmg best..service dri tt pun tiptop..:)

sorry tt lambat bg testi sbb tgh test perfume dlu..

services mmg terbaik la bro..mmg trusted seller.

perfume mmg wangi setakat ari nie..

len kali bole deal lg ngan bro..

:)paid

p/s:kalo ada perfume mont blanc starwalker tlg reserved ye.:D

bru je amik brg kt pos ofis td.thanx TT..
service terbaik dr TT. A++

barang dah sampai boh pagi ini.servis terbaik.tq boh....free bump

cantek bos barang dah sampai terbaik bos...

alhamdulillah..dpt suda tt pos khmis,dapat jumaat.

Saya pun dah dpt walaupun terpaksa ambil parcel kt pos laju centre..A++ utk tt

Testimoni :

Tahniah buat tt, servis before & after sales sgt bagus. Pandai jaga hati pelanggan lagi. Keep itu up. Mari beli perfume dr tt.

Mari2 beli dari TT..
Barang baru je sampai tadi, bungkusan memang AAA macam perfume nya jugak...
Xrugi membelinya.. Mana yang berkenan terus contact TT, respon yang cepat...

:)paid:)paid:)paid

perfume da smpi tdi...punya la susah nak bukak last2 dpt la gk merasa perfume baru...so far bau dia ok sbb pkai tdi smpi skang x ilang lg bau dia..anyway good service tt

perfume nie juga bole jdkan hadiah bday..baru jee beli smalam..hbungan rkan lebih rpat..ecehhh...:">:)cgrock:)cgrock

Alhamdulillah perfume dah sampai ke Sandakan selasa lepas. 2 set dan free 1. Servis terbaik. Lain kali boleh beli lagi kat En Mahir. Rakan2 cg di rekomen beli kat tt, pasti puas hati :)

patut la cari tak jumpa.. dah duk atas rupanya... kira dah masuk butik la yer..

nice deal..

nanti leh boking lagi...

trusted seller.. huhuhu,,,

thanks tt..barang dah selamat sampai ke kuching pagi tadik..packing ok..lepas ni akan order lagi ngan tt..trusted seller..:)cgrock:)paid

BOH BOH BOH ! Barang dah sampai terima kasih. Bau sedap. Lembut je. Nnt try compare ngn original tengok sama tak. ihikk. Packaging memang terbaik. Memang seksa nak bukak packaging tu. Bukak 1 , ada lagi. Bukak lagi ada lagi. HAHA , overall barang bagus. cuma ada kemik sikit kat kotak takpe la. tapi memang puas hati. :D will deal with you most of the time. ESCADA ada tak boh? apa brand escada ada?

salam tuan...barang dah terima....terbaikkk....wangi cam ori.....warga CG patut beli....service terbaik........beyehhhhh sokmo...10 bintang

waa... saya baru sms.. terus TT jawab!.. dah jam 3.17am ni..
hebat2 TT punya servis!!!!!

TERBAEKKKKKKKKKK!!!!!..

Recommended seller. Servis terbaik sebelum dan selepas jualan. Sangat bijak menjaga hati pelanggan. Dah 2 kali beli dr tt, esok delivery ke-3.

brg dah terima ,memang cepat tt buat kerja,aku beli Christian Dior Midnight Poison aku sembur kat tangan aku pagi, bole tahan lama jugak bau dia,aku balik rumah malam bini aku cakap bau apa wangi sangat nieee hehe:D:D

Bump untuK TT :D
lupa plk nk bgi komen kt sini :))..
k..Barang dh sampai smlm..memang wangi Paco Rabanne 1 million nie...
memang terbaik, servis pon tiptop ...
dh habis nnti sy beli dgn bro lagi ...

Dear TT,

Alhamdulillah 2 kotak perfume dan satu miniature telah selamat diterima hari ini. Perjalanan merentas lautan dr tanah besar ke borneo yg memakan masa 1 hari sahaja amat mengagumkan. Ditambah sehari lg perjalanan dr KK ke pangkuan sy dgn menempuh berbagai2 liku kehidupan yg berduri dianggap satu pencapaian yg sgt memberansangkan.

Daripada pengamatan sy terhadap keaadaan bungkusan yg sy terima, ternyata kalau lah TT hanyutkan parcel tu dr port kelang sampai ke tanjung lipat ni, insya4JJI selamat atau kalau guna tongkang pun sy yakin ianya selamat. Bungkusan mcm nak hantar C4, teramatlah selamat dan kemas.:D

Sifat TT yg mesra alam dan terlalu concern terhadap customer sgt dipuji. Walaupun kita tidak pernah bersua muka, tapi perbualan kita yg singkat terasa mcm dah 10thn kenal.:D.

Kesimpulannya, xboleh puji lebih2, nnti TT melebih...:">...recommended seller, thumbs up!...

Sekian, terima kasih

Yang dah wangi,
zaid

p/s: TT kena buat tutorial untuk meleraikan bungkusan anda, kalau buat e-book lg cantik...:eek:

Ok nak bagi testi sikit ni. Pefume aku beli dgn TT dah sampai di keheningan pagi td. Senang nak deal dgn TT. PM - dia reply secepatnya - confirm order - bagi details - bank in - details aku pulak - pos - 1 1/2 hqri brg sampai ( ni sbb aku bank in petang)

Fast & quick response seller! Recommended! Terbaik!

Soal bau aku bau camtu2 je sbb tgh mamai lg so x dpr kenal pasti lg. Tp mmg dah serupa dah bau dia. Nak tgk tahan lama mana bila aku pakai. Tp jgnla expect mcm beli yg ori, bayar pun 60 hengget je. Yg penting aku suka bau dia. Terbaik!

Akan deal lg dgn TT nak beli utk parents dgn gf aku pulak. Hehe


P/S: apa style TT packing mcm packing bom? Susah bebenor nak bukaknya. Aku rasa rendam dlm air seminggu pun takde pape agaknya? Hehe.
P/P/S: nnt sy bg rating ye TT? Ni online pakai phone susah sikit. Hehe.

jentik supaya naik keatas untuk best seller bulan April :))


unboxing tadi.. barang oversea:))

Salam tuan, perfume sy dh dpt...
mmg terbaik bos...
terima kasih.

thanks TT..
oredi received my perfume hikk hikk

pic nnti la sy ambik yer :p

orait tt...barang sulah mai...
baik punya kondisi...
terasa cm org len bg hadiah pula walaupun sndr yg beli...
kih...:D:D

bulan depan mau sambar 2 bijik yg lain jenis lak...

Semalam baru dapat minyak wangi,semalam tak sempat nak komen kat thread tt..memang best deal ngan tt tambah lagi tt layan customer ok...sapa2 nak beli minyak wangi,beli lah dengan en mahir,confirm mesti nak beli lagi...

Barang dah sampai semalam.

Kondisi cemerlang. Packaging mmg terbaik..

Thanks TT..

Pakai dari pukul 7 pg td, sampai sekarang pun still ada bau lagi...

Berbaloi-baloi mcm beli yang original pulak..:)cgrock:)paid:)cgrock

barang dah sampai.. horeyyyy... tapi pelik pasal ape bau mcm ori yee.. harge plak bukan ori:))

Alhamdulillah.. minyak wangi yang saya beli Lacoste Challenge 90ml memang yang terbaik harum wangian nye...penjualnye pun ramah juga.. :) Akan datang akan beli lagi.. :) keep it up. :)

Dah sambar 2 perfume dari bro mahir...
Servis memang pantas...setiap sms dibalas dengan cepat..
trusted seller...dan bro punya paco rabanne one million mmg terbaik.. sembur pada baju..8 jam still ada lg bau..bau plak, mcm ori..lain kali bleh beli lg dengan tuan rumah..

04052012904.jpg


04052012903.jpg



terima kasih tuan ...urusan penghantaran cepat dah mudah dipercayai


salam tt, perfume sampai dah pg td, wife suka dgn perfume tu. terbaik :)cgrock

barang sudah smpai...
kasi testis skit..
bau pepium paco robanne mmg lembuttt gitu..
bungkusan yg TT balut mmg terbaik.. dh mcm nk pegi Russia punya barang..
kekeke.. recommended and trusted seller.. nk beli pepium belilah dgn TT okay..
murah pn murah..wangi pun wangi..selembut sutera gitu..hihihi =)


haha..sy beli ye...nice deal..bau perfume yg tidak mengecewakan..sebiji cam ori...teruskan dgn servis terbaikkk...thanx tt....

salam tuan..brg baru dapat hari ni..pasal hari tu posmen pandai2 hantar alamat pejabat :) jadi hari ni baru leh cium bau wangian2 dari tuan..wife mmg suka sgt dpt lancome tu :) pacco rabane pun mmg wangi habis..cuma 1 je,rasa rugi order awal 1-2 hari sbb tgk skg tuan dah offer free 1 botol besar bila beli 3 botol #:-S sbb sy cuma dpt free miniture je bila beli 3 botol khamis lepas

apa2pun good luck buat TT :)cgrock



Alhamdulillah, Sampai jgk Perfume .. huhu tq TT, Servis mmg terbaik, kotak tak kemik langsung , bungkusan menarik... lepas ni saya terus membeli dari TT je ~ Semoga perniagaan TT sentiasa maju dan diberkati Allah ~ (^_^)

maaf bro, terlupa pulak nak bg testi...hehe

ini kali kedua sy order pada TT, dua2 sy beli buy 2 get 1 mini...testi yg pertama sudah sy bg..yg tu utk kaum hawa baca sebab tu panjang..yg kedua ni utk kaum adam..


Pilih, Bayar, Tunggu dan Nikmati Goyangnya!!!

simple, padat dan ringkas...xcaye sudah!!! :">:">:">

Alhamdulillah perfume2 yang dioder telah sampai dgn selamatnya... Sangat suka dengan baunya.. TT memang best boleh saya rekemen dgn kengkawan lain ni... TERRRRRRRRBAIK LAH TT

As'salam... Brg dikirim pada senin lepas ( 14/5/2012) telah selamat sampai ke tangan pada hari ini.. Wangian yang diorder memang mengoda.. Kuat syiok org rumah dapat hadiah wangian...:D .. Bungkusan memang "weatherproof"... Servis Terbaeeek... Keep it up .. tt

Long lasting bau nya dari 8 pagi - 5 petang tp dalam aircond la

salam tt, barang dah smpai....
seperti yg rakan2 bgtau, tt balut perfume, mcam nak anta pg bulan....
btw, servis pantas dari segala aspek....
smlm pos, arini dah ade atas meja....

:)cgrock:)cgrock:)cgrock

Tq TT barang dah smapi td..so far bau mmg puas hati!insyallah lepas ni order 2 botol terus :D

terima kasih TT.. saya dah terima perfumes saya kelmarin.. TERBAIK!!

TT bungkus mmg best la mcm dapat kotak bom lak.. hahaha :D

selamat maju jaya TT..

p/s: korang bila plak nak beli dari TT? mmg 5 star servis + product!! :D


aku dh pakai seminggu perfume ni.. bau ok. thn lama jgk..cntoh aku keje kul 8pg pakai blh thn smpi tgahari..pas rehat kul 1-2, aku sembur lg...jd xde mslh..lgpn tmpt keje aku jln kaki 10saat dh smpai.. servis TT mmg bgus.pantas.pbungkusan kemas..

Dah dpt Paco Rabbanne 2 hr lepas. Bungkusan mmg tip top. Jatuh bangunan 5 tingkat pn x kemek & pecah rsnya.huhu.. Costumer servis dr TT jugak terbaik.. Dan yang paling penting mestilah bau dia. Mmg wangi dan thn lama baunya. Bln depan nk beli 1 untuk wife plak..

tokmat™;13298466 said:
Upload sikit gambar perfume yang TT hantar & diterima dalam keadaan selamat..... :)

IMG_0254.jpg

TQ, TT perfume Hugo Boss dah saya terima petang tadi.

Servis TT terbaik!

Sory lambat bagi testi, terlalu sibuk..barang sampai ngan bungkusan yg mmg tip top..bau dan kotak pun macam ori punya..mmg terbaik dari ladang..aritu beli pacco rabbane 1 million ngan poison midnight..Owh ye nk tnya DOLCE & GABBANA LIGHT BLUE FOR MEN ada x? 10/10 sy bagi utk TT..

Up thread for TT (Bro Mahir)...mmg mahir btol la..da dpt perfume yg di order dlm masa 1 ari je..packaging superb..mmg terbaik perkhidmatannya..very friendly and have good business's skill..kt kelas td kwn asik tanye je pkai perfume ape..sebijik bau mcm ori punye..huhu..pas ni bley beli lg utk gf plak :D

:)cgrock haahha. bereh bohh..
barang sapa dh skjap td. terbaikk laaa..
smalam pos, pagi ni sapa doh. PANTAS!!. tq byk2. hehe

barang dah smpai.terbaek..TT bungkus kalah seller ebay bungkus..huhu..susah nak bukak..gerenti xpecah....perfume wangi...pndai TT rekemen..


brg dah smpai selasa lepas..br sempat nak bg testi..ni kali kedua beli ngan TT...TERBAEK!!..hehehe

cash on delivery kat giant permata...
perfume mmg pueh hati.... harga pun mmg class gitu...
memang berbaloi....timo kasey lah bro mahir.... harga paling terbaik...

thanks tt....dah pernah deal!barang terbaik!memang disyorkan utk buat hadiah.....ada suggestion x perfume ape pulak yg tahan lama?

Salam testi bt tt.brg dh terima dlm keadaan kemas n recommend tt bt yg bru nk beli

Salam Bos!!

Terima Kasih Saya Dah Terima Perfumes Semuanya Dalam Keadaaan Baik Belaka.. Wangi Bilik Saya.. :))

Memang Servis Terbaik Dan Trusted Seller. Order 81 Dapat Gift Lak Lagi 29.. Selamat Meniaga TT.. :D

Terima Kasih. :)cgrock

TERBAIK!! :p



TT... perfume sy dah sampai... pantas sungguh service, semalam kata pos pagi2 ni dah sampai... :) TT... packaging box exactly mcm ori...wahh.. mcm ni bagi present kat orang pun tak tau gred AAA kan... nanti sy try bau dan ke"longlasting" an nya... kalau okay.. tak yah la berkira2 mcm nak beli perfume ori kan... mau tiap2 bulan beli pefume gini..:D

DUNHILL.jpg


Barang dah sampai tt! dia punya bungkusan pun cun,sampai tak mau bukak rasanya:)):))
service terbaik:)paid:)paid

thanks tt brg da smpai,ade rezeki lagi nnti kita deal lagi k:)cgrock

barang dah sampai hari jumaat lepas, pembungkusan sangat cantik isi pun cantik, bau boleh tahan juga, tahan 4-5 jam, sesuai la dengan harganya. TQ TT next time aku beli lagi.

tt,perfume sudah smpai semlm lg..tp hari ni baru dapat ambik..cepat betol servis tt..terbaikk la servis tt nie..:)cgrock
perfume memang wangi..sesuai dengan harga..lepas mandi pn still ada lg bau sikit2..hehe..lepas abes yg nie nk ambik yg amen thierry mugler tu plak..arap2 ada stok la kali nie..:D

Up untuk TT jugak.. Haritu dah beli 2 Botol dapat 1 free.. Memang terbaik...

p/s: sebenarnya dah habis pun pakai botol yg free.. tuh yg bagi testimoni kat sini... memang terbaekk.. nanti nak tapau lagi la...

perfume dah sampai pagi ni..tq tt..dah test bau paco rabanne memang BEST!!!

Ma order hari Isnin..Selasa dah pun sampaii..terbaik mahir..good job..

beli 5 botol dah terima,bau wangi wife kata ok

br lps COD utk kali kedua ngan TT kt petronas Bt Caves..servis dan produk yg tidak pernah mengecewakan..keep it up!!

salam,tq bro barang dah sampai bungkusan dia perghh cam kotak hitam kapal terbang hahaha..

*servis cepat
*barang dibungkus dengan cermat
*yg bestnyer kul 3pagi pun layan customer:)):)):))

kipidup bro,xsabar nak berwangi-wangian:">:">

Perfume dah sampai semalam...hari ni baru check. Kotak
dibungkus dengan baik. Perfume all in good condition.
Semua member yang kirim amat puas hati dengan bau perfume tu...
Lepas ni aku nk beli lagi bro...nanti contact balik :d

barang dah sampai jumaat lepas..
wangiii :D:D:D :)paid

bro barang dah sampai tadi...tq....servis mcm dulu jugak laju......

ni kali ke3 beli ngan TT
mmg terbaik !

parfum yg aku order smpi dgn pantas & selamat
oleh kerana aku tak brapa reti dgn jenis2 parfum ni...
maka aku telah bg mandat pd tt utk pilh 2 botol utk aku...
alhamdulillah...bau parfum yg dipilih mmg sungguh menawan...hu..hu

da dpt dah TQ TT

Salam bro :D,

Brg dh smpi dihantar pak supir poslaju tadi :p..

Testi aku setakat nie..
  1. Brg mmg dijaga sebaiknya sbb bungkus pun... masya'allah... cam hantar ketul emas je!! :eek:
  2. tahap kewangian spt yg aku expect & sometime lbh baik drpd yg seller2 offline byk jual... :)cgrock
  3. tahap ketahanan? blm tau lagi bape lama leh tahan.. bru je try.. :p
  4. seller support? antara yg terbaek aku pernah deal setakat nie... :)cgrock
  5. repeat sale? kalo de fulusnye aku repeat laa... tmpt lain payah woo nk dpt bau yg sama dgn rege rm50-60... :))

Nk jadi seller yg bagus camni kena amalkan work ethic yg baik.. :D:D

TQ bro & keep up the good work...

salam en mahir,

barangan telah selamat tiba. bungkusan mmg secure habis mcm kata pembeli lain..mmg dibungkus rapi..

packaging kotak perfume mmg cun siap masih seal lg, sy expect kotak tu dh tbuka.. sesuai sgt nk buat gift... terbaik la..

pasal wangi ke x tu sy x brape tau la sbb sy bkn kaki perfume tp pada sy wangi dah..

harap tt kekal buat bisnes ni, senang sy nk beli pulak nnt.. dekat nk raya ni, sy doakan tt murah rezeki.. amin.

tQ

Thanks TT,
perfume telah smpai dgn slamatnye.
kompem akan beli ngan TT lg next time. :)cgrock

Thanks TT..sorry td x dapat sembang lama ada kerja sikit...barang selamat dibuka..esok nak test pkai pergi kerja..hhhehehe
View attachment 94585

salam tt...
perfume dah sampai smlm.. arini dah pakai.. wangi..sweet.. sesuai dgn jiwa.. hahahhaa...thanks tt..
saya beli...

salam tt..
perfume baru sampai td.. mmg terbaek lah..
saya beli perfume ye tt :D:)cgrock


Thanks TT brg da smpai,ade rezeki lagi, nnti kita deal lagi yer..

Servis TT terbaik!

tt barang da smpi td..bau die mmg terbaekkk.
Mesti piley tt punya perfume pas ni lg..

Dah dapat dah perfume.... Serius la packing bro mahir macam nak hantar p oversea...terbaik la...

Buat bayaran semalam hari ni dah sampai ke Sarawak, pantas. Perfume dibungkus sekemas-kemasnya, padu. TT mesra layan pelanggan. Perfume tidak mengecewakan, sesuai dgn harga dan gred yg diberikan. Kesimpulannya, belilah dengan TT. Tahniah TT:)cgrock

Salam..Perfume dah sampai semalam..terima kasih boh..bau nya wangi...pakai kul 7 pagi tadi..sekrg dah 4.41 masih ada lagi sisa2 baunya...kira ok lah..terbaek TT!!

Armani Mania dah sampai bro... Packing macam nk antar oversea plop..
Anyway perfume in good condition. Bau pun tahan lama..

Recomended seller !! walaupun sean john unforgiveable saya takde. hehe TT peramah dan reply my sms walaupun jam sudah menunjukkan 12a.m

Brg da smp bro mahir..service tip top as usual..packaging superb..da pakai da perfume awal2 pagi ni..hehe..tq bro :)


boh...barang dah sampai

-order 13.8 sampai 14.8

-packaging terbaaiiiikkkkk

-haruman menawan Gucci Guilty Intenseeeeeee

-service terbaik dari TT

perfume dah sampai dalam keadaan baik bro.. thanks.. semalam order hari ni dah sampai.. terbaik.. trader rating dah bagi, harap dapat dibalas.. :)cgrock

Bos, perfume telah diterima last week. Baru pagi ni dapat bau perfume coz cuti raya 1 week x masuk ofis. Puas hati la bos. Tak rugi membeli.

baru terima parcel dri mahir..bungkusannya mmg terbaik..:)

tt, barang dah sampai. next time bila perfume dah habis insyaallah akan order ngan tt lagi. servis terbaek. Semalam pos hari ni sampai, lagi bagus kalau hari ni pos semalam sampai....hahaha

Good Luck


barang dah sampai semalam. servis memang terbaik

Salam TT..

Alhamdulillah perfume 1 Juta aku dah selamat sampai ptg kelmarin.

Order ari Isnin, ptg selasa barang sampai dpn pintu..

Betui ckp member2 CG, packaging Perfume ni mmg super duper MANTOP.

Photo_Grid_1347400535702.jpg


Confirm memey x akan pecah.. :)cgrock

So far aku puas hati dgn perfume ni, BERBALOI dgn duit yg d belanjakan..:)paid

Gud Job TT.. :)

barang da smpi tpp, wraping mcm xnk bg org bukak je.. huhu. sori r tt, aku xtau nk bg testi cmana sbb aku order perfume grade AAA tp yg smpi mcm ori je...








Kalau nak bagi xtahan lagi boleh tengok kat trader rating sy punye testimoni...;)


thumbnail.aspx
thumbnail.aspx
thumbnail.aspx

Perasan la pulok...:eek::eek::eek:

Ada lagi testimoni dari pelanggan gerai bonet saya yg lain...semua cakap ok dan tahan lama n bau sebijik mcm original... ;)
 
Last edited:

mahir_tg

Super Active Member
Messages
8,260
Paid Membership
Joined
Jan 29, 2012
Messages
8,260
Reaction score
20
Points
65
STOK PERFUME UTK LELAKI...

1)DUNHILL CUSTOM 100ml - RM60 (penghantaran semenanjung rm5,sabah n sarawak tambah rm10)

dunhillcustom.jpg

030320121178.jpg



2)PACO RABANNE 1 MILLION 100ML - RM60 (penghantaran semenanjung rm5,sabah n sarawak tambah rm10)

030320121176.jpg

030320121177.jpg



3)BURBERRY THE BEAT 50ML - RM60 (penghantaran semenanjung rm5,sabah n sarawak tambah rm10)

050320121188.jpg



4)ACQUA DI GIO BY GIORGIO ARMANI 100ML - RM60 (penghantaran semenanjung rm5,sabah n sarawak tambah rm10)

050320121186.jpg

050320121185.jpg



5)BOTTLED NIGHT BY HUGO BOSS 100ML - RM60 (penghantaran semenanjung rm5,sabah n sarawak tambah rm10)

060320121189.jpg

060320121190.jpg



6) GUCCI GUILTY POUR HOMME 90ML - RM60 (penghantaran semenanjung rm5,sabah n sarawak tambah rm10)

GucciGuiltyPourHomme.jpg



7) GUCCI GUILTY INTENSE 90ML - RM60 (penghantaran semenanjung rm5,sabah n sarawak tambah rm10)

GucciGuiltyIntense.jpg



8) DKNY MEN 100ML - RM60 (penghantaran semenanjung rm5,sabah n sarawak tambah rm10)


DKNYMen.jpg



9) CK ONE BY CALVIN KLEIN 100ML - RM60 (penghantaran semenanjung rm5,sabah n sarawak tambah rm10)

CKOne.jpg



10) CK BE BY CALVIN KLEIN 100ML - RM60 (penghantaran semenanjung rm5,sabah n sarawak tambah rm10)


CKBe.jpg



11) EUPHORIA MEN BY CALVIN KLEIN 100ML - RM60 (penghantaran semenanjung rm5,sabah n sarawak tambah rm10)


CKEauphoriaMen.jpg



12) BURBERRY TOUCH FOR MEN 100ML - RM60 (penghantaran semenanjung rm5,sabah n sarawak tambah rm10)


BurberryTouchForMen.jpg



13) BURBERRY SPORT FOR MEN 75ML - RM60 (penghantaran semenanjung rm5,sabah n sarawak tambah rm10)


BurberrySport.jpg



14) BURBERRY LONDON 100ML - RM60 (penghantaran semenanjung rm5,sabah n sarawak tambah rm10)


BurberryLondon.jpg



15) BURBERRY BRIT FOR MEN 100ML - RM60 (penghantaran semenanjung rm5,sabah n sarawak tambah rm10)


BurberryBrit.jpg



16) PACO RABANNE BLACK XS FOR MEN 100ML - RM60 (penghantaran semenanjung rm5,sabah n sarawak tambah rm10)

PacoRabanneBlackXSmen.jpg



17) CAROLINA HERRERA 212 SEXY MEN 100ML - RM60 (penghantaran semenanjung rm5,sabah sarawak tambah rm10)

CarolinaHerrera212SexyMen.jpg



18) POLO BLUE 75ML - RM60 (penghantaran semenanjung rm5,sabah sarawak tambah rm10)

PoloBlue.jpg



19) RALPH LAUREN BIG PONY 75ML - RM60 (penghantaran semenanjung rm5,sabah sarawak tambah rm10)

Bigponycollection.jpg



20)LANCOME HYPNOSE HOMME 75ML - RM60 (penghantaran semenanjung rm5,sabah sarawak tambah rm10)

LancomeHypnoseHomme.jpg



21)SWISS ARMY 100ML - RM60 (penghantaran semenanjung rm5,sabah sarawak tambah rm10)

SwissArmy.jpg
 
Last edited:

mahir_tg

Super Active Member
Messages
8,260
Paid Membership
Joined
Jan 29, 2012
Messages
8,260
Reaction score
20
Points
65
Victoria's Secret Body Mist

1) Vanilla Tease

VanillaTease.jpg



2) Strawberries And Champagne

Strawberriesandchampagne.jpg



3) Pure Seduction

PureSeduction.jpg



4) Love Spell

LoveSpell.jpg



5) Endless Love

EndlessLove.jpg



6) Berry Kiss

BerryKiss.jpg



7) Amber Romance

AmberRomance.jpg
 
Last edited:

mahir_tg

Super Active Member
Messages
8,260
Paid Membership
Joined
Jan 29, 2012
Messages
8,260
Reaction score
20
Points
65
Tracking no terkini - trace pukul 8 malam keatas ya...;)

SENARAI PEMBELI DAN TRACKING NO UTK DELIVERY SELASA (18/9/2012):




PEMBELI 1 BOTOL (BIASA)
1) Elly Elina - Paco Rabanne 1 Million 1 unit. (Terengganu) EM281862953MY


PEMBELI 2 BOTOL ( PELUANG MEMENANGI HADIAH CABUTAN BERTUAH)
1) Tiara Jacquelina - Dior Hypnotic Poison 1 unit dan Kenzo Flower Tag 1 unit. (Sarawak)EM281862998MY


PEMBELI 3 BOTOL KEATAS
1) Lelawati Samsodin - Borong 5 botol. (Selangor) EM281863432MY



Kalau dah dapat barang,tolong tinggalkan testimoni disini dan di blog saya juga yea...makasih.. ;)

PROMOSI TERKINI!!!!!
1) CABUTAN BERTUAH KHAS UNTUK PEMBELI 2 BOTOL SAHAJA (RM110 FREE POSLAJU KE SELURUH MALAYSIA)

syarat2 utk cabutan bertuah di activatekan :

1 pembeli bertuah - ada atleast 5 pembeli hingga 9 pembeli 2 botol.

2 pembeli bertuah - ada atleast 10 pembeli 2 botol dan keatas.

PEMBELI BERTUAH AKAN MENDAPAT 1 BOTOL BESAR SECARA PERCUMA...






 
Last edited:

mahir_tg

Super Active Member
Messages
8,260
Paid Membership
Joined
Jan 29, 2012
Messages
8,260
Reaction score
20
Points
65
[iklan]

~~~~~ reserved utk iklan ~~~~~
 
Last edited:

mahir_tg

Super Active Member
Messages
8,260
Paid Membership
Joined
Jan 29, 2012
Messages
8,260
Reaction score
20
Points
65
haaa....mai beli...perfume GRED AAA paling murah diCG...
 
Last edited:

mahir_tg

Super Active Member
Messages
8,260
Paid Membership
Joined
Jan 29, 2012
Messages
8,260
Reaction score
20
Points
65
siapa cepat dia dapat...stok TERHAD...!!!
 

mahir_tg

Super Active Member
Messages
8,260
Paid Membership
Joined
Jan 29, 2012
Messages
8,260
Reaction score
20
Points
65
mai...mai...termurah diCG...jgn buang masa lagi...
 

fadzli07

Fun Poster
Messages
580
Joined
Oct 15, 2011
Messages
580
Reaction score
10
Points
20
Sedikit pertanyaan, apakah maksud de toilette, tu ade orang cakap utk wangian badan la, ade lak cakap semua pon boleh..:D
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register