BTC USD 38,611.1 Gold USD 1,810.01
Time now: Jun 1, 12:00 AM

☰☰ RefererX Mini -[5 tahun & 3K+ SOLD] ☰☰

azlanhussain

CG Top Poster Club
Joined
Sep 5, 2008
Messages
20,707
Reaction score
675
Points
166
refererxmini.png

http://www.youtube.com/watch?v=0xdKZLBw-3o

Salam sejahtera,

Seperti yang saya beritahu di dalam video di atas, RefererX Mini adalah satu versi yang sama seperti RefererX full version kecuali dalam versi Mini ini ia hanya membolehkan anda mempromosikan chat message anda ke berjuta-juta site yang mengunakan chatbox [STRIKE]shoutmix[/STRIKE] CBox sahaja.

Jika full version berharga $87/RM298 tetapi RX Mini hanya $17/RM58 sahaja. So jika berminat untuk membuat pembayaran melalui Bank Transfer, sila PM saya untuk detail pembayarannya. Sebaliknya jika melalui PayPal/Credit Card sila click butang pembelian di bawah dan segalanya akan diemailkan kepada anda secara automatik. Dengan pembelian RefererX Mini anda akan juga mendapat FREE upgrade dan support sepanjang hayat. Dan sekiranya satu hari nanti anda sudah bersedia/inginkan full version anda hanya perlu membayar harga RefererX full version ketika itu setelah ditolak dengan $17/RM58.



Siapa yang harus beli RefererX Mini ini:
  1. Bagi sesiapa yang masih belum yakin dengan keberkesanan RefererX dan rasa nak cuba dulu dengan tak perlu spend lebih.
  2. Bagi sesiapa yang tak de budget atau sedang kumpul budget untuk full version tapi nak rasa dulu penangan RX.
  3. Bagi sesiapa yang nak traffik ke website tapi tak le sampai beribu2, cukupla sikit2 dulu.
  4. Bagi sesiapa yang nak traffik tapi budget tak de kerana traffic source di pasaran kebanyakkannya kena baya dan terus baya kalau nak traffik. Cara mudah baya sekali dgn beli RX Mini tapi boleh guna dan dapat traffik sampai bila2.
  5. Bagi sesiapa yang nak real human traffik yang berkualiti, jauh lebih baik dari traffik PTC, traffic exchanges, beli dari PPC provider yg tak meyakinkan.
  6. Bagi sesiapa yang nak kumpul buat koleksi antara software terbaik di pasaran (terbukti).
  7. Bagi sesiapa yang nak dapatkan support dan tunjuk ajar dalam bidang IM tetapi budget tak de, so guna RX Mini boleh dapat semua itu. (Alhamdulillah support kami terbukti terbaik sepanjang 4 tahun)
  8. Bagi sesiapa yang nak bergaul, berkomunikasi dan menambah ilmu dengan beribu lagi pengguna lain yang antaranya sudah boleh mencapai tahap Otai hanya dengan menggunakan RX ini.(Melalui community chat & unofficial forum kita)
  9. Bagi sesiapa yang rasa software ini lebih berharga dari 6 kotak rokok 20 batang :D


Untuk maklumat lanjut berkenaan RefererX sila layari:
1) RefererX.com - official website
2) http://bit.ly/testiwc - testimoni RX di wangcyber
3) http://bit.ly/testicg - testimoni RX di carigold

Memandangkan Shoutmix tidak lagi memberikan servis chatbox secara percuma kepada umum, dengan ini fungsi promosi chat message ke chatbox Shoutmix terpaksa kami hentikan. Oleh yang demekian kami telah membuat keputusan untuk memberikan satu lagi platorm chatbox untuk anda meneruskan kerja-kerja promosi anda. Platform tersebut ialah CBox chatbox.

Ini merupakan kali terkahir kami membetulkan RefererX Mini. Jika selepas ini CBox pula menukar teknologi / algorithm nya atau jika ia tidak lagi memberikan chatbox percuma kepada umum untuk diguna, maka setelah itu ReererX Mini tidak akan lagi dibetulkan. Oleh itu jika anda ingin menggunakan ReererX, anda kenaplah upgrade RX Mini anda kepada RX full version.




Permohonan untuk menjadi affiliate RefererX Mini kini dibuka. Tawaran hanya diberikan kepada pengguna2 RefererX full version sedia ada sahaja. Berikut adalah senarai Affiliate Rasmi RefererX Mini setakat hari ini:

1) Solehpolysas offer!
2) Neo
3) mohamadfaizal
4) kirua88
5) plus$
6) teragigz
7) Vyner


:)
 
Last edited:
Sponsored Post

seriuzbiznez

Active Member
Joined
Jun 26, 2011
Messages
1,083
Reaction score
1
Points
25
wah...tga berkira-kira na beli yg kapasiti kcik or besar..lme da berkenan..kirenye,fungsi dy,still sme...tp lam kapasiti yg rendah la..ke cmne br0
 
Last edited:

azlanhussain

CG Top Poster Club
Joined
Sep 5, 2008
Messages
20,707
Reaction score
675
Points
166
wah...tga berkira-kira na beli yg kapasiti kcik or besar..lme da berkenan..kirenye,fungsi dy,still sme...tp lam kapasiti yg rendah la..ke cmne br0

RX Mini sama 100% dengan RX full version. Bezanya hanyalah kalau dengan full version you ada banyak jenis traffik log & chatboxes yang you boleh promote url/chat message u. Semantara RXMini cuma ada shoutmix chatbox sahaja.

SO bila satu hari nanti lepas dah puas promote ke shoutmix, u nak ras pulak promote ke traffic log & chatbox lain, then u boleh la upgrade. :)
 

DreamCatcher

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2008
Messages
23,824
Reaction score
926
Points
176
referex mini promote guna shoutmix je ek.. Bagaimana hendak dapat DB shoutmix.

ada manual skali ke :D
 
Last edited:

azlanhussain

CG Top Poster Club
Joined
Sep 5, 2008
Messages
20,707
Reaction score
675
Points
166
referex mini promote guna shoutmix je ek.. Bagaimana hendak dapat DB shoutmix.

ada manual skali ke :D

yea shoutmix sahaja. Nak dapat DB shoutmix just guna function search engine dalam RX. You masukkan keyword apa2 yang u nak banyak2 then RX akan search guna Google, Yahoo & Bing.

Yea ada manual English/Malay dalam bentuk text + video tutorial sekali. :)
 

DreamCatcher

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2008
Messages
23,824
Reaction score
926
Points
176
satu soalan lagi. den pernah baca blog yg citer pasal penggunaan software untuk masuk shoutmix. So shoutmix ni ada function untuk setting untuk lock ke apa benda yg dia cakap aritu.

Jadi kalau guna software ni. Akan ada keuntungan kepada kedua2 belah pihak ke macam mana. Kalau cara referer x ni ok. Den terus beli malam ni. Boleh gak pasang kat dua2 blog melayu den tu. Trafik suam2 kuku je :D
 

azlanhussain

CG Top Poster Club
Joined
Sep 5, 2008
Messages
20,707
Reaction score
675
Points
166
satu soalan lagi. den pernah baca blog yg citer pasal penggunaan software untuk masuk shoutmix. So shoutmix ni ada function untuk setting untuk lock ke apa benda yg dia cakap aritu.

Jadi kalau guna software ni. Akan ada keuntungan kepada kedua2 belah pihak ke macam mana. Kalau cara referer x ni ok. Den terus beli malam ni. Boleh gak pasang kat dua2 blog melayu den tu. Trafik suam2 kuku je :D

Saya tak berapa faham apa yang u maksudkan. Tapi harap ini membantu menjawab persoalan anda :)

Cara mana nak tarik org datang jenguk site u, semua bergantung kepada message yang you post. Kalau message tu nampak spamy, atau tak menarik, buat la macam mana pun, susah org nak datang jenguk site u. So disebabkan semuanya bergantung kepada message lah, fungsi promosi chat message dalam RX direka sedemekian rupa, untuk membolehkan u menjadi secreative mungkin.

Bayang kan anda seorang pemilik blog membaca message2 dalam shoutmix anda. Adakah anda akan tertarik untuk mengetahui lebih lanjut kalau anda nampak:

1) Beberapa chaters berbual berkenaan satu site yg pada mereka amat menarik.
2) Sorang chater menyapa u dgn memberikan komen terhadap post yang u buat di blog u.
3) Sorang chaters tetiba wish u happy birthday.

Dan banyak lagi teknik lain yg boleh anda karang bila anda dah tahu apa kegunaan fungsi2 RX dan macam mana nak memaksimakannya.

:)
 

DreamCatcher

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2008
Messages
23,824
Reaction score
926
Points
176
Saya tak berapa faham apa yang u maksudkan. Tapi harap ini membantu menjawab persoalan anda :)

Cara mana nak tarik org datang jenguk site u, semua bergantung kepada message yang you post. Kalau message tu nampak spamy, atau tak menarik, buat la macam mana pun, susah org nak datang jenguk site u. So disebabkan semuanya bergantung kepada message lah, fungsi promosi chat message dalam RX direka sedemekian rupa, untuk membolehkan u menjadi secreative mungkin.

Bayang kan anda seorang pemilik blog membaca message2 dalam shoutmix anda. Adakah anda akan tertarik untuk mengetahui lebih lanjut kalau anda nampak:

1) Beberapa chaters berbual berkenaan satu site yg pada mereka amat menarik.
2) Sorang chater menyapa u dgn memberikan komen terhadap post yang u buat di blog u.
3) Sorang chaters tetiba wish u happy birthday.

Dan banyak lagi teknik lain yg boleh anda karang bila anda dah tahu apa kegunaan fungsi2 RX dan macam mana nak memaksimakannya.

:)

Fungsi shoutmix tu den tau. Sbb zaman dulu2 mmg rajin blogwalking. Cuma soalan yg ringkas disini. Kita just masuk shoutmix yg dicari melalui database kan. Jadi kita tak masuk blog dia. Cuma tinggalkan jejak kat shoutmix dia. So kalau dia nak trace dari mana sumber tu datang. Dia boleh periksa ke.. :D

Bukan apa. Dulu kalau blogwalking. Ada gak la baca cerita2 dari blog dorang.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register