★*☆Mengenali Lelaki Teruna☆*★

CG Sponsors




carnationmyra

CG Top Poster Club
Joined
May 9, 2008
Messages
22,152
Reaction score
165
Points
123
thread ini bertujuan utk mengumpul seberape byk maklumat tentang lelaki.....lelaki kan unpredictable....huahuahau!! njoy ya guys!!

Mungkin ada wanita yang berhajat untuk mempersuamikan lelaki yang masih "dara" (tak ramai dah) walaupun kebanyakan wanita lebih suka memilih yg berpengalaman, ini panduan untuk anda

1. lelaki teruna suka mengintai-intai (curi pandang) perempuan cantik pada wajah berbanding lelaki tak ada teruna gemar melihat tubuh wanita

2. lelaki teruna segera mengalihkan pandangan apabila ditentang wanita cantik manakala lelaki tak teruna mengekalkan pandangan

3. lelaki teruna menunduk apabila dipandang wanita cantik dan menunjukkan reaksi gembira (mengetap bibir untuk cover senyum) tetapi lelaki tak teruna menunjukkan reaksi bersahaja

4. lelaki teruna malu membuka mulut untuk makan atau bercakap di hadapan wanita yg cantik. lelaki teruna seperti "kena interview" apabila bercakap dan badannya kaku

5. lelaki teruna berdegup kencang jantungnya apabila mendapati wanita cantik menyukainya

6. lelaki teruna membosankan apabila bercinta. gayanya agak "nerd". gemar berlagak untuk menarik pasangannya.

7. lelaki teruna juga sanggup menghabiskan banyak wang untuk pasangannya untuk menambat hati pasanganna

8. lelaki teruna terlalu sensitif. mereka akan sering menghubungi pasangannya sehingga dapat dan mereka akan rasa sedih yang amat sangat apabila diabaikan

9. lelaki teruna sering mengagung-agungkan pasangannya dan mengatakan orang lain tak cantik. mereka akan bercerita tentang pasangannya dan memuji-muji pasangan apabila berbual dengan kawan-kawan

aku copy paste je nih....
mari same2 bincangkan....:)paid



@\§(^^)§/@ @\§(^^)§/@ @\§(^^)§/@ @\§(^^)§/@

meh klik tajuk2 kat bwh nih:

☆ Rahsia Pergerakan Lelaki☆

☆ Bila Lelaki Benar2 Jatuh Cinta...☆

☆Rahsia Warna Tali Leher☆

☆9 Perkara Yang Pantang Untuk Lelaki☆


☆Kenali Lelaki Melalui T-Shirt☆


☆Rahsia Bentuk Tapak Tangan Lelaki☆

☆Tentang Lelaki Lagi☆

☆7 Lagi Fakta Tentang Lelaki☆


☆Rambut Lambang Personaliti Lelaki☆


☆Ciri2 Lelaki☆

☆Lelaki dan Jenis Darah☆

☆Lelaki & Bentuk Bibir☆

☆Index Cemburu Lelaki Mengikut Horoskop☆

☆Rahsia Ciuman Lelaki☆

☆10 Ciri- ciri Lelaki Kasanova☆

☆12 Alasan Lelaki Tamatkan Zaman Bujang☆


【 Eksklusif 】☆Tips Menemani Wanita Ketika Bershopping☆


【Eksklusif】☆10 Kualiti Lelaki Buruan Wanita☆

☆Tips Mengesan Kekasih (Lelaki) Curang I☆ ▽Requested▲


☆Tips Mengesan Kekasih (Lelaki) Curang I I☆ ▽Requested▲

☆Lelaki Oh Lelaki☆​

☆Kelebihan Lelaki☆​

☆Lelaki dan Cinta☆​


☆ Rahsia Dahi Lelaki☆​

☆ Rahsia Perwatakan Lelaki Melalui Gaya Seluar☆​

☆Ciri- ciri Lelaki Baik☆​
 
Last edited:
Sponsored Post

Pistia

Super Active Member
Joined
Sep 22, 2008
Messages
8,760
Reaction score
47
Points
70
org kate laki yg tak teruna...dahi die nampak licin dan berkilat....

btol ker? ni aku penah read kt mane ntah...
 

secawankopi

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Oct 9, 2007
Messages
3,272
Reaction score
2
Points
25
org kate laki yg tak teruna...dahi die nampak licin dan berkilat....

btol ker? ni aku penah read kt mane ntah...
pasni ramai lelaki pakai key tutup dahi...miahahaha
 

LuvHoneY

Super Active Member
Joined
May 24, 2008
Messages
6,787
Reaction score
39
Points
70
tgk cara jalan dh tau teruna ke x..:)):">:">
 

ykenobi

Super Active Member
Joined
Nov 19, 2008
Messages
6,422
Reaction score
14
Points
65
Mungkin ada wanita yang berhajat untuk mempersuamikan lelaki yang masih "dara" (tak ramai dah) walaupun kebanyakan wanita lebih suka memilih yg berpengalaman, ini panduan untuk anda

1. lelaki teruna suka mengintai-intai (curi pandang) perempuan cantik pada wajah berbanding lelaki tak ada teruna gemar melihat tubuh wanita --> dh buat :D

2. lelaki teruna segera mengalihkan pandangan apabila ditentang wanita cantik manakala lelaki tak teruna mengekalkan pandangan

3. lelaki teruna menunduk apabila dipandang wanita cantik dan menunjukkan reaksi gembira (mengetap bibir untuk cover senyum) tetapi lelaki tak teruna menunjukkan reaksi bersahaja

4. lelaki teruna malu membuka mulut untuk makan atau bercakap di hadapan wanita yg cantik. lelaki teruna seperti "kena interview" apabila bercakap dan badannya kaku --> penah jugak i malu2 kucing.. :">:">

5. lelaki teruna berdegup kencang jantungnya apabila mendapati wanita cantik menyukainya

6. lelaki teruna membosankan apabila bercinta. gayanya agak "nerd". gemar berlagak untuk menarik pasangannya. --> bkn perangai aku tuh..ehehe

7. lelaki teruna juga sanggup menghabiskan banyak wang untuk pasangannya untuk menambat hati pasanganna --> investment jangka masa panjang bro..:)):))

8. lelaki teruna terlalu sensitif. mereka akan sering menghubungi pasangannya sehingga dapat dan mereka akan rasa sedih yang amat sangat apabila diabaikan

9. lelaki teruna sering mengagung-agungkan pasangannya dan mengatakan orang lain tak cantik. mereka akan bercerita tentang pasangannya dan memuji-muji pasangan apabila berbual dengan kawan-kawan --> same stail cam aku
so 90% mmg btul penah aku wat..kire aku tergolong dlm lelaki TERUNA,SUCI dan MURNI ..:)paid:)paid
 

pajey

Active Member
Joined
Jul 7, 2006
Messages
1,999
Reaction score
15
Points
25
camne yek nak tgk lelaki tak teruna...kih2 aku laki pun nak tau gak....:eek::)):eek:
 
Sponsored Post
Top
Log in Register