BTC USD 48,008.9 Gold USD 1,843.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell ★★Servis Facebook Page Likes★★ FULL TIME CUSTOMER SUPPORT!

jasonsaw96

Fun Poster
Joined
Mar 16, 2013
Messages
263
Reaction score
0
Points
10
5b446f2472d15bf04bad829afd9928bb.jpg


Hi CG users sekalian, nak lebih banyak followes/likes untuk page anda?
YA! Kami akan membawa likes dari seluruh dunia!


Harga Facebook Fanpage Likes WORLDWIDE (SUPER STABLE)

1,000 Likes - RM 199 SAHAJA


Kami juga manawarkan servis-servis social media platform yang lain seperti Youtube, Instagram, Twitter, Web Traffic dan banyak lagi!

TEKAN SAYA

Sila baca sebelum membeli:
1. Jamin semua likes adalah ASLI. Anda akan nampak profil-profil yang mempunyai gambar & kebanyakan adalah pengguna yang aktif.
2. Servis kami tidak menggunakan sebarang aplikasi dan selamat digunakan.
3. Likes akan diberi LEBIH untuk cover likes yang hilang JUST IN CASE, anda juga perlu rajin promote kat page.
4. Servis kami tidak dapat target daerah, jantina. Hanya FB ads yang boleh buat.
5. Pastikan anda tidak menempah servis like daripada yang lain atau FB ads supaya kami dapat pastikan sama ada jumlah likes yang ditambah tepat atau tidak.
6. Anda tidak perlu lantik kami sebagai admin, kami hanya perlukan alamat page Facebook anda.
7. Pastikan page anda tidak mempunyai 'age restriction' dan 'country restriction', pm atau yang sebagainya untuk dapatkan bantuan jika tidak tahu caranya.
8. Sila bagi testimoni anda selepas page anda telah disiapkan dan diskaun sebanyak RM5 akan diberikan untuk penempahan yang seterusnya.

Contact Me:
WhatsApp(Jason)

Sebagai customer kami, anda akan dapat perkhidmatan x2 seperti berikut
- Fast service
- Identiti dan info customer akan dipertahankan
- Full refund akan diberikan jika kami gagal untuk membawa likes kepada anda.
- Customer service TIDAK TERHAD, kami akan sentiasa bersedia untuk berkhidmat.
- Likes akan digantikan jika hilang banyak dalam tempoh yang singkat



How to order?
1. Contact/pm us dan berikan link page anda.
2. Bank in (info bank akan diberikan)
3. Dah confirm payment, kami akan start kerja.

How to pay?
We accept Maybank and CIMB (kami akan pm info)


SELAMAT MEMBELI!:)cgrock



TESTIMONI

Dah guna perkhidmatan TT. dalam masa kurang 24 jam dah siap LIKE. setakat ni semua OK.

TQ TT utk servis :D

Thank you boss...for your service...puas hati..hihihi...

Terbaeek punya....service menepati janji...
https://www.facebook.com/artislalok

service terbaik seperti yg dijanjikan, 1k likes semua dri Malaysia.....:)cgrock:)cgrock:)cgrock

Thanks TT,
Sangat berpuas hati dengan khidmatan TT.
Layanan sangat memuaskan.
Sangat berbaloi, Harga berpatutan, lagi2 musim promotion ni.
dalam masa 2jam 2k LIKE den terima TT bagi masa 48hour, Terbaik la.
Nanti den nak ambil lagi khidmat TT ni lepas raya plak.

3w6.png

Tq tt..servis mmg superb.lincah dpt 1k.dan mmg btl2 real human.
bila post apa2 laju je yang komen dan like.
dan paling best.ada apa2 pertanyaan tt senang hati nak jwb.
servis mmg terbaik..

:D:D:D

Perkhidmatan terbaik dari TT...
Sudah mendapat 1k like dan lepas ni boleh promote blog dengan jayanya...
Ada rezeki boleh order lagi...

dah cuba servis TT
memang terbaik.

response pun cepat, janji 2 hari mmg siap 2 hari.
janji ditetapi and good rappo.

siap dapat extra likes lagi!

keep it up!

:)cgrock
Last updated: 22/3/2019
 
Last edited:
Sponsored Post

jasonsaw96

Fun Poster
Joined
Mar 16, 2013
Messages
263
Reaction score
0
Points
10
Kita nak ubah nasib kita, ubah bisnes kita! Komen "i nak pakai pakej ni" !
 

jasonsaw96

Fun Poster
Joined
Mar 16, 2013
Messages
263
Reaction score
0
Points
10
salam sejahtera, saya dengan sukacitanya menawarkan pakej likes yg berpatutan ni utk 10 org je, sila komen "saya nak pakai pakej terbaik ni" cepat cepat, first come first serve!
 

jasonsaw96

Fun Poster
Joined
Mar 16, 2013
Messages
263
Reaction score
0
Points
10
salam sejahtera, saya dengan sukacitanya menawarkan pakej likes yg berpatutan ni utk 10 org je, sila komen "saya nak pakai pakej terbaik ni" cepat cepat, first come first serve!
 

jasonsaw96

Fun Poster
Joined
Mar 16, 2013
Messages
263
Reaction score
0
Points
10
salam sejahtera, saya dengan sukacitanya menawarkan pakej likes yg berpatutan ni utk 10 org je, sila komen "saya nak pakai pakej terbaik ni" cepat cepat, first come first serve!
 
Last edited:
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register