BTC USD 42,166.3 Gold USD 1,776.53
Time now: Jun 1, 12:00 AM

★★AWAS ★★ Rahsia Mendapatkan Semua eBook Mahal di Internet

nusuk

Active Member
Joined
Jan 29, 2008
Messages
1,199
Reaction score
9
Points
25
hehhe..banyak lagi cara tu...dot pdf ganti la words ke,apa ke..dot rar ke..confirm
 
Sponsored Post

dream3r

Fun Poster
Joined
Jul 16, 2010
Messages
197
Reaction score
4
Points
15
aduh. emm haram ke ea??
kalo niat nak blaja takleh gak ker??
hohoho
 

plus$

Active+ Member
Joined
Dec 15, 2010
Messages
3,127
Reaction score
42
Points
40
huhhh.. menarikkkk.. tq for sharing
 

Prisoner

Active+ Member
Joined
Apr 25, 2010
Messages
4,005
Reaction score
38
Points
30
dulu kebanyakan ebook kat clickbank boleh dapat senang jer dengan free pakai keyword ni

"Your Credit Card Will Show A Charge From Paypal.com/Clickbank!"
atau
inurl:"cbreceipt"

sekarang dah banyak spam.. owner ebook pun dah tau ramai curi ebook pakai cara ni, security derang pun dah lain.

rajin korek page belakang2 rasanya ada lagi.

lain-lain keyword leh try la..

intitle:"Thank You For Your Order" intext:Click Here to Download
intitle:"Thank You For Your Purchase" intext:Click Here to Download
intitle:Thank you for your Purchase! intext:pLR OR MRR OR Package OR Bonus
intitle:Thank you for your order! intext:pLR OR MRR
intitle:Thank you for your Purchase! intext:pLR OR MRR
inurl:/thankyou*.html intitle:Thank you for your order! intext:Click Here to Download
inurl:thanks intext:"Thank You For Your Order!" "Click Here" filetype:html
intitle:Thank You For Your Order! intext:private Label
intitle:Thank You For Your Purchased! intext:private Label
intext:"Thank You For Your Order" intext:pLR
"Thank You For Your Order!" intext:Master Resell filetype:html
"Thank You For Your Order! Your Credit Card Will Show A Charge From"
intitle:"Thank You For Your Order!" intext:download
intitle:"Thank You For Your Order" intext:Click Here To Download Now
intitle:Thank you for your purchase! intext:Click Here to Download

yang atas ni copy paste jer pun.. :D
 

hafyz1984

Active+ Member
Joined
May 26, 2011
Messages
4,790
Reaction score
696
Points
76
Seriously forumer sekalian,

Aku amat menyokong PinguSpy,

Betul apa dia cakap tu...

Dulu aku memang pernah buat taktik ni... Menjadi memang...

Memang itula cara dia, yang bro tu ajar... Yang penting, kalau tak dapat, kena pandai tweak keyword...

Keyword betul, dapatla apa yang korang cari tu...

Nak tau camana nak tweak keyword?

Ianya hanya boleh didapati dengan pengalaman...

Selalu buat kerja2 dajal ni, korang akan paham dengan sendirinya...

Tapi, bila pikir2 balik... Ini berkaitan dengan ilmu...

Ilmu tau... Tak kira ilmu apa pun, Islam sangat keras n tegas peraturannya...

Dapat memang boleh dapat, tapi soalnya berkat ke?

Korang boleh la cakap besar, "Wah, dapat download"....

Tapi, ilmu yang korang dapat tu tak berkat...

Dan bila tak berkat, percayalah...

Walau sekerap mana pun korang berusaha, memang TAK AKAN dapat hasilnya...

Sebabnya?

Cara kena betul...

Niat memang la baik... Berkongsi ilmu, nak tolong orang tak berkemampuan...

Tapi, dah kalo cara mencuri, memang pencuri la jawabnya...

Sebab itu Islam tu cakap,

"Niat tidak menghalalkan perbuatan"....

Niat betul, cara pun kena betul... Baru berkat, dan bila berkat, maka...

Allah SWT mempermudahkan perjalanan korang...

Lagi satu, kena ada rasa hormat pada IM2...

Diorang laburkan masa, tenaga, pengalaman dan kajian nak buat satu2 ebook...

Dan bila korang curi senang2 aje macam gitu... Takkan diorang tak marah?!

Kalau korang pun, dah labur masa n tenaga semua buat ebook,

Dan jual, tak pasal2 orang lain suka2 curi ebook korang atas nama tak mampu, tak ada duit dan nak tolong orang tak berkemampuan...

Boleh korang terima?!

Kan bagi satu2 jualan, IM ada buat harga promosi...

Letakkan harga serendah yang boleh...

Time tu... Rebutla...

Kalo dah memang tak ada duit, Google aje...

Banyak pun info2 percuma kat blog2...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register