BTC USD 42,049.6 Gold USD 1,777.32
Time now: Jun 1, 12:00 AM

★★AWAS ★★ Rahsia Mendapatkan Semua eBook Mahal di Internet

scid

Active+ Member
Joined
May 21, 2010
Messages
4,670
Reaction score
12
Points
25
aku biase donlod kat forum2 donlod ajer biler nak paper..muvi,tv series,ebook,software..kate lanun kecik keh3..taknak aku mengayekan tokey2 kedai cd tuh..kalo lagu yg aku donlod best nnt aku beli ar cd dier buat koleksyen..nak beli teros mahal weihhh
 
Sponsored Post

azraneus

Active+ Member
Joined
Aug 10, 2006
Messages
3,371
Reaction score
252
Points
46
alahai...owner ebook senang senang je nak sorokkan..

pastikan page download tu owner ebook letakkan session page....pasti xleh masuk page tu..

download link tu terdedah sebab page download tu dah di indexkan semasa derang nak seokan website derang...ataupun page download tu dah dikongsikan oleh ramai orang sampai menjadikan page tu di indexkan oleh google

sekian
 

JACK88

Active Member
Joined
Aug 18, 2010
Messages
2,318
Reaction score
21
Points
25
Beli ebook pun sesen xdapat, pastu tuduh pembeli malas nak berusaha, kalau ebook sampah, baik cari tin dan jual kat recycle centre lagi senang.. Apa yang customer perlukan adalah servis dari penjual tu, mahu lagi tak support pembeli.. Ada yang buat forum, tp forum tu berhabuk kat web ni, last2 spam yang banyak.. ntah sapa la penjual tu, habuk pun tarak.. Terima kasih kepada penjual ebook yang betul2 berkualiti, bukan x ada, tp sikit sangat yang ada..
 

PinguSpy

Super Active Member
Joined
Jan 15, 2007
Messages
8,141
Reaction score
114
Points
73
penjual ebook kena cari alternatif untuk secured ebook mereka :D:D:D

senang je.. mencuri tu haram.. berdosa.. so dah mencuri.. faham2 lah.. tambah plak benda yg melibatkan ilmu2.. so sampai mati lah imu dlm kepala x berkat ..
 

Studio Hafiz

Fun Poster
Joined
Dec 20, 2010
Messages
587
Reaction score
17
Points
15
sebab tu la orang yang ambik ebook orang lain dgn cara jahat ni masih tak dapat2 jana income online.. Pastu mula la persalahkan ebook tu x berkualiti.. huhu...

(*tidak menujukan utk sape2... )
 

LEMANtheMAN

Super Active Member
Joined
Oct 26, 2010
Messages
7,463
Reaction score
9
Points
65
hehe..syabas T.T

aku dah 2tahun buat assignment ikut teknik ni lah..

kadang2 menjadi..kadang2 tak..kena pandai guna keyword..
 

zulco

Active+ Member
Joined
Jun 7, 2008
Messages
3,245
Reaction score
33
Points
40
thanks for sharing bro...
 

NikThoha

Fun Poster
Joined
Feb 26, 2011
Messages
244
Reaction score
0
Points
10
nak berjaya kena usaha kuat..insyaallah akan berjaya:)
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register