BTC USD 66,154.5 Gold USD 1,785.08
Time now: Jun 1, 12:00 AM

★★ PERHATIAN : Cara "Cool" untuk membuat DUIT - Dijemput Masuk! ★★

8_Rash_8

Fun Poster
Joined
Feb 27, 2010
Messages
786
Reaction score
1
Points
15
★★ PERHATIAN : Cara "Cool" untuk membuat DUIT - Dijemput Masuk! ★★

** Baca thread ini sehingga habis...hotttt!! **

114172_340.jpg


head.jpg


Review dari tuan mod Wangcyber - Ezord

pada player cliakbank..player flippa (caya tak flippa boleh guna theme nih, cubalah :>) , player2 cpa,
mahupun apa jua yang anda inginkan..cuba bayangkan ada 86 minisite telah tersedia..korang pilih edit sikit2 dan masukkan code autoresponder.
siap dah! site..produk free rembat je kat mana-mana plr megastore.
buat video sket2, masukkan design website korang ni dalam video..

orang tengok design pun rasa tangan gatal nak subcribe list dah..
aku nak sampaikan yang design-design ni amat berguna pada korang untuk menjimatkan masa dengan harga RM30 tu..berbaloi sangat!
banyak benda korang boleh buat dengan design-design nih..kreatif and tweak sket je..buat service kat fiverr pun boleh..
hahaha

ok..aku pueh hati dapat rembat landingpage and minisite design nih! korang biler lagi??
thanks to bro Rash!


Sahabat-sahabat sekalian,

Landing page yang profesional merupakan antara elemen terpenting yang wajib ada dalam setiap website anda. Ini kerana pelawat yang datang ke website anda hanya akan tertarik untuk melihat dan subscribe mailing list anda setelah melihat landing page anda.

Jika suatu masa dahulu pepatah "Don't Judge a Book by its Cover" sering digunakan, tetapi pada hari ini ia langsung tidak relevan terutamanya di internet. Ini kerana susun atur landing page menggambarkan siapa diri anda. Jika susunannya profesional, pelawat akan anggap anda seorang yang profesional dan begitu juga sebaliknya.


"Namun Begitu, Ia Tak Semudah Disangka.."

Mungkin ada yang beranggapan bahawa anda hanya perlu mengeluarkan duit untuk mengupah orang menghasilkan landing page yang profesional merupakan penyelesaiannya. Namun percayalah, ia tidak semudah yang anda fikirkan.

Antara masalah biasa yang anda akan hadapi ialah:

  • Kekurangan modal kerana kebiasaannya kos untuk mengupah para designer agak tinggi selari dengan tahap mereka.
  • Kebiasaannya designer yang anda upah tidak menepati apa yang anda mahukan dan landing page yang dihasilkan langsung tidak kelihatan profesional.
  • Menghabiskan banyak masa untuk cuba design sendiri grafik landing page yang profesional untuk website anda.
  • Melaburkan terlalu banyak modal untuk mengupah designer sehinggakan tiada bajet untuk marketing produk anda.


Dan akibatnya, anda akan menjadi bosan serta tertekan apabila landing page anda tidak mampu bertahan serta tidak mampu mengumpul email list. Akhirnya anda berputus-asa dan tidak lagi berminat untuk menjual di internet. Ianya sungguh menyedihkan..


tumblr_m9rsd6wFhf1rxnm59o2_400.gif



Memperkenalkan penyelesaian kepada semua masalah ini..

"Pakej 86 Premium Landing Page Theme Yang Profesional Serta
Mempunyai Conversion Rate Yang Tinggi!"



1-2.jpg


2-2.jpg


3-2.jpg


6-2.jpg


4-2.jpg




Terdapat 86 theme landing page yang terdiri daripada pelbagai niche yang pasti dapat membantu anda menjual lebih banyak produk serta mengumpulkan lebih banyak email subscriber!

  • Pakej 86 Premium Landing Page ini 100% Fully Coded dalam XHTML/CSS dan sedia digunakan. Anda hanya perlu masukkan ayat-ayat anda sahaja.
  • Ia juga turut dilengkapi dengan fail-fail PSD. Ini bermakna anda boleh mengubah grafik-grafik ini mengikut citarasa anda agar sesuai dengan projek anda.

Dengan Theme Landing Page ini, saya yakin website anda pasti mampu mengumpul email-email pelawat anda dan mampu meningkatkan penjualan produk anda secara tidak langsung!



Review dari Mogharam

Salam hormat Warga wangcybers,
Pertama sekali saye ucapkan terima kasih kepada bro rash kerana bagi saye peluang untuk review...
86 premium template ni memang cun,tak sangka bro rash jual dengan harga yang murah.
template yang mudah untuk edit dan bermacam-macam niche..
.sesuai untuk meraka yang ingin mengumpul list atau buat apa sahaja dengan suka hati anda..
akhir kata daripa saya,susah anda nak jumpa premium template dengan harga murah kat luar sana..
so grab sebelum bro rash naikkan harga..terima kasih


3 Cara Khas Untuk Memaksimumkan Penggunaan Pakej 86 Theme Premium Ini!

★ Create website dengan mengunakan theme landing page ini dan buat marketing. Anda pasti akan dapat mengumpulkan berpuluh-puluh email subscriber!

★★ Create 1 Website yang menggunakan theme premium ini dan flip atau jualkannya di Flippa. Anda pasti mampu mendapatkan keuntungan yang lumayan!

★★★ Menawarkan servis membina landing page yang profesional kepada Usahawan Internet yang lain. Anda pasti mampu mendapatkan duit mudah dengan senang!


Dengan menggunakan 3 cara ini sahaja, anda akan mengaut untung lebih 4 angka sebulan!




Tak percaya? Lihat bukti income menggunakan pakej ini :

paypal1.png

Pendapatan daripada servis membina landing page dan flipping = USD5,500 dalam masa 2 bulan!
Coming soon : list email & proof maybank2u​

the-very-best-of-the-success-kid-meme.jpg



Review dari HeshRoon :
86 template PREMIUM landing page yang di offer oleh bro rash memang terbaik kena pada harganya,walau ade sesetengah template dah lama, tapi iasangat murah sebab template2 ini boleh di edit,ia disertakan dengan fail psd sekali.Ada niche yang ada lebih dari 1 template.Bagus.Failnya yang besar memerlukan masa yang agak lama untuk download.Dengan harga ini,ia berbaloi untuk di miliki.Jimatkan masa dan tenaga anda untuk mendesign!


"2 Bonus Tambahan Eksklusif Untuk Anda.."

Dengan membuat pembelian Pakej Theme Landing Page Premium pada hari ini, anda akan menerima bonus khas seperti berikut:


Bonus 1: 9 Video Squeeze Page Yang Profesional!


9page.png


  • 9 video squeeze page ini merupakan template landing page terbaru dan belum pernah dijual di mana-mana.
  • Ia sangat mudah digunakan. Apa yang anda perlu lakukan ialah memasukkan maklumat yang anda mahukan.
  • Fail-fail PSD turut diberikan kepada anda agar anda dapat mengedit grafik mengikut apa yang anda inginkan.



Bonus 2: Pakej Template Khas 2012


supersuperpack.png


  • Dalam Pakej ini mengandungi template minisite, review site, wordpress theme dan design-design video squeeze page.
  • Semua template amat senang digunakan dan dapat menjimatkan masa dan menyelamatkan beribu-ribu duit anda daripada mengupah web designer.



Dengan bonus-bonus khas ini, saya amat yakin bahawa pembelian anda sangat berbaloi!


Jika anda mempunyai modal yang banyak untuk mengupah web designer bagi setiap projek anda, Pakej 83 Premium Landing Page ini sudah pasti bukan untuk anda..

tetapi..

Jika anda cuma mempunyai modal yang sedikit dan mahukan alternatif penyelesaian untuk mendapatkan landing page yang profesional ini, dapatkan Pakej 83 Theme Landing Page & 2 Bonus Khas yang bernilai puluhan ribu ringgit ini sekarang juga!


RM197? Tidak!
RM97? Tidak!
RM57? Tidak!
RM40? Tidak!



Hanya... RM30 sahaja!

nice.png


arrow.jpg








Rakan usahawan anda,

Rash
[email protected]
www.theminisitethemes.com/special
 
Sponsored Post

8_Rash_8

Fun Poster
Joined
Feb 27, 2010
Messages
786
Reaction score
1
Points
15
Selamat TH CariGold!

Dapatkan 86 template premium hari ini!

- Bina list email dengan mudah
- Buat $$ melalui CPA
- Jual servis membina minisite! >> Ya license developer diberikan sekarang!!


Hanya RM30 untuk 86 buah template yang meletop!
 

8_Rash_8

Fun Poster
Joined
Feb 27, 2010
Messages
786
Reaction score
1
Points
15
3 Cara Khas Untuk Memaksimumkan Penggunaan Pakej 86 Theme Premium Ini!

★ Create website dengan mengunakan theme landing page ini dan buat marketing. Anda pasti akan dapat mengumpulkan berpuluh-puluh email subscriber!

★★ Create 1 Website yang menggunakan theme premium ini dan flip atau jualkannya di Flippa. Anda pasti mampu mendapatkan keuntungan yang lumayan!

★★★ Menawarkan servis membina landing page yang profesional kepada Usahawan Internet yang lain. Anda pasti mampu mendapatkan duit mudah dengan senang!
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register