► Thread khas Emma Ma’embong!...I love u bebeh!...Kelab peminat Emma Ma’embong CG! ◄

CG Sponsors




mrd

Active+ Member
Joined
Aug 14, 2011
Messages
3,024
Reaction score
129
Points
33
bgslah...dh tak hipokrit...
 
Sponsored Post

Jackhalid

Super Active Member
Platinum Member
Joined
May 24, 2008
Messages
6,488
Reaction score
1,043
Points
151
camne gambar dia tu boleh tersebar agaknya ye? syed share? dia share? or pergi format pc/laptop/phone si peng-repair tu save dulu gambar2 personal dia? :-?
 

alpine_star

Legendary Member
Joined
Oct 3, 2010
Messages
13,885
Reaction score
117
Points
123
camne gambar dia tu boleh tersebar agaknya ye? syed share? dia share? or pergi format pc/laptop/phone si peng-repair tu save dulu gambar2 personal dia? :-?
skrang dh tahun 2019 Tn..klo tahun 1990, bley la kot nk sorok2..:D
 

GamezStar

CG Top Poster Club
Top Poster #5
Joined
Jul 1, 2008
Messages
30,649
Reaction score
1,400
Points
201
baru nak pakai tudung jadi berita.. buka tudung jadi berita... harap x keluar tv lagi la..
 

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
154,005
Reaction score
21,126
Points
1,671
Emma kata dia dapat pahala


Gambar seksi yang didakwa mirip Emma tular di akaun Instagram @sisturs_stalker.

KUALA LUMPUR - Pelakon, Emma Maembong menafikan gambar wanita berpakaian seksi di atas katil yang tersebar baru-baru ini adalah dirinya.

Menurut Emma atau nama sebenarnya, Fatimah Rohani Ismail, 27, gambar tersebut adalah gambar suntingan dan dapat dilihat jelas daripada keadaan lehernya yang tidak sekata.

“Kalau itu gambar saya, pasti saya akan mengaku.

“Gigih orang yang sunting. Tidak mengapa, pahala dapat kepada saya,” katanya menerusi Instagram Storynya.

Terdahulu, gambar seksi yang didakwa mirip Emma tular di akaun Instagram @sisturs_stalker.

Bagaimanapun, pemilik akaun tersebut juga meragui kesahihan gambar berkenaan.


http://www.kosmo.com.my/hiburan/pahala-dapat-kepada-saya-emma-maembong-1.839396
 

janggut_X

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Oct 23, 2008
Messages
57,870
Reaction score
73
Points
520
susah jadi artis skang ni. tentera makcik bawang n pakcik bawang sangat aktif. waktu cuti pun bekerja. CNY 2 hari cuti , triple katenye...hahaha
 

stuck

Active+ Member
Joined
Apr 12, 2007
Messages
4,128
Reaction score
161
Points
33
Emma kata dia dapat pahala


Gambar seksi yang didakwa mirip Emma tular di akaun Instagram @sisturs_stalker.

KUALA LUMPUR - Pelakon, Emma Maembong menafikan gambar wanita berpakaian seksi di atas katil yang tersebar baru-baru ini adalah dirinya.

Menurut Emma atau nama sebenarnya, Fatimah Rohani Ismail, 27, gambar tersebut adalah gambar suntingan dan dapat dilihat jelas daripada keadaan lehernya yang tidak sekata.

“Kalau itu gambar saya, pasti saya akan mengaku.

“Gigih orang yang sunting. Tidak mengapa, pahala dapat kepada saya,” katanya menerusi Instagram Storynya.

Terdahulu, gambar seksi yang didakwa mirip Emma tular di akaun Instagram @sisturs_stalker.

Bagaimanapun, pemilik akaun tersebut juga meragui kesahihan gambar berkenaan.


http://www.kosmo.com.my/hiburan/pahala-dapat-kepada-saya-emma-maembong-1.839396
kira pahala dia je dosa buka aurat balik tu x fikir plk...

* membawang plk aku pagi ni :eek::eek:
 
Sponsored Post
Top
Log in Register