TV Show “The Mandalorian” - Siri TV Yang Paling Banyak Di”lanun” Pada 2020

CG Sponsors




Xploit Machine

CG Top Poster Club
Joined
Nov 23, 2012
Messages
26,011
Reaction score
3,798
Points
236
Pada setiap penghujung tahun, pihak TorrentFreak akan melihat kepada senarai rancangan siri-TV yang paling banyak dimuat-turun melalui torrent. Untuk tahun ini, senarai berkenaan diterajui oleh siri TV “The Mandalorian” terbitan eksklusif untuk Disney+.

Menduduki tangga kedua adalah “The Boys” yang diterbitkan di Amazon Prime Videos, sementara “Westworld” yang diterbitkan di HBO pula pada tangga ke empat.

Daripada apa yang disaksikan, siri TV yang dilanun ini adalah yang diterbitkan eksklusif pada perkhidmatan penstriman – membuatkan pengguna memerlukan langganan berbeza-beza untuk menonton siri ini. Mungkin ia sekaligus membuatkan pengguna terpaksa bergantung kepada laman lanun untuk menontonnya.

Pada masa yang sama, perkhidmatan penstriman berkenaan tidak boleh diakses secara global, membuatkan ramai yang tidak ingin ketinggalan untuk turut melihat kepada kaedah ini untuk menonton. Dengan tahun 2021 menjelang tiba, lebih banyak siri dijangka diterbitkan secara eksklusif untuk sesuatu platform penstriman – yang mungkin membawa kembali kadar lanun yang tinggi berbanding kebiasaan.



Sumber asal https://torrentfreak.com/the-mandalorian-is-the-most-pirated-tv-show-of-2020-201226/
 
Sponsored Post

maxpda

Super Active Member
Joined
Jan 15, 2007
Messages
7,261
Reaction score
168
Points
83
rugi la diorang sebab hak eklusif ni... orang akan cari jalan untuk tengok juga...
 

jom

Active+ Member
Joined
Jun 18, 2012
Messages
2,639
Reaction score
92
Points
30
Best sgt ke Mandolorian nie sampai trending ?
 

iced_coolz

Active Member
Joined
May 18, 2013
Messages
1,143
Reaction score
266
Points
41
Best sgt ke Mandolorian nie sampai trending ?
boleh la. watak mando ni berperikemanusiaan, pegang pada janji, tak gila kuasa, dalam hati ada taman. bila kalah kan moff gideon, dah dapat darksaber, dia bagi ke perempuan mandalorian tu sebab perjanjian yang perempuan tu nak darksaber tu. tapi pedang tu tak boleh bagi2 mcm tu je. syaratnya kena beradu.
 

TengkuHaadi

Active+ Member
Joined
Mar 24, 2008
Messages
4,340
Reaction score
468
Points
41
Selain Master Yoga, ada 3 lagi sebangsa dengan Master Yoda iaitu seorang Jedi tak ingat nama apa, Master Yaddle (female Yoda race - ada muncul dalam filem Star Wars trilogy) dan Grogu. Grogu walaupun fizikal seperti budak berumur 5 tahun, tapi sebenarnya dah berumur 50 tahun. Umur yangbagi bangsa 'misteri' Yoda ni dianggap masih lagi budak kecil.

Akhirnya Luke Skywalker datang selamatkan Baby Yoda atau nama sebenarnya Grogu. Grogu akan jadi anak murid kepada akademi Jedi yang dibangunkan semula oleh Luke Skywalker.

Wondering adakah Grogu pun jadi sebahagian mangsa pembunuhan Ben Solo selepas terpengaruh dengan Dark Side of The Force jadi Kylo Ren.
 

GamezStar

CG Top Poster Club
Top Poster #5
Joined
Jul 1, 2008
Messages
31,320
Reaction score
1,545
Points
201
Selain Master Yoga, ada 3 lagi sebangsa dengan Master Yoda iaitu seorang Jedi tak ingat nama apa, Master Yaddle (female Yoda race - ada muncul dalam filem Star Wars trilogy) dan Grogu. Grogu walaupun fizikal seperti budak berumur 5 tahun, tapi sebenarnya dah berumur 50 tahun. Umur yangbagi bangsa 'misteri' Yoda ni dianggap masih lagi budak kecil.

Akhirnya Luke Skywalker datang selamatkan Baby Yoda atau nama sebenarnya Grogu. Grogu akan jadi anak murid kepada akademi Jedi yang dibangunkan semula oleh Luke Skywalker.

Wondering adakah Grogu pun jadi sebahagian mangsa pembunuhan Ben Solo selepas terpengaruh dengan Dark Side of The Force jadi Kylo Ren.
tlg lukis.. x leh hadam
 
Sponsored Post
Top
Log in Register