‘Itu pantai saya’, kata isteri Nazri Aziz tular video ke pantai memakai ‘gelang pink’

CG Sponsors




Sponsored Post

sapit87

Super Active Member
Joined
Oct 4, 2012
Messages
7,806
Reaction score
310
Points
91
org mcm ni jgk ke rakyat nak folow dia hmmmm
 

cek mek molek

CG Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #2
Joined
Jun 3, 2013
Messages
76,292
Reaction score
12,120
Points
1,906
ni dari peguam Hasif Hasan sendiri


mTNr7Jn2-Jk.png
Peminat Teratas
Hasif Hasan
Saya penah menginap di sini.
Tiada istilah private beach atau pantai persendirian kerana pantai ini boleh diakses oleh sesiapa sahaja dan jalan masuk ke beach bukan dari villa ini sahaja. Mana mana orang boleh ke pantai untuk mandi dll. Yang ‘private’ hanya villa ini sahaja.
1f60a.png

Correct me if i am wrong
 

cek mek molek

CG Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #2
Joined
Jun 3, 2013
Messages
76,292
Reaction score
12,120
Points
1,906
Pernah gak la kenyit mata masa dulu2. Cuba nk ejas minah ni.
Tapi Siapalah aku...

*Pantai tu kawasan chalet dia
tn cotek21, beach resort sekali dengan villa tu mmg hak milik dia, tapi bukan pantai

pantai bukan hakmilik dia
 

cek mek molek

CG Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #2
Joined
Jun 3, 2013
Messages
76,292
Reaction score
12,120
Points
1,906
Best kn klau dh jd menteri kt Malaysia, kaya ada pantai sendiri lg.....klau gaji rasa mampu x miliki semua tu, so fikir2 la sendiri kenapa ahli politik gila kuasa masing2
tn lau_kau, beach resort ni mmg hakmilik mak Haflin ni, sekarang ni dah turun ke Haflin mungkin
sebelum Nazri kawin Haflin ni, Haflin mmg dah tuanpunya beach resort ni
 

puyol

CG Top Poster Club
Joined
Jun 28, 2011
Messages
22,832
Reaction score
2,234
Points
201
boleh pulak ya berpakaian macamtu di Kelantan. Bukan boleh kena saman ke?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register