BTC USD 50,927.3 Gold USD 1,682.35
Time now: Jun 1, 12:00 AM

‘Itu pantai saya’, kata isteri Nazri Aziz tular video ke pantai memakai ‘gelang pink’

CG Sponsors




pudins70

Super Active Member
Joined
Mar 28, 2011
Messages
7,858
Reaction score
589
Points
121
tn cotek21, beach resort sekali dengan villa tu mmg hak milik dia, tapi bukan pantai

pantai bukan hakmilik dia
Kalau ikut bini dia, bukan setakat pantai. Segala pokok kelapa, ikan belacak, siput sedut kat pantai tu semua dia yang punya.
 
Sponsored Post

cek mek molek

CG Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #2
Joined
Jun 3, 2013
Messages
76,558
Reaction score
12,173
Points
1,906
Kalau ikut bini dia, bukan setakat pantai. Segala pokok kelapa, ikan belacak, siput sedut kat pantai tu semua dia yang punya.
hehe tu la masalahnya tn pudins :D
kesian jugak dia sebab tak berapa cukup ilmu dan info tapi bercakap agah (ni bahasa kelate :D )
 

GPK1

Active+ Member
Joined
Dec 3, 2007
Messages
4,267
Reaction score
98
Points
40
memang tanah dia.... pantai yg kerajaan punya dah dihakis ombak.... sampai ke tanah dia dah
[berfikir positif]
 

cek mek molek

CG Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #2
Joined
Jun 3, 2013
Messages
76,558
Reaction score
12,173
Points
1,906
memang tanah dia.... pantai yg kerajaan punya dah dihakis ombak.... sampai ke tanah dia dah
[berfikir positif]
aah ye tn GPK1, resort, villa tu dia punya
cuma pantai tu bukan dia punya


villa villa tu pun dah nampak wear out, mcmana ek nak kata, tak berapa nampak baru dah
 

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
154,325
Reaction score
21,166
Points
1,671
nama ig ds haflin nazri aziz

adoi mcm tdesak nk suh org kenal awak tu bini die
 

cotek21

Junior Member
Joined
Dec 28, 2020
Messages
86
Reaction score
30
Points
16
aah ye tn GPK1, resort, villa tu dia punya
cuma pantai tu bukan dia punya


villa villa tu pun dah nampak wear out, mcmana ek nak kata, tak berapa nampak baru dah
Lepas mak dia meninggal tak terurus villa tu.
Dapat pulak laki yg lebih kaya dari mak dia terus terabai villa tu.
 

cek mek molek

CG Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #2
Joined
Jun 3, 2013
Messages
76,558
Reaction score
12,173
Points
1,906
Lepas mak dia meninggal tak terurus villa tu.
Dapat pulak laki yg lebih kaya dari mak dia terus terabai villa tu.
aah ye, betul dah apa yg tn cotek sebut ni
 
Sponsored Post
Top
Log in Register