BTC USD 63,892.2 Gold USD 1,770.04
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell ‘EFAS’ Fuel Saver

jomcuba

Fun Poster
Joined
Jan 6, 2011
Messages
150
Reaction score
0
Points
15
Apakah ‘EFAS’ Fuel Saver?
* Ia adalah produk elektronik istimewa yang mengandungi komponen elektronik. Ini adalah produk penggunaan elektronik untuk mengawal sistem pengurusan ampere dengan lebih baik untuk pemanduan automotif.


1.EFAS BASIC A010 (PUTIH)
* Petunjuk Aras BAteri untuk menunjukkan prestasi bateri
* Kuasa USB Port untuk aksesori IT dan mengecas telefon
bimbit (sesuai untuk semua jenis telefon bimbit dengan
5VDC, 2000mA)


2.EFAS PRO A030 (PERAK)
* Untuk kecekapan tenaga dan jimat
* Petunjuk Aras BAteri untuk menunjukkan prestasi
* Kuasa USB Port untuk aksesori IT dan mengecas telefon
bimbit (sesuai untuk semua jenis telefon bimbit dengan
5VDC, 2000mA)


3.EFAS DUA' A050 (EMAS)
* Auto Doa untuk memulakan perjalanan sebaik sahaja enjin
dihidupkan
* Untuk kecekapan tenaga dan jimat
* Petunjuk aras bateri untuk menunjukkan prestasi bateri
* Kuasa USB Port untuk aksesori IT dan mengecas telefon
bimbit (sesuai untuk semua jenis telefon bimbit dengan
5VDC, 2000mA)



Bagaimana untuk memasang dan menggunakan ‘EFAS’ Fuel Saver?
* Menggunakan ‘EFAS’ Fuel Saver adalah sangat mudah hanya penting "MASUK N JIMAT".Hanya plag terminal ‘EFAS’ Fuel Saver ke dalam soket pencucuh rokok kereta anda dan ia akan bekerja dengan segera.

Berapa lama ‘EFAS’ Fuel Saver akan berlangsung?
* Peranti litar yang biasanya elektronik dijangka hayat purata ialah 3 tahun, dan warati produk ‘EFAS’ adalah selama 1 tahun. Mengendalikan produk ini dengan lebih teliti boleh memanjangkan jangka hayat Fuel Saver ‘EFAS’ sehingga 5 tahun.

Berapa lama mula bekerja selepas saya mula-mula memasang?
* Secara teorinya, apabila enjin adalah permulaan, ia akan bekerja dengan cara yang betul.

Apabila ‘EFAS’ Fuel Saver berhenti kerja, ia akan menjejaskan atau merosakkan kereta saya?
* Tidak, ia tidak akan menjejaskan kenderaan anda.’EFAS’ Fuel Saver adalah alat tambahan yang disambungkan hanya pada soket kereta melalui soket pencucuh rokok. Jadi ia akan bekerja seperti barangan aksesori untuk kereta anda, dan apabila ia berhenti bekerja, kereta anda akan mendapat kembali kepada keadaan asal kerja dan tidak ada apa yang terjejas, tetapi sudah tentu anda tidak dapat menikmati faedah daripada ‘EFAS’ Fuel Saver.


HARGA
1.EFAS BASIC A010 (PUTIH) - RM99.00
basic.jpg


2.EFAS PRO A030 (PERAK)- RM259.00

silver.jpg


3.EFAS DUA' A050 (EMAS)- RM279.00

gold.jpg


TEKNOLOGI DARI UNIVERSITI TEKNIKAL MALAYSIA MELAKA
JAMINAN SIRIM - MSIEC00950 Safety


UNTUK MAKLUMAT LANJUT SILA HUBUNGI - SMS 012-672 2154 @ PM @ atau layari http://efas2u.blogspot.com
 
Last edited:
Sponsored Post

jomcuba

Fun Poster
Joined
Jan 6, 2011
Messages
150
Reaction score
0
Points
15
Ada bro...

1. Kereta MyVi:Salleh-0123231001 "Saya dah gunakan PRO.S Fuel Saver lebih setahun cukup memuaskan dari segi penjimatan, Ada pick-up bila memotong dan naik bukit."

2.Kereta Peugeot: SAmsudin-0193809514 "Kereta saya tidak lagi meragam. Performance kereta cukup lancar dan penjimatan sehingga 50km tambahan kalau full tank."

3.Kereta Wira 1.3: Ujang-0176539084 "Sejak gunakan PRO.S kereta saya berdesup laju. Kalau nak lumba boleh saja."

4.Kerea Iswara 1.3: Zarina -0122407107 "Saya telah menggunakan PRO.S lebih setahun. Kalau isi penuh memang cukup berkesan dari segi penjimatan sebelum ini kalau isi penuh 450km saje, tapi sekarang dapat 500km atau lebih."

5. Kereta Wira 1.3: Munir 0193096065 "Penjimatan yang menakjubkan. Pick up dan memotong kereta takde masalah, tiada dragging.".

6. Kereta Wira 1.3: Razalie-0172138703 "Balik ke Sg Besar dari Banting biasanya isi penuh habis tangki. Tapi bila guna PRO.S tiada lagi measalah minyak habis. Boleh ronda2 pekan banyak kali. Cukup memuaskan."

7. Kereta NAza Ria: Mohd Ali "Dari Salak Tinggi ke Muar biasanya habis minyak kadang2 perlu singgah stesyen minyak sebelum sampai ke kampung takut tak sempat sampai. sekarang tiada lagi masalah. Sejak gunakan PRO.S sampai je kampung ada lagi satu takuk, jimat 25%. Tak payah risau nak isi minyak sebelum sampai kampung. Cubalah dulu baru tahu."

8. Kereta Gen2: Ishak -0127813532 "Mula2 tak nak cuba tapi bila dah guna memang SUPERB. dari Johor Kluang ke Melaka biasanya RM50.00, sakit..tapi bila dah guna PRO.S tak sampai RM30.00. Lega cukup jimat.

9.Kereta Waja 1.5: Kamal - 0163185036 "Cukup jimat bawa ke mana2. Bukan jimat aje, bateri tak payah tukar lebih 2 tahun. Cukup memuaskan."

10. Kereta Alfa Romeo: Azha 0193517746 "Perjalanan hiway cukup lembut, tak perlu nak tekan pedal minyak kuat sangat. Perjalanan jauh mesti ingat PRO.S, pastikan senantiasa bersama. Jimat, ada kuasa dan perjalanan yang tenang."
 

jomcuba

Fun Poster
Joined
Jan 6, 2011
Messages
150
Reaction score
0
Points
15
Tambahan yang unik adalah auto bacaan doa naik kenderaan apabila enjin dihidupkan selain memberi kecekapan, kuasa dan jmat
 

jomcuba

Fun Poster
Joined
Jan 6, 2011
Messages
150
Reaction score
0
Points
15
lebih kurang la tu ..konsep yg sama ..harga yg berbeza
Tambahan unik auto bacaan doa naik kenderaan apabila enjin dihidupkan selain memberi kecekapan, kuasa dan jimat.:)
 

jomcuba

Fun Poster
Joined
Jan 6, 2011
Messages
150
Reaction score
0
Points
15
Nampak mahal tapi sekali beli je insyaAllah tahan bertahun jika cermat menjaganya....meh...sapa nak cuba atau info boleh PM atau call saya
012 6722 154...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register