streamyx lousy

  1. ultrajenglot

    To Sell Streamyx super slow.sape ada cara nak bagi laju?

    xtau la ni masalah pc lama ke streamyx yg problem.tapi since aku start pakai streamyx ni 2 mggu lps xpnh laju.gn celcom bb yg 384kbps lbh laju dr aku pnye 512kbps.laju banyak lak tu.sape otai2 kat cni yg leh tlg?~X(
  2. StanNero

    Streamyx tipu customer ? apa yg Streamyx dah tipu anda

    Tujuan ako bukak thread ini adalah sebab ako perasan sejak akhir2 nie trend komplain x puas hati ngan STREAMYX semakin menjadi2 tertuamanya di Carigold... Sampai ada thread cakap Streamyx bakal berkubur dengan kehadiran WIMAX pun ada.. hehe So ako terpanggil la untuk bukak thread khas, mcm...
Top
Log in Register