BTC USD 40,267.9 Gold USD 1,808.69
Time now: Jun 1, 12:00 AM

photoshop editor

  1. shahsya

    Wanted Servis Edit Gambar

    Assalamualaikum, Ada tak sesiapa yang pandai edit2 gamabr pakai photoshop ? Nak buat 1 gambar jer gabungan dari 3 gambar.. Untuk promotion khas sempena awal Ramadhan ni .. Kalau ada sila bgtau yer .. :D Dan berapa upahnya :)cgrock Harap hasil kerja mmg tip top la ..
  2. A

    Wanted Edit gambar dalam photoshop

    assalam, ade sesiapa yg boleh draw balik gambar attachment ni.. saya dah try tapi x menjadi... klau ade yg boleh brape upahnya...
  3. A

    Wanted >closed< mencari sesiapa boleh edit photoshop

    sesiapa yang expert photoshop.. saya memerlukan bantuan anda.. upah setimpal untuk nego :)cgrock:)paid nk touch up dokumen. Only satu page. Nk ubah figure sikit.. urgent
  4. Sendiri

    Wanted Servis Edit Gambar 20 Keping

    Assalamualaikum.. Selamat Berpuasa :)cgrock Ni bagi sapa2 pakar dalam hal edit mengedit, den nak mengoffer 1 kerja edit gambar (bagi yg tgh FREE la), tolong edit 20 keping gambar untuk tujuan promosi tapi x nk la yg biasa2 kalau boleh bialah power nampak best ^_^ Ni detail : 1. Gambar UTAMA...
  5. eboss

    Wanted Edit photoshop - mai sini sat ada job

    Sapa pabdai edit2 photoshop..bukan edit buang tambah tapi pandai bikin gambar printscreen jadi jelas ajer. Aku ada banyak benda nak diprint screenkan.
Top
Log in Register