office renovation

  1. suprol

    Wanted Office renovation (wall partition)

    Salam Semua. Nak tanya mana-mana kontraktor area Kemaman/Kuantan/Terengganu yang boleh buat keje2 opis renovation lokasi Kemaman (Kemaman supply base) BQ for 20’x40’ cold room in exxonmobil warehouse 9&10 1. Main structure - Frame & wall panel material: fire and sound (F&S) panels with ½”...
  2. Sailor3869

    Wanted Mencari Kontraktor TNB and Renovation

    Salam, Saya mencari kontraktor-kontraktor yang berpengalaman dalam kerja merentang kabel voltan tinggi yang berdaftar sebagai kontraktor TNB dan Suruhanjaya Tenaga untuk berdaftar sebagai kontraktor di sebuah syarikat multinasonal. Saya juga mencari kontraktor renovation juga untuk satu...
  3. FirdausCoway

    Wanted Office tinted film for windows

    Siapa ada business tinted Film office? area KL or PJ contact saya di 017 589 9597 asap. ade project. malam2 jgn la call ya. boleh SMS
  4. rauzan

    Wanted office renovation (carpet n chair)

    Hi All, Ada projek ni...sapa maw bt? tukar carpet office area lebih kurang 484 sq/ft, Tukar kerusi office 4 biji ja... Office location : KLIA. More info? Bg no or email...nnt aq whatsapp or email gmbr ofis. Xpat attach gmbr cni sal on9 n post bnda ni gna Nokia 3310 enginereed version.
  5. eddie80

    Wanted IPOH SAHAJA : Kontraktor Pasang Partition Pejabat Dicari. Harga Cun, terus jadi.

    Saya sedang mencari individu/sykt yg berkemahiran utk memasang partition pejabat. Maklumat spt di bawah : Lokasi Pejabat : Pasir Puteh, Ipoh. Material : Gypsum Board 12mm (Corak bintik2 biru) Pintu : 4pcs, saiz 3' (Jenis separuh cermin) Keluasan : seperti dalam gambar di bawah. Dinding A ...
  6. MyWork

    Kerja Part Time Untuk Sabahan

    Salam, Ringkas citer aku nak cri partner atau sesiapa yang berminat untuk mencari duit lebih secara part time. Aku kdg2 dpt byk offer/projek tp xde masa atau xde kemahiran nak bt. Cth 2 hari lepas aku dpt 3 projek tp terpaksa cancel 2 sbb xdpt nak handle dan jauh(tawau). Rasa rugi pla :(...
  7. tuksidang

    Wanted Kontraktor utk mengecat pejabat dan memasang partition

    HyPerNet Resources sedang mencari kontraktor utk mengecat opis dan memasang partition. Urgent! Nk siap kerja tu dlm minggu ni jugak. Lagi satu nak carik kerusi plastik 2nd hand dlm 100 biji. Call opis utk confirmkn 0377101330
  8. silverchair959

    Wanted Khidmat Renovasi Pejabat

    Salam semua warga CG... Saya ingin mencari sekiranya ada warga CG yg menawarkan perkhidmatan renovasi pejabat seperti pintu cermin 'tempered', 'tile', 'partition' dan lain2... Sekiranya ada yg menjalankan bisnes ini bolehlah memberitahunya disini agar tindakan lanjut dapat diambil... Untuk...
Top
Log in Register