marilah berbaik2

  1. A

    toyota harrier untuk sambung bayar

    salam semua,saya ada toyota harrier untuk sambung bayar kereta berada di klang, kereta tahun 03/08 2.4 g speck bulan2 rm2250 selama 3tahun, baki di bank ada lagi 76k sahaja,dp owner buka 45k jika sesiapa berminat boleh call owner trus di talian 0192646671
  2. A

    merscedes s320 sekali dengan nombor

    ni bukan kereta saya,saya cuma tolong kawan je,die nak jual 180k skali dengan nombor,nombor sahaja masa beli dulu 130k spec AMG,kereta berada di klang,jika sesiapa berminat boleh la call 0192369509
  3. A

    urgent sesiapa yang tahu

    saya mencari alphard 3.0 untuk sambung bayar, jika sesiapa ada boleh hubunggi saya di 012-6933714 budget downpayment 35k bulan2 bawah 2k hitam atau putih di utama kan sekian terima kasih
  4. F

    bmw 318i 2.0 m-sport untuk sambung bayar

    sekarang dekat saya ada 1 bmw 318i 2.0 m-sport untuk di jual secara sambung bayar, kereta tahun 2003, owner nak 20k bulan2 1700 selama 5tahun lagi, jika sesiapa berminat boleh hubunggi saya di 012-6933714 faz
  5. A

    perdana turbo dan nombor plate for sales

    kereta perdana tahun 1996 engine evo3, kereta berada di klang,jika sesiapa yang berminat boleh dtg klang untuk tengok kereta, harga yang di tawarkan rm33k nigos, plate number BEX6 untuk di jual, harga yang di tawarkan RM33k juga, plate number ini bukanye dtg dr perdana ini, call saya jika...
  6. A

    bmw e60 525i untuk sambung bayar

    bmw e60 525i h-line untuk sambung bayar, body kit M5 flat black, owner nak 33k bulan rm2850 lagi 5tahun, jika sesiapa berminat boleh hubunggi saya 0126933714
  7. A

    nombor plate untuk di jual.persona sambung bayar

    BEX 6 untuk di jual segera, harga yg di tawarkan 55k nigos nipis, proton persona 1.6 auto h-line kereta berada di klang owner nak 9800k bulan2 757 lagi 3tahun lebih bulan2 tinggi sebab loan 7 tahun je jika sesiapa berminat boleh hubunggi saya 012-6933714
  8. A

    myvi baru menanti anda,meh tengok dulu

    myvi baru menanti anda, showroom di klang call saya jika berminat 012-6933714 nama kalo blcklist kami akan cuba tolong, tetapi ada syaratnya,
  9. A

    plate number untuk di jual,dah tepek da kt cg

    PLATE No RM Plate No RM WVG 12 RM11800 WVG 171 RM2600. WVG 14 RM5800 WVG 181 RM4500" WVG 17 RM9800" WVG 199 RM2,200 WVG 18 RM20800* WVG 200 RM3800" WVG 20 RM8800. WVG 202 RM2,200 WVG 21 RM8900* WVG 212 RM2,500 WVG 23 RM9800* WVG 233 RM2800* WVG 25 RM7800. WVG 238 RM1900. WVG 26...
  10. A

    update baru,jazz page5 myvi waja page6,mari2

    kereta second hand untuk di jual,usercar di klang, jika berminat boleh hubunggi saya di 012-6933714 nissan latio 1.6L sport ST 08 harga RM67500. mercedes benz B170A 08 harga RM 153k bmw 520i msport A 05 harga RM158k proton wajah 1.6 A 02 harga RM21800 suzuki swift 1.5L A 06 harga RM48800...
  11. A

    tumpang tanye

    saya sedang mencari cicak tokek, ade sesiapa yang ada jual boleh hubunggi saya, 012-6933714
  12. A

    sedang mencari urgent

    saya sedang mencari cicak tokek, sesiapa yang ada jual boleh hubunggi saya, 012-6933714
  13. A

    kia carnival tahun 2000

    kia carnival,kereta seperti dalam gambar, harga buka RM23500 nigos nipis, ade yang berkenan boleh hubunggi saya di 012-6933714 kereta berada di kawasan pj jalan tandang
  14. jamtulenmurah

    Berhenti lah berpolitik... Semua nie lagha je... Wayang je semua nie...

    Salam... Sempena bulan Ramadhan al Mubarak nie... apa kata kurangkan saja berforum berpolitik nie... kurang kata kata nista... kurang sakit hati... kurang geram... kurang pahala... nafas pun bley jadi kurang... pendek kata sia sia je.... :)) Apakata berhenti forum politik dalam tinggal lagi...
Top
Log in Register