mari mengumpat

  1. A

    mencari alphard sambung bayar

    salam,saya mencari alphard 3.0 sambung bayar,budget dp dalam 30k bulan2 bawah 2k,spec x ksh,kalo boleh nak warna putih, jika sesiapa ada boleh hubunggi saya 012-6933714
  2. A

    mari lihat,dp cume 16k only

    bmw e46 318i 2.0 untuk sambung bayar, owner nak 20k bulan2 1.7k lagi 5tahun, kereta berada di klang, gambar akan saya upload malam nant, 0126933714 jika nak tengok lebih jelas boleh dtg kedai saya neo sold airtrak sold civic sold
  3. A

    sedang mencari

    Kepada yang berkenaan, PERMOHONAN SEBUT HARGA UNTUK LORI TIPPER Merujuk perkara diatas, kami ingin memohon sebut harga untuk loi tipper bagi menjalankan projek di kongsi 3 & Kongsi 5, Batu Kawan, Pulau Pinang. Perkara adalah seperti berikut: Kenderaan yang di perlukan = lori tipper 10 tayar...
  4. A

    promosi kereta sewa klang area

    salam sejahtera, saya disini ada beberapa kereta untuk di sewa, proton persona h-line auto rm130 1 hari ada 5unit. perdana v6 ex rm250 1 hari ada 2 unit. toyota wish rm280 1hari ada 1 unit, jika sesiapa berminat sedia kan ic lesen dan bil api atau air, berminat hubunggi saya 012-6933714...
  5. A

    toyota LE tahun 1984

    salam semua.saya di sini nak tolong kawan,die nak jual toyota LE 1.3 tahun 1984. kereta berada di, harga yang die tawarkan 6.3k nigos nipis jika sesiapa berminat boleh hubunggi saya 012-6933714
  6. A

    barang l2s dan mira untuk di jual

    seat mira hitam untuk dijual RM500 nigos body part belakang l2s 1set bumper+muflap+bonet+lampu RM500 nigos nipis, condition tiptop, bumper blakang tak sempat ambil gambar,coz sekarang pakai bumper L5, carpet mira hitam 4keping sahaja,tengah tak ada RM50 net, barang berada di klang jika berminat...
  7. A

    pelbagai kereta recond untuk di jual

    macam macam kereta ada, porche cayenne s 4.8 turbo v8 engine tahun 2008 harga RM420k sahaja bmw coupe e92 M-sport 320i tahun 2006 harga RM225k sahaja mercedez benz c180k AMG spec tahun 2008 harga RM235k sahaja beritahu saya kereta apa yang anda mahu, kereta apa? berapa budget anda? kereta...
  8. A

    sold

    salam semua,kereta sudah di jual,
  9. rizalstudio

    Pemandu wanita yg sopan santun ke?

    Ok la.. saja nk tau andainya.. korang kat laluan yg sempit.. kat depan ada kereta.. korang park tepi bg dia lalu dulu. 49/50 lelaki biasa akan akan angkat [email protected] tanda terima kasih tapi. 99/100 perempuan aku jumpa takkan pandang kat kau langsung.. apatah lg angkat tangan.. korang kat...
  10. oldskoolrocka

    Wajah Sebenar PERKOSA

    Ketua Wira PERKASA, Arman Azha Hj Abu Hanifah Ketua Wira PERKASA, Arman bersama isterinya, perghhh. KetuaWira PERKASA, Arman Azha Hj Abu Hanifah, muka masing2 ganas... macamgeng sameng belakang lorong bukit bintang jer.... sekali pandang macambouncer pub... dua kali pandang macam muka...
  11. wanzex

    ~ Peon Berlagak Boss ~

    di tempat kerja korang (pejabat) ada ke tak peon yg berlagak seolah2 mcm boss? dia plak yg lebih2....:p:p:p
Top
Log in Register