lorry

  1. A

    Wanted Lori sewa

    hai friends... ada saper saper ada info.. saya nak cari lori sewa arrea kota bharu or tanah merah kelate
  2. skafever69

    Wanted Nak sewa lori

    Salam warna CG, aku nak sewa lori la.. lori 1 tan atau kecil sikit.. nak minta angkat barang dari KL (kampung Baru) ke Selayang. Barangnya "Cermin" sekeping. Cermin tu berat.. panjang xsilap aku dlm 10 kaki kot.. lebar dalam 4 kaki... (lebih kurang la kot besar tu) kalau boleh nak minta angkat...
  3. aku suka sama kau

    To Sell Mencari penyewa lori hantu 10 tayar 50 unit

    Alhqmdulillah,dipendekkan cerita member wa projek manager satu big kontraktor lcct hallo wa 2 hari bgtau keje tanah dorang kat LCCT2 baru selesai. So ada 50 unit lori hantu availwble skrg. Buat masa ini tawaran tertinggi yang wa terima adalah RM12,000 sebulan deposit separuh bulan. Jadi kalau...
  4. aku suka sama kau

    Wanted CLOSED:Lori hantu dumper untuk disewa

    _40 unit _sewa minima 10 unit _maksima kapasiti muatan 80 tan _sewa boleh dibincang p.s semua dumper dah dirembat oleh subcon prjk johor aku x cukup lorila pulak weh:((
  5. aku suka sama kau

    Wanted Mencari lori tipper 10 tayar

    Assalam, PM ada launching prjk menambak laut pelabuhan Kuantan hari ni. So memang nak kena timbus dengan berjuta metrik tan batu sebelum ditambun dengan tanah. Kalau Tn2 ada kenal tokey lori yang berminat dengan job ni bolehla kita berurusan. Jarak antara stockpile batu di Indera Mahkota dgn...
  6. A

    Wanted Pengusaha lori angkat barang di perlukan

    Salam warga CG, Saya ada nak ambil baja di Air Keroh, Melaka pada Jumaat 5/7 nanti..hantar ke Sedili, Johor..Baja ni packing dalam bag 25kg cantik2..xde bocor..kuantiti dalam 80bag gitu.. Ada mana2 transporter nak amik job ni tak? sila bagi quotation. 1) Charted Trip 2) Single trip (maksudnya...
  7. Skydancer

    Wanted Lori untuk disewa

    Aku nak cari lori 6tayar untuk disewa,lori tanah pun ok jugak sebb nak angkut batu-batu .Nak pakai jangka masa 1tahun dan kekuatan 5biji.Kalau ada telefon aku atau PM harga k...(012-5395715)
  8. emmet_fx

    Wanted Lori luton untuk disewa/pajak ( lori pasar malam )

    Assalamualaikum... Sahabat2 ... Saya memerlukan sedikit bantuan untuk mencari lori luton atau lori pasar malam untuk disewa atau dipajak...Lokasi saya di seri iskandar... Klu ada yang dapat membantu bolehlah sms kepada saya di 0111-5760180
  9. Bro_Izantie

    Wanted Memerlukan Lori Hantu 200 buah untuk disewa

    Salam.. - Projek memotong tanah seluas 2200 ekar untuk pembangunan Bandar Baru Pengerang, Johor. Sila berikan nama company untuk penghantaran offer letter. SMS/Call aku segera...ASAP. tqvm 013-6068441
  10. paktuafx

    Wanted URGENT Sewa Lori antu untuk side di Area Pahang

    Salam warga CG.... dan Selamat Hari Raya Aidilfitri...maaf zahir batin... Kami memerlukan 80 buah lori hantu untuk kerja2 dalam side di PAHANG.... Penyewa akan tanggung semua kos dari lori loader (jika tiada permit utk dibawa dilokasi) hinggalah tempat penginapan (driver), depot simpanan lori...
  11. donaldduck

    To Sell [Sape NAK!??] Kontrak Lori Pasir Penang Bridge!!

    Salam To Warga CG.. (tlg kawan cari contacts)!! :) Bg yg mempunyai lori atau contacts.. berikut adalah utk anda: jika BERMINAT!! :D Tajuk: Kerja Angkut Pasir di Penang Bridge 2, Batu Kawan, Penang Jenis Lori: Lori Tipper 10 tayar, Berpermit Lokasi: Dari Tasek ke Veldor Waktu Operasi: 8am -...
  12. 1305

    Wanted Lori 20 kaki

    Assalam. Minggu depan (Rabu atau Khamis)) saya memerlukan sebuah lori untuk membawa besi dr kilang ke site sy di seksyen 8, Shah Alam. Kilang besi di Bukit Kemuning, muatan adalah besi bumbung sepanjang 6m. Berat keseluruhan dalam 200 kg. Sikit je sebenarnya... Dlm 35 batang 6m. Sesiapa yg...
  13. k-rollmobile

    Wanted Beli lori terpakai 3 tan

    salam tuan2.. sy nak beli lori 3tan second.. dokumen yg ada -ssm lbih 6bulan -statment acc lbih 6 bulan ( tp kurang active ) -saving acc (active) -nama x de blacklist -brniaga sndiri masalah sekarang loan x lulus sbab.. -tiada apa2 loan ngan bank jd tiada rekod byran pnjaman -tiada penjamin...
  14. 1305

    Wanted Sebutharga untuk sewa lori

    assalam, sebagaimana tajuk, saya mencari quotation utk lori panjang (boleh muat besi 12m panjang), ambik barang di USJ1, dan bawa sekitar KV (tgk site kat mana la). sapa2 yang buat transportation, dan ada lori panjang ni, boleh la bagi quotation. wassalam.
  15. JAYPB

    To Sell Lori Nissan 2 biji rm50k

    jenis lori nissan kia 16 tan jack tipper harga rm50k
  16. B

    Wanted Servis Lori Bawa Buah Sawit Dalam Ladang Rm17/tan

    Saya sedang mencari owner lori 3tan untuk membuat kerja-kerja loading dan membawa buah sawit dalam ladang menggunakan lori 3tan. call 0197369379
  17. JAYPB

    Wanted Mencari lori 10 tayar

    keperluan angkut tanah merah kawasan bukit PDC ke projek jambatan ke 2 pulau pinang Jarak 12 KM pergi dan balik Bayaran RM54/tan cara pembayaran _ Hari-hari
  18. JAYPB

    Wanted Mencari lori segera

    Jumlah 10 biji keatas - peringkat permulaan.akan ditambah dari masa ke semasa Lori 6 tayar sahaja - sebab laluan kawasan kedah Barang yg hendak dibawa- Pasir Jarak perjalanan - 35KM - 40KM Cara Pembayaran - Kerja hari ini esok bayar Kadar Sewa yg ditawarkan...
  19. psx_dream87

    Wanted Mencari syarikat yang boleh menguruskan perpindahan pejabat

    saya mencari syarikat yang boleh menguruskan perpindahan pejabat kerajaan di seremban. klu boleh ada lori 5 tan or 8 tan,10 tan bounded lorry (lori bertutup) minta untuk sediakan sebut harga. syarikat bumiputera sahaja. yang berpengalaman dalam urusan perpindahan pejabat kerajaan di utamakan...
  20. degaOne

    Wanted Lori angkut bijih besi

    As-Salam ... Ada sesapa rakan2 kat sini kerjanya sebagai TOKEY LORI ? ... atau ada yg rakan2nya adalah seorang TOKEY LORI ? ... atau tau dimana2 nak dapatkan TOKEY LORI ? ... Kalau ada bleh tak kasi kat aku no telepon TOKEY LORI tu ? .. nak segera la URGENT !! :D
Top
Log in Register