kontraktor pengubahsuaian

  1. D

    Wanted Kontraktor untuk buat ubahsuai kedai

    Salam, sapa2 yg kenal dan tahu atau memang ada menjalankan perniagaan membuat ubahsuai kedai termasuk partition,display box dan seumpamanya. Boleh tak bagi sebutharga kat sini. secara menyeluruh bagaimana perkiraan harga, samada perkaki persegi ke, atau lain2 kiraan. aku nak anggaran secara...
  2. tuksidang

    Wanted Kontraktor utk mengecat pejabat dan memasang partition

    HyPerNet Resources sedang mencari kontraktor utk mengecat opis dan memasang partition. Urgent! Nk siap kerja tu dlm minggu ni jugak. Lagi satu nak carik kerusi plastik 2nd hand dlm 100 biji. Call opis utk confirmkn 0377101330
Top
Log in Register