BTC USD 29,192.7 Gold USD 1,845.99
Time now: Jun 1, 12:00 AM

kelas mengaji

  1. joulee

    Kelas Al-Quran Putrajaya | Kelas Al-Quran Cyberjaya | Kelas dari Rumah ke Rumah

    Kelas Al-Quran Putrajaya | Kelas Al-Quran Cyberjaya | Kelas dari Rumah ke Rumah Assalamualaikum & salam sejahtera, Kelas Al-Quran dewasa & kelas Iqra kanak-kanak di kawasan Putrajaya & Cyberjaya kini dibuka! Tenaga pengajar akan datang ke rumah & anda boleh belajar di rumah bersama...
  2. joulee

    Kelas Iqra & Al-Quran Kanak-Kanak Bukit Bandaraya Seksyen U11, Shah Alam, Selangor

    KELAS IQRA KANAK-KANAK BUKIT BANDARAYA TELAH DIBUKA, PENDAFTARAN DIBUKA SEKARANG! KELAS AKAN BERMULA PADA AWAL BULAN OKTOBER 2021 A. KELAS IQRA & AL-QURAN HARIAN Kelas hari Isnin, Selasa & Rabu ( 3 kali seminggu, 12 kali sebulan ) Masa kelas Boleh pilih pagi, petang @ malam Masa belajar 30...
  3. faris_sn

    Wanted Kelas Mengaji Al Quran - Kanak-kanak - Shah Alam

    Sesuai kut aku cr kat sini Since wife aku dah mula bekerja...aku tak dpt nak penuhi kehendak anak2 aku meneruskan kelas mengaji malamnya...tpt transit anak aku ada tp tak cukup korum derang tak mau buat...apa laaa... aku nak cari gak...so kalau sesiapa ada kalau dpt weekend 2 kali seminggu pun...
Top
Log in Register