gamat

  1. my pren

    Wanted Mencari syarikat pengeluar prodak asas gamat

    salam...sy mencari syarikat2 bumi yang mengeluarkan prodak2 berasaskan daripada gamat...prodak mesti yang susah diluluskan keluarannya untuk dijual...sapa2 yg ada tu boleh call no aku kat bawah tu...
  2. sahabat-shirt

    Wanted Luxor Sari Gamat Krim

    Slam geng, sapa kat sini pengedar krim gamat..aku nak beli krim gamat untuk bini aku yang baru operation.. yang aku tau brand luxor..kalau ada brand lain nak offer pun ok..aku dok KL,lokasi aku untuk hari ni sehingga jam 4 kat bangsar..malam selepas kul 8 kat petaling jaya. nak C.O.D:)cgrock
  3. creditcardsolution

    To Sell JELI GAMAT EMAS (250ml) HARGA BORONG

    Salam, sesiapa yg berpengalaman dalam bisnes kesihatan blh dptkan jualan produk jeli gamat, product top diabetic, produck top cancer tanpa sebarang modal. (KL shj/ dan yg ada kedai) chk out @ easyherba
Top
Log in Register