Search results

  1. kalamsiber

    Ketagih cium pakaian dalam wanita

    Ali baca korang bebual pon nak muntah
  2. kalamsiber

    Selangor Pengeluar Ganja Terbesar Cadang ADUN, MB Tolak

    Membe aku buat hemp dekat uk, Pi la godek2 nak tau pasal ganja hemp ni https://www.facebook.com/halimislam Malas nak cite
  3. kalamsiber

    Rakyat Malaysia dipenjara di Australia kerana seludup rokok

    Mmg kaya kalo lepas, modal dua dola jual doploh dola utk 20btg
  4. kalamsiber

    Lembu peluk manja tuannya bakal jadi korban Aidiladha ini

    Apekejadahnya umo xcukup, name lak cam betina, kalo jantan umo tu n cara dia naik tu nak belajar mengawan laa
  5. kalamsiber

    Guna uri seludup untuk buat pil kesihatan

    500y = 311 10y = 623 Kepala bana dia
  6. kalamsiber

    Sifu Tai Chi kalah lawan peninju MMA cuma dalam 10 saat

    Mengarut aje lebih saje nak cari rate
  7. kalamsiber

    Sifu Tai Chi kalah lawan peninju MMA cuma dalam 10 saat

    Cam nak naikkan rate aje ni..., Saje je tuu
  8. kalamsiber

    UPDATE: Kedua kaki dipotong lepas disebat warden, punca kematian kencing tikus

    Kan biasa salah injek n salah bg mkn ubat, rotan agak melalut.
  9. kalamsiber

    Kesal tanah pusaka dijadikan parkir oleh pihak masjid tanpa kebenaran

    Lama xtak bayarhasil tanah kena amik jugak tuu
  10. kalamsiber

    Pemandu ojek ditinggal kekasih kerana tiada rumah, kereta

    Betulah pepuan tu, yg laki pulak ajak baring baring, ngesek aja tau
  11. kalamsiber

    Pekerja Huawei dapat bonus RM97.6 bilion

    perrrrgh aku beli henpon dorang dpt untung
  12. kalamsiber

    Penarik kereta ditetak hingga mati

    Duduk tmerah.., sapa ko batu gajah, masuk lawang hehe
  13. kalamsiber

    Penarik kereta ditetak hingga mati

    Hari2 aku lalu kot ni nak pi koje,
  14. kalamsiber

    Hasil buah tak laku, Pemilik kebun rayu pelancong datang makan percuma

    hhuhuhuhu..., trun belakang rumah bejalan pijak buah jer...,xabis kutip xabis ayam lembu kambing makan. mmg melimpah ruah
  15. kalamsiber

    Mufti sahkan maksud nama Damia

    MAKNA DAMIA Damia'(دامياء) bermaksud berkat dan baik (rujuk almukjam arra'id). namun ia boleh dibaca dengan hazaf ( buang ) hamzah lalu bacaannya menjadi DAMIYA / DAMIA sahaja menurut qiraat hamzah. ( imam qiraat asyarah ) dan riwayat Hisyam Jadi pada saya tiasa salahnya dengan nama damia
  16. kalamsiber

    Palam elektrik melekat di kepala budak di China

    xbleh ke cabut gtu jer xpayah bedah??
  17. kalamsiber

    Gempar toyol curi duit penduduk kampung di Tumpat

    eh tetukooo https://www.facebook.com/cicak.lemans.92/videos/152260315245328/
Top
Log in Register