Search results

  1. Mr. K®

    Mr. K's Blog

    Mr. K's Blog
  2. Mr. K®

    Raja Ampat, Freesat Combo - Tontonan PERCUMA Selamanya! CLINE 5 SATELIT RM20 SEBULAN

    Lnb S Band harga RM160 termasuk pos Semenanjung tuan.
  3. Mr. K®

    Raja Ampat, Freesat Combo - Tontonan PERCUMA Selamanya! CLINE 5 SATELIT RM20 SEBULAN

    [Status 12 Ogos 2017 19:45] MotoGP Live! Satelit : Dialog Tv Negara : Sri Lanka EPL Live! Satelit : Indovision Negara : Indonesia EPL Live in HD! Satelit : SkyNet Negara : Myanmar Kos? Cline RM20 jer sebulan untuk SEMUA siaran satelit di atas 😎 Minat nak langgan boleh WHATSAPP.
  4. Mr. K®

    Raja Ampat, Freesat Combo - Tontonan PERCUMA Selamanya! CLINE 5 SATELIT RM20 SEBULAN

    ENGLISH PREMIER LEAGUE 2017 / 2018 : Berikut adalah senarai negara-negara yang telah mendapat hak penyiaran perlawanan secara langsung EPL sepanjang musim 2017/2018 : BOLEHLAND 🇲🇾 Penyedia Rangkaian : ASTOLOL Channel : ASSP INDONESIA 🇲🇨 Penyedia Rangkaian : INDOVISION Channel : beIN...
  5. Mr. K®

    Raja Ampat, Freesat Combo - Tontonan PERCUMA Selamanya! CLINE 5 SATELIT RM20 SEBULAN

    Dapatkan Hybrid Box Freesat v7 Combo sekarang. Sebelum bermulanya sepak mula EPL 2017/2018 minggu hadapan. Kualiti siaran HD! Whatsapp terus untuk membeli FREESAT Whatsapp terus untuk melanggan CLINE
  6. Mr. K®

    Raja Ampat, Freesat Combo - Tontonan PERCUMA Selamanya! CLINE 5 SATELIT RM20 SEBULAN

    Server maintenance kejap jer tadi tu. Sekarang server dah up balik. Cun neelofa :)cgrock
  7. Mr. K®

    Raja Ampat, Freesat Combo - Tontonan PERCUMA Selamanya! CLINE 5 SATELIT RM20 SEBULAN

    Kembali cerah. Boleh layan EPL secara LIVE! Hanya rm90 untuk 3 bulan. Untuk melanggan, sila klik DI SINI
  8. Mr. K®

    Raja Ampat, Freesat Combo - Tontonan PERCUMA Selamanya! CLINE 5 SATELIT RM20 SEBULAN

    Cline tempatan dan luar negara. Untuk melanggan, sila klik DI SINI.
  9. Mr. K®

    Raja Ampat, Freesat Combo - Tontonan PERCUMA Selamanya! CLINE 5 SATELIT RM20 SEBULAN

    Box anda sudah lama bersawang? Tv anda sudah lama bergelap? Jom ON kan balik box anda. Cerahkan kembali tv anda. Minat boleh WHATSAPP!
  10. Mr. K®

    Raja Ampat, Freesat Combo - Tontonan PERCUMA Selamanya! CLINE 5 SATELIT RM20 SEBULAN

    Siaran tv satelit anda kerap terganggu? Kerap hilang signal? Cuba check LNB kalau2 ada crack. Air hujan dah masuk. LNB tu tombol yang menghadap piring. Yang nak beli LNB baru boleh whatsapp den. Lnb Ku Band Universal RM30 single output RM50 dual output RM70 quad output Pos RM8 Semenanjung...
  11. Mr. K®

    Raja Ampat, Freesat Combo - Tontonan PERCUMA Selamanya! CLINE 5 SATELIT RM20 SEBULAN

    Boleh tuan. Perlu setting di box tuan terlebih dahulu frekuensi terkuat Thaicom 5 untuk lock signal. Bila dah dapat detect signal, boleh buat blind scan untuk frekuensi yang lain pula. Untuk makluman, siaran satelit TrueVisions di Thaicom 5 memerlukan cline untuk menonton. Cline berharga...
  12. Mr. K®

    Raja Ampat, Freesat Combo - Tontonan PERCUMA Selamanya! CLINE 5 SATELIT RM20 SEBULAN

    LIVE! Man U vs Man City Penyedia Rangkaian : IPM Satelit : Thaicom 8 Longitude : 78.5°E FREE tanpa langganan bulanan dan tanpa internet! Siaran HD. Just dapatkn box Freesat v7 Combo yg telah di set bisskey Ipm. Serius minat blh whatsapp terus. Klik DI SINI
  13. Mr. K®

    Raja Ampat, Freesat Combo - Tontonan PERCUMA Selamanya! CLINE 5 SATELIT RM20 SEBULAN

    LIVE! Bayern Munich vs Arsenal Penyedia Rangkaian : IPM Satelit : Thaicom 8 Longitude : 78.5°E FREE tanpa langganan bulanan dan tanpa internet! Siaran HD. Just dapatkn box Freesat v7 Combo yg telah di set bisskey Ipm. Serius minat blh whatsapp terus. Klik DI SINI
  14. Mr. K®

    Raja Ampat, Freesat Combo - Tontonan PERCUMA Selamanya! CLINE 5 SATELIT RM20 SEBULAN

    Tv satelit Indonesia. Ninmedia di satelit Chinasat 11. FTA = Free to air channels. Siaran PERCUMA selamanya tanpa langganan bulanan dan tanpa internet. Kini tambah lagi koleksi filem di channel Diamond World Avava :)cgrock Avava Bollywood pun ada :)paid Minat untuk dapatkan box tv satelit...
  15. Mr. K®

    Raja Ampat, Freesat Combo - Tontonan PERCUMA Selamanya! CLINE 5 SATELIT RM20 SEBULAN

    Satelit : Intelsat 904 Penyedia Rangkaian : Dialog Tv Negara : Sri Lanka Siaran HD bagi Movies dan Sports. Cline 5 satelit : Indovision SkyNet TrueVisions 4 Digital Dialog Tv Hanya RM20 sebulan dan RM50 untuk langganan 3 bulan. Whatsapp terus untuk melanggan klik CLINE
  16. Mr. K®

    Raja Ampat, Freesat Combo - Tontonan PERCUMA Selamanya! CLINE 5 SATELIT RM20 SEBULAN

    Khidmat Selepas Jualan PERKHIDMATAN SELEPAS JUALAN Bagi mereka yang membeli Dekoder Hybrid Box Freesat v7 Combo dengan kami, admin menyediakan khidmat selepas jualan seperti berikut : ♧ Pilihan siaran tv satelit yang sesuai untuk anda berdasarkan bajet anda samada siaran tv satelit percuma...
  17. Mr. K®

    Raja Ampat, Freesat Combo - Tontonan PERCUMA Selamanya! CLINE 5 SATELIT RM20 SEBULAN

    Projek MyTv @ MyFreeview di Jolobu. Waghih Jolobu yang berminat untuk tonton free tv digital MyTv dengan tv satelit boleh whatsapp den terus yo : http://boxes.wasap.my Bagi nogori lain, yang tak tau nak cari installer MyTv atau piring satelit, boleh cari mrk yang berhampiran dengan lokasi...
  18. Mr. K®

    Raja Ampat, Freesat Combo - Tontonan PERCUMA Selamanya! CLINE 5 SATELIT RM20 SEBULAN

    Salam sejahtera, Untuk makluman, saya ada create group telegram untuk mengumpulkan info berkenaan hobi menembak burung besi (satelit). Saya sedia maklum ramai juga sahabat di sini yang menyediakan servis pemasangan piring dan juga sebagai satellite sniper. Justeru, jika tuan2 berminat untuk...
  19. Mr. K®

    Raja Ampat, Freesat Combo - Tontonan PERCUMA Selamanya! CLINE 5 SATELIT RM20 SEBULAN

    Lokasi sebenar piring adalah di Lahad Datu, Sabah. Minat untuk mendapatkan siaran menarik Tv Satelit Indovision tapi tiada lnb s band? Beli sekarang, whatsapp terus http://lnb.wasap.my Untuk melanggan cline 5 satelit, boleh whatsapp terus http://cline.wasap.my :)paid
Top
Log in Register