Search results

  1. syamsoulcc

    Pegawai kerajaan jual MyKad

    Bila nk start halau pengkhianat negara ni...jgn nanti tiba2 senyap mcm tu jah
  2. syamsoulcc

    Pegawai kerajaan jual MyKad

    pengkhianat-pengkhianat negara ni patut dilucutkan warganegara dan dihalau dari malaysia.....
  3. syamsoulcc

    Viral cara potongan buah nangka di Amerika Syarikat

    Skrg dah terbalik.... Mat salleh pulak jadi org yg jakun skrg..
  4. syamsoulcc

    Lelaki Malaysia mati ditikam di Songkhla

    pengawal keselamatan tak patut pegang pisau...patut pegang cota je.. tapi apa2 pun, apehal org malaysia tu tunjuk samseng sgt? tak pasal2 mati
  5. syamsoulcc

    Pelancaran buku ‘The Final Twist’ Anwar Ibrahim bongkar rahsia hangat

    pasal "org melayu dlm CG sure takkan baca" tu aku tak boleh nk komen lebih...haha... tp ada satu part yg SNIPER sebut tu memang betul, biasanya org intelektual & educated je yg baca... apatah lagi kalau buku tu bahasa inggeris... aku ada dengar pasal kajian tentang org yg hebat2....org yg...
  6. syamsoulcc

    Jerebu kembali melanda negara

    boleh tahu apa tujuan depa bakar hutan?
  7. syamsoulcc

    Baby Shima & Aliff Syukri bergaduh

    dulu artis juga digelar seniman... artis zaman skarang rasanya tak layak dipanggil artis kot....haha... semua lebih kepada JUMLAH FOLLOWER... so kalau yang bergantung pada FOLLOWER semata-mata, aku rasa layak dipanggil INFLUENCER je la kot... bukan artis ....sbb artis tu sendiri asal dari...
  8. syamsoulcc

    Hadiah hari lahir.

    kalau lelaki senang, bagi je apa benda, semua ok... perempuan ni payah sikit nk fikir....
  9. syamsoulcc

    Hadiah hari lahir.

    Yg aku tahu, untuk perempuan boleh bagi minyak wangi ..atau beg tangan
  10. syamsoulcc

    Persoalan Tentang Iman | Almarhum Ustaz Ashaari (Memori Al-Arqam)

    aku pun sama...seronok dgr dia ceramah... walaupun banyak kena pada diri aku, tapi aku boleh terima je teguran ni... ramai musuh islam duk burukkan dia....sehingga orang kita sendiri pun percaya duk kata dia sesat....
  11. syamsoulcc

    Pegawai kerajaan jual MyKad

    Kene hulur duit baru nk bersuara kot
  12. syamsoulcc

    Selalu Kita Baca Berita/Komen "Cina Jahat", Tapi Jangan Kita Lupakan Cina yang Baik

    Tidak semua cina extremist... Ada je Cina yang baik.... jom layan video di bawah.... respect Cina macam ni....
  13. syamsoulcc

    Perempuan melayu suka cina tak

    ok boss...cuba lah SAJAT....pastikan goda sampai dapat, boss.... jangan kasi dia reject... sebab kalau maknyah pun boleh REJECT boss,, apatah lagi real perrmpuan ..so itu sangat memalukan.... bermaksud mungkin boss perlu perbaiki diri boss...huhu rilek bos....gurau2 saja...jgn emosional...
  14. syamsoulcc

    Perempuan melayu suka cina tak

    haha...kalau macam tu, susah la, boss..... kalau boss try goda Sajat mungkin dapat kot...haha... rilex boss...gurau...jgn emosional ya.....wakaka ..' .. tapi apa-apa pun, sebenarnya sunat tu mungkin perkara last skali.... tak perlu pikir pasal sunat pun...haha... tak perlu pikir sgt... boss...
  15. syamsoulcc

    Perempuan melayu suka cina tak

    aku sunat masa umur 10 tahun....biasa je.... budak2 pun tak sakit...apatah lagi orang besar....haha
  16. syamsoulcc

    Perempuan melayu suka cina tak

    ya....so kita kena respect la pegangan orang lain... macam ada orang hobinya suka memancing, kalau kita nak rapat dgn org tu, kita kena try kenali juga hobinya.... baru lah makin lama dia akan suka kita.... kita TAK boleh nak expect orang itu untuk "JANGAN MEMANCING"(contoh)... so, sama mcm...
  17. syamsoulcc

    App Muslim Pro owned by non muslim

    Apa kata Caprice ?
  18. syamsoulcc

    App Muslim Pro owned by non muslim

    org bukan-islam buat produk islamik sbb depa tahu market produk-produk islamik ni mmg sangat besar.... so, tersangat rugi kalau org islam sendiri tak usaha mantapkan ekonomi islam.....
Top
Log in Register