Search results

  1. S

    Aset-Aset "Tak Strategik ?" Milik Khazanah & PNB (Induk ASB) Akan DiCairkan (DiJual)

    Pastu kata cucu semua tak reti bersyukur,nak harta kena usaha sendiri.
  2. S

    To Sell [WTS]SSD & HDD harge kilang kembali lagi-25/09/18

    Terima kasih tt,servis memang tiptop.barang sampai kemas dengan bubble wrap lagi..goodjob
  3. S

    Spare part honda car only

    Disk brake & brake pad berapa harga?
  4. S

    Majlis bersunat beramai-ramai masuk Malaysia Book of Records

    hebat sungguh tukang amik gambar ni
  5. S

    UPDATE Kemalangan Di KESAS Di Percayai Lumba Haram, Motor Berterabur, Tiada Kematian

    bangga pulak rasanya,eksiden berapi-api dan cedera sorang..kena p menuntut ilmu apa depa pakai ni.#:-S tak ada ke pengarah filem nak amik jadi stuntman depa nii..rugi bakat disia-siakan.
  6. S

    4 tahun pujuk, majoriti rakyat M'sia yg bekerja luar negara tetap enggan pulang

    Menyahut seruan kerajaan,tak suka gomen sila keluar
  7. S

    Santai Low Yat lengang..tahniah kpd warga KL

    betul la tu, akibat boikot loyat ringgit dah turun kaw kaw punyaaa jom beramai2 meramaikan tempat yg kurang ramai itu
  8. S

    Kisah Engineer Muda dan Technician Tua (WAJIB BACA!)

    terbaik nasihat ni..terima kasih tt..
  9. S

    Asal - Usul Melayu Dari Kalangan Bani Israel ?

    kalau percaya dengan kajian saintifik dari artikel ni..lagipun nampak macam tak jauh beza juga...
  10. S

    Tesco kini guna teknologi NCR Corporation

    kenapa kerajaan malaysia lembab lak?semua teknologi dan barang kegunaan dapat bantuan supply dari kerajaan ka?maaf bertanya sebab tak tau.
  11. S

    Peniaga bazar Ramadan perlu letak tanda harga

    tak letak tanda harga kalau ramai orang tanya harga tak melenting tak apa la jugak..kalau customer salah dengar bagi sikit siap nak perli pulak..nak buat lagu mana tu..
  12. S

    Elaun juruterbang dipotong 30 peratus

    suruh orang pengurusan yang dok pecat tu la terbangkan.
  13. S

    Ask/Help cara tegur orang sebelah sedang hisap ROKOK??

    haha,mau kentut bagi kat dia..lagi harum lagi bagus..
  14. S

    CEO potong gaji sendiri, naikkan gaji pekerja

    pengukuhan ringgit semasa..kita kan orang kaya sekarang ni
  15. S

    Tun M tak amal beri wang percuma

    yelah yelah..nanti pru bagi sorang satu joran mancing
  16. S

    Pelakon ditahan kali ketiga disyaki miliki dadah

    tu dah macam uniform dia buat ujikaji jaa..eekeke
  17. S

    Suami didenda kerana ucap 'saya tak sayang kamu' pada isteri

    kena kawin paksa kot,tak tahan jadi la camtu..
  18. S

    **UPDATED**:WTA: kecurian duit melalui debit card Maybank

    betul tu bro,saya pun kena gak bulan 11 haritu transaction kat US,2 kali dia buat beli pizza..hampeh toi.. time tu sikit lagi nak sampai max limit,dia buat satu lepas and lagi satu floating,taktau cemana depa buat yg floating tu..pizza depa tu sampai ka atau polis yg sampai..atau takdak jadi apa...
Top
Log in Register