Search results

  1. hannuz1010

    Wanted Air Hose Viva 1.0

    Salam..sape tau kedai spare part yg byk jual barang perodua. nak barang seperti gambar dibawah. area lembah klang dah jahanam ��
  2. hannuz1010

    handphone asus zenfone 2 tak boleh on

    salam semua, HP sy skrg ni tak bole charge dgn on...tetibe mati lepas charge melalui PC..dah try charge 1jam ngan charger asus..still tak bole on jugak..(Asus Zenfone 2)...minta pandapat kengkawan CG :)cgrock
  3. hannuz1010

    pengecualian cukai (komisen 5%)

    salam.. ada tak syarikat2 yang ingin pengecualian cukai.. dengan syarat hendaklah beri sumbangan kepada NGO.. contoh : syarikat A memberi sumbangan kepada NGO tersebut sebanyak 100k, dan pihak NGO akan bagi resit pengecualian cukai 100%.. komisen 5% dari 100k itu akan diberikan kepada yg...
  4. hannuz1010

    To Sell pakej percutian untuk dijual RM 350 (pulau perhentian)

    bole wasap atau call : 0142125409 (am) tarikh sebelum 31 oktober 2016
  5. hannuz1010

    Wanted Servis dapatkan penyata full settlement pinjaman peribadi

    assalamualaikum, merujuk kepada perkara diatas, sesape ade bole dapatkan surat fullsetelment loan peribadi bagi ambank ngan kuwait finance. Dengan kadar segera.. upah rm100...bole PM saya
  6. hannuz1010

    nak minta quotation ke langkawi hotel & bas & van 12 seat keatas

    assalamualaikum, saya nak minta sesiapa yg bole bagi harga quotation utk 28 dan 29hb september 2016. sy nak quotation seperti berikut:- a) hotel berdekatan airport atau di pantai cenang yang ade breakfast dan swimpool harga dlm lingkungan RM150 kebawah...(nak dlm 50 bilik) b) bas persiaran 1...
  7. hannuz1010

    Tanah Banglo Lot Di Kg. Bukit Hijau (pinggiran puncak alam) utk dijual 49k (TGAL 1)

    Assalamualaikum, update - tinggal 1 lot je lg - Tanah lot untuk dijual (tinggal 4 je lagi) - harga 49k - harga termasuk lawyer - belakang puncak alam.(ke puncak alam 5min je)(Jalan rizab zazuli) - suasana yang tenang dan aman.. - penduduk majoriti melayu. - kawasan yang akan dibangunkan...
  8. hannuz1010

    beli tanah lot status pertanian untuk didirikan rumah

    salam, warga CG.. sy nak minta pandangan skit dr yang pakar berkenaan tanah ni..sy dah beli tanah lot...3ekar pecah 22 lot.dah siap tambak..status pertanian (geran mukim selama lamanya) soalan2 adalah : 1) bagaimana nak masukkan bekalan lektrik ngan bekalan air ke tanah lot 2) pihak tnb...
  9. hannuz1010

    Ask/Help Bateri motorsikal asik kongs

    salam, sy ni pakai motor modenas ct 100. masalah skrg adalah seperti berikut :- a) bateri dah 2 kali tuka baru.. tak sampai sebulan kong. b) dah cas bateri kat kedai, tak sampai 4 hari dah kong balik. sesape ade pengalaman, boleh share skit, ape masalah ye. p/s : aku tau bawak je ngan tuka...
  10. hannuz1010

    To Sell Ez jet watercanon

    Assalamualaikum - Cucian bersabun macam snow wash - Ada 8 jenis bentuk air keluar - senang je pakai - RM 39 (free postage) wassap ke 0173795699
  11. hannuz1010

    To Sell pop a dent - membaiki bahagian kemek kereta

    MAI BLI MAI BLI MAI BLI - Assalamualaikum - Barang baeeek untuk dijual - RM 38 per pcs (Free postage) - Beli 7 pcs dpt harga RM 30 per pcs - whatsapp 0173795699
  12. hannuz1010

    To Sell kunci berbunyi " alarm "

    Assalamualaikum, ini kunci bukan sebarang kunci, kunci ini ado alarm, kalo ado orang nak curi, dia bunyi alarm. - bunyi alarm yang kuat - ada bagi kunci spare skali - hanya RM 50 sahaja - Beli 7pcs dpt RM 45 per pcs - free postage semenanjung - wassap 0173795699
  13. hannuz1010

    kerajaan selangor beri bonus setengah bulan gaji

    sumber FB en kushrin
  14. hannuz1010

    1 bulan gaji bonus utk kakitangan awam negeri selangor

    Siaran Media 24 Jun 2015 7 Ramadhan 1436H Pemberian Imbuhan Tahunan Sempena Hari Raya Eidul Fitr 1436 H / 2015 M Kerajaan Negeri Selangor berasa amat sukacita mengumumkan pemberian Imbuhan Tahunan Sempena Hari Raya Eidul Fitr 1436 H / 2015 M berjumlah satu (1) bulan gaji kepada 17,534 orang...
  15. hannuz1010

    Khidmat Menjahit disini..jahit pukal atau individu pun bole. Mai Click ini Thread

    Salam, Kami menyediakan perkhidmatan tempahan menjahit baju wanita seperti JUBAH, TUDUNG, DAN LAIN _ LAIN untuk sepanjang tahun sekitar selangor/ kuala lumpur dan juga menerima tempahan pos bagi yang berada di luar kawasan. Turut menerima tempahan pelbagai jenis baju dan fesyen terkini...
  16. hannuz1010

    Tgh bawak kete, tetibe enjin mati. myvi 1.0.

    Salam.ceritanya gini..aritu bawak kete dlm 60 ke 70kmj tetibe enjin mati dlm 5 saat.pastu enjin run balik. Sape tau problem dia atau penah kene gini.
  17. hannuz1010

    Ask/Help aircond rumah trip bila on.

    Salam semua... Ini ceritanya. Pada mulanya aircond rumah aku ni cuma tak sejuk je..just keluar angin blower je.pastu kol la repairman..budak repair aircond ni cakap, cuma servis chemical ngan tukar kapasitor.pastu ok la.. da siap2 cuci semua, dorg pasang balik aircond.da siap pasang pastu...
  18. hannuz1010

    Ask/Help Dekat Kuala Rompin ada tak hotel bujet

    salam.nak tanye forumer2 yang tau hotel2 bujet bawah rm150 area kuala rompin.da carik kat agoda bagai ada hotel mahal plak.
  19. hannuz1010

    kenapa dengan flight mh192 ye.

    Dok pusing2..waktu skrg.
Top
Log in Register