• Forum searching still not well functioning . We have already working on it.

Forex Chart

syamsoulcc
Reaction score
1,738

Profile posts Latest activity Postings About

  • Tn syamsoul, sori tadi tak perasan psl vm tuan. Saya guna fon, masa login tadi jam 9 rasanya takdelak dia tunjuk vm tuan. Masa ni baru nampak hehe. Sori deh. Post post yg berkenaan saya dah pun dipdmkan. Dan saya even jawab yg post sorang forumer tu, geram rasa haha.
    Anyway thanks for the vm. Takpe, saya ok je. Cuma klu dah start mengutuk tu yg saya geram tu. Saya hargai vm tuan ni
    Walaupun pahit keperitan silammu, itukan penawar manismu....
    Kita manusia kadangkala tersisih di dalam mengejar impian..
    Sabar menanti sinar mentari yang hakiki....
    Hi,
    This is Luis, a representative from ForexMart (https://www.forexmart.com). Our company is looking for supporters who could support ForexMart on different forums.

    We offer competitive salary, which may be increased based on your performance.

    To know more about this offer, kindly email me at [email protected] You may also contact me here via personal message. Please include the link to your forum profile(s).

    We hope to hear from you soon.
    Thank you.
    Salaam.

    Leh citer sket keje apa yang Tuan buat kat umah hingga leh jana 5K?
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top
Log in Register