Forex Chart

stonecold88
Reaction score
583

Profile posts Latest activity Postings About

  • tn stonecold, sori baru perasan mesej tuan. saya tak pasti, nanti saya cari. hehe saya dah tak bagi attention pada thread tu. insya Allah nanti saya cari deh

    vimax sinrex vigrx semenax vakoou original extender sensaoil sensa cream ronado men gel wild-x pacak langit raksa herbs butea superba pheromax pherolins pl supergel
    sensa pump stud 100 libido gel erect grow
    [img]
    koleksi sopware dan link2 satelite tv seluruh dunia
    rm20 sahaja update akan diberikan secara percuma melalui emel

    berminat
    bankin ke acc
    maybank
    idris ismail
    158060696136
    lepas bankin sila sms /emel /pm emel tuan dan nama..
    thx..

    jika berminat menjadi reseller sila sms saya ok..ader tawaean untuk satu org sahaja untuk menjadi reseller
    __________________
    Salam,

    Cabutan Bertuah hujung bulan March nie semakin dekat....... Jadi jangan berlengah lagi,,,Daftar di sini : http://www.ULike.com.my/Landsay

    Jangan risau,,,Tiada sebarang bayaran dikenakan....
    Rebutlah peluang keemasan ini...hanya sekali sahaja dapat tawaran sehebat begini....

    jangan lupe...Daftar disini : http://www.ULike.com.my/Landsay

    Cara :
    1.Buka http://www.ULike.com.my/Landsay
    2.Buat pendaftaran & Aktifkan akaun dengan hantar mesej ke admin ulike
    3.Selesai & nantikan cabutan di setiap hujung bulan..
    Seminar Jutawan Saham... untuk mereka yg ingin menambah ilmu pelaburan... membicarakan tentang ilmu2 pelaburan yg diiktiraf di Malaysia... praktikal menggunakan financial portal... mengajar teknikal analisis melalui japanese candlestik dgn penekanan kpd konsep Dan Zanger... fundamental analisis termasuk formula ciri2 mudah untuk menilai prestasi sesebuah syarikat... termasuk pendedahan pelaburan X-traVaganza... seminar 100% dalam bahasa melayu... nota2 pelaburan yg lengkap & eksklusif... speaker adalah wakil peniaga saham yang sah dilesenkan oleh suruhanjaya sekuriti dan berpengalaman melebihi 10 tahun... berusaha membimbing para peserta dari zero ke hero! dengan sesi soaljawab diteruskan melalui facebook, forum, email dsb selepas menghadiri seminar...

    Sesuai untuk...
    1. Mereka yang baru nak belajar melabur di Bursa Malaysia
    2. Para pelabur baru kat Bursa Malaysia
    3. Dah lama bermain saham di Bursa Malaysia tapi masih mengalami kerugian dan nak belajar ilmu2 teknikal dan fundamental analisis...

    Tarikh Seminar: 11 Julai 2010
    Swiss Inn Sg Petani Kedah
    Masa: 10 pagi - 5 petang
    Hari: Ahad
    Yuran Penyertaan: RM360 (kini PROMOSI hanya RM280 sahaja)
    Cara mendaftar: sms 'daftar SJS' ke 017-6627107
    Maklum balas bekas peserta: sila lawati http://cari.gold
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top
Log in Register