Raul Akmal Gonzalez

Profile posts Latest activity Postings About

  • Tony Wray:Binary option trading
    LET A PROFESSIONAL TRUSTED AND RELIABLE ACCOUNT MANAGER
    FREE SIGNALS DAILY
    (percuma signal diberi)
    INVESTMENT AVAILABLE
    EARN 6 TIMES YOUR INVESTED FUNDS IN JUST 6 HOURS
    PAYOUT = 100% GUARANTEED AND ASSURED.
    DAILY INVESTMENT AVAILABLE
    Invest$200 earn $1,000 IN 6 HOURS
    Invest$300 earn $1,500 IN 6 HOURS
    Invest$500 earn $3,000 IN 6 HOURS
    Invest$1000 earn $6,000 IN 6 HOURS
    Invest $2000 earn $ 12,000 IN 6 HOURS
    Invest $3000 earn $15,000 6 HOURS
    Invest $4000 earn $24,000 IN 6 HOURS
    Invest $5000 earn $30,000 IN 6 HOURS
    Invest $6000 earn $36,000 IN 6 HOURS
    Invest $7000earn $42,000 IN 6 HOURS
    Invest $8000 earn $48,000 IN 6 HOURS
    Invest $9000 earn $54,000 IN 6 HOURS
    Invest $10,000 earn $60,000 IN 6 HOURS
    The link to group is @pmakersupport
    inbox me if you are interested @Tonywray (telegram)

    My email is [email protected]
    *saya boleh bertutur bahasa melayu sedikit
    Salam masta,

    Minta kesudian masta untuk VOTE gambar anak ceq (Ahmad Naufal) dalam Baby Contest ni.
    Skrg saingan amat2 sengit..:-S #:-S Oleh itu, "vote" drpd masta amat2 bermakna :x

    Cara2 untuk VOTE:

    1. Login Facebook

    2. Klik link tersebut
    https://apps.facebook.com/274703279292916/detail.php?id=78

    3. Klik OKAY untuk kebenaran facebook

    4. Klik "Like" Mudah.Biz--> Gallery --> Ordered by: Most voted--> Klik gambar Ahmad Naufal

    5. Tekan "VOTE" utk gambar Ahmad Naufal (mcm avatar kat CG, iaitu gambar pertama yg tak pakai baju sambil posing atas bantal oren)

    6. Bukti sudah berjaya "VOTED" akan tertera ayat --> "Success: The vote was successful. Thank you for your vote!"

    7. Kalo ada apa2 masalah tak tau camna nk "VOTE"..kasi reply..nanti ceq akn ajaq cara2nya :D

    Terima kasih byk2 :)cgrock



    Happy Birthday :)

    vimax sinrex vakoou originalextendersensaoilronado men gel wild-x pacak langitpheromaxpherolinspl supergelstud 100
    [img]
    I AM NOT ADMIN..

    SaLAM SEMUA WARGA FB
    ADA SESEORG MEMPERKENALKAN BIZ NI.


    VVIP 1 STAR
    $500
    5% Sponsoring Bonus
    5% Pairing Bonus
    1 Level : 5% Matching
    Average 10% monthly - Paid DailyVVIP 2 STAR


    $1000 ( 1GRAM GOLD FIZIKAL BSRTA SIJIL(AHLI)
    6% Sponsoring Bonus (1GRAM GOLD FIZIKAL BSRTA SJIL(SETIAP SEKALI SPONSOR)
    6% Pairing Bonus
    2 Level : 5% Matching
    Average 12% monthly - Paid DailyVVIP 3 STAR


    $5000 ( 5GRAM GOLD FIZIKAL BSRTA SIJIL(AHLI)
    7% Sponsoring Bonus (5GRAM GOLD FIZIKAL BSRTA SJIL(SETIAP SEKALI SPONSOR)
    7% Pairing Bonus
    3 Level : 5% Matching
    Average 14% monthly - Paid Daily


    VVIP 5 STAR
    $10000 ( 10GRAM GOLD FIZIKAL BSRTA SIJIL(AHLI)
    8% Sponsoring Bonus (10GRAM GOLD FIZIKAL BSRTA SJIL(SETIAP SEKALI SPONSOR)
    8% Pairing Bonus
    5 Level : 5% Matching
    Average 16% monthly - Paid Daily

    SEMUA FAEDAH BOLEH DIRECT FACE TO FACE @ ON9.
    LINK :

    http://www.vvipclub88.com/partnerteam1

    0193613397
    Tuan.

    Di sini sy ada stok ubat,losyen,pil,gel,spray,krim dan tablet. Fungsinya khas untuk tahan lama di ranjang dan menjadikan zakar betul2 power dan tegang. Kalo encik nak besarkan zakar dan panjangkan zakar juga ada. Dijamin berkesan kerana semua produk saya telah mencubanya terlebih dahulu.

    Semua produk sudah dicuba terlebih dahulu dan hasilnya memang berkesan. Tahan lama misalnya pakai losyen atau spray. Untuk tahan 30 min tu mmg x de masalah encik. Lebih lama pun boleh. Produk untuk tambahkan saiz dan ukur lilit zakar pun ada. Sy cadangkan Vigrx Plus. No1 produk in the world. Saya sendiri dah amalkan selama 8 bulan.Hasilnya amat baik.

    Produk ni akan :

    1.besar dan pjgkan zakar.(dr segi pjg dan ukur lilit zakar-mmg bertambah) Pm aku kalo nk tau berapa pjg zakar yg meningkat.

    2. Saudara punya tenaga sek* atas ranjang akan bertambah dr sebelum ni.

    3.Nafsu dan naluri sek* turut meningkat dari sebelum ni. Saya nak explain pun agak susah kt sini..saudara2 kena try br tau ape yg saya maksudkan. Sangat2 berbaloi.

    Produk vigrx plus ade promosi .Untuk kawan2 forum,saya jual harga special.
    Sila PM aku atau boleh sms/ctc aku 012 348 5690.

    Saya ade refer pada doktor pasal ubat ni..mmg tiada kesan sampingan.Produk ni mcm produk2 suplemen yg ade kt pasaran.Bezanya produk ni khusus untuk lelaki atau lebih tepatnya untuk zakar anda.

    Kesimpulannya, saya amalkan vigrx plus..mmg puas hati. Ramai customer2 minx order lagi sbb diorg sgt puas hati dengan vigrx plus..In the end mmg puas hati.

    http://powerbatin.blogspot.com/

    Di sini juga terdapat pelbagai jenis ubat,krim,tablet,gel,losyen khas untuk batin anda.

    ubat herba 100% asli.

    Ni no saya 012 348 5690

    Terima Kasih.
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top
Log in Register