• Forum searching still not well functioning . We have already working on it.

Forex Chart

pandera
Reaction score
6

Profile posts Latest activity Postings About

  • em, RM6500 kot Pandera..amek docs & tukar name kt JPJ je, puspakom aku settle.
    plus aku bg ade spare part yg aku x sempat psg; minyak hitam, oil filter & patenam..
    Seminar Jutawan Saham... untuk mereka yg ingin menambah ilmu pelaburan... membicarakan tentang ilmu2 pelaburan yg diiktiraf di Malaysia... praktikal menggunakan financial portal... mengajar teknikal analisis melalui japanese candlestik dgn penekanan kpd konsep Dan Zanger... fundamental analisis termasuk formula ciri2 mudah untuk menilai prestasi sesebuah syarikat... termasuk pendedahan pelaburan X-traVaganza... seminar 100% dalam bahasa melayu... nota2 pelaburan yg lengkap & eksklusif... speaker adalah wakil peniaga saham yang sah dilesenkan oleh suruhanjaya sekuriti dan berpengalaman melebihi 10 tahun... berusaha membimbing para peserta dari zero ke hero! dengan sesi soaljawab diteruskan melalui facebook, forum, email dsb selepas menghadiri seminar...

    Sesuai untuk...
    1. Mereka yang baru nak belajar melabur di Bursa Malaysia
    2. Para pelabur baru kat Bursa Malaysia
    3. Dah lama bermain saham di Bursa Malaysia tapi masih mengalami kerugian dan nak belajar ilmu2 teknikal dan fundamental analisis...

    Tarikh Seminar: 17 Julai 2010
    Suria City Hotel, Johor Bharu
    Masa: 10 pagi - 5 petang
    Hari:Sabtu
    Yuran Penyertaan: RM360 (kini PROMOSI hanya RM280 sahaja)
    Cara mendaftar: sms 'daftar SJS' ke 017-6627107
    Maklum balas bekas peserta: sila lawati http://cari.gold
    bro ni siape ya...tengok join date dah kira otai ni...ni mesti banyak id lain dlm ni kan...

    moh join under kami di tvi500.com..jika berkenan dgn program TVI EXPRESS
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top
Log in Register