Forex Chart

mazri_2008
Reaction score
2,235

Profile posts Latest activity Postings About

  • Lagi satu buat apa jadi TT sesuatu Thread yg berkaitan analisis..tapi lewat update analisis..bila saya update analisis kat situ..dikatakkan hijack thread dia puloak..takkan saya nak buka thread lain.. nanti kena "marah" dgn admin ..huhuhu
    sebenarnya saya tak puas hati cara dorang buat post kat thread yg berkaitan dgn Instafx..
    saya dah buat report kat admin ..tapi tak ada tindakan yg diambil.. kalo user lain buat..confirm kena ban tu yg saya tak puas hati dan saya pun dislikes dorang
    hahaha .. bro abu85 pun kena dislikes ngan mamat nie ... :eek:

    aku tak tahu apa masalah dia ni ...:D
    ko ni dah la hijact thread orang pastu ko dislike ko ni ada masalah ker... mmg orang jenis ko ni yang suka parking depan umah orang pastu buat ****
    salam bro,

    kenapa dislikes komen aku ? komen komen aku ada menyentuh perasaan bro ke ... kalau ada aku minta maaf ok .... huhuhuhu
    salam

    tumpang tanya..

    tanah di kelantan area gua musang 4000 ekar yang beli company ade lagi?
    800(sewa sebulan)+800 (deposit)..bole terus niaga bila2 je
    Selasa sampai ahad..masa operasi 10pm-4am
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top
Log in Register