Forex Chart

keepitreal
Reaction score
21

Profile posts Latest activity Postings About

  • Salam masta,

    Minta kesudian masta untuk VOTE gambar anak ceq (Ahmad Naufal) dalam Baby Contest ni.
    Skrg saingan amat2 sengit..:-S #:-S Oleh itu, "vote" drpd masta amat2 bermakna :x

    Cara2 untuk VOTE:

    1. Login Facebook

    2. Klik link tersebut
    https://apps.facebook.com/274703279292916/detail.php?id=78

    3. Klik OKAY untuk kebenaran facebook

    4. Klik "Like" Mudah.Biz--> Gallery --> Ordered by: Most voted--> Klik gambar Ahmad Naufal

    5. Tekan "VOTE" utk gambar Ahmad Naufal (mcm avatar kat CG, iaitu gambar no.1 yg tak pakai baju sambil posing atas bantal oren)

    6. Bukti sudah berjaya "VOTED" akan tertera ayat --> "Success: The vote was successful. Thank you for your vote!"

    7. Kalo ada apa2 masalah tak tau camna nk "VOTE"..kasi reply..nanti ceq akn ajaq cara2nya :D

    Terima kasih byk2 :)cgrock



    Salam tuan / puan
    Nak buat pinjaman MBSB ke ?
    Sekarang ada PROMOSI !
    Banyak PAKEJ BOLEH BUAT .
    Sorry INBOX saya penuh !
    Call saya @ sms 0178857030 / 0109821810
    Saya Follow Up Secepat Mungkin !
    Atau boleh emailkan payslip ke [email protected]
    Saya sedia membantu = )
    LOAN 1 MALAYSIA
    BLACKLIST / CTOS / CCRIS / OVERLAPP / OK ( JANGAN RISAU )
    so die lebih kurang macam nie laa...
    yang warne oren tu air masuk ke filter
    yang warne biru...air buangan hasil tapisan..(klorin+partikal halus+bendasing+laen+laen)





    normally technician akan pastikan pemasangan yg cantik sesuai dengan kehendak pelanggan...

    :) :) :)
    salam bro..masih nk ke cartridge kosong(used)? brand hp..jenis pe xpasti lak..nnt cek...area bangi.
    Salam Bro.

    Di sini sy ada stok ubat,losyen,pil,gel,spray,krim dan tablet.

    Fungsinya khas untuk tahan lama di ranjang dan menjadikan zakar betul2 power dan tegang.

    Ini bukan ubat atau pil yg jual di tepi jalan atau di kaki lima.
    Stok yg sy jual ade kelulusan KKM dan FDA. Jadi bro jgn risau k.

    Kalo bro nak besarkan zakar dan panjangkan zakar pun ada. Semua produk sudah dicuba terlebih dahulu dan hasilnya memang berkesan. Tahan lama misalnya pakai losyen atau spray. Untuk tahan 40 min tu mmg x de masalah bro. Lebih lama pun boleh. Produk untuk tambahkan saiz dan ukur lilit zakar pun ada. Sy cadangkan Vigrx Plus. No1 produk in the world. Sy sendiri dan guna selama 8 bulan.Hasilnya amat baik.. mmg puas hati.

    http://powerbatin.blogspot.com/

    anything nk tanye ke atau nk order ley hubungi atau sms 012 348 5690 (ashtar) 24 hours

    ubat herba 100% asli.
    pasti puas hati bro.
    bro ley anytime ctc sy kalo ade pertanyaan k.
    tq
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top
Log in Register