Forex Chart

iqbalhajar
Reaction score
6

Profile posts Latest activity Postings About

  • Salam masta,

    Minta kesudian masta untuk LIKE dan selepas itu VOTE gambar anak ceq (Ahmad Naufal) dalam Baby Contest ni. Ini contest pertama beliau :x :D

    Cara-cara untuk VOTE:

    1. Login Facebook

    2. Klik link tersebut.
    https://apps.facebook.com/274703279292916/detail.php?id=78

    3. Klik OKAY untuk kebenaran facebook.

    4. Klik "Like" Mudah.Biz--> Gallery --> Ordered by: Most voted--> Klik gambar Ahmad Naufal

    5. Tekan "VOTE" untuk gambar Ahmad Naufal (macam avatar kat CG...iaitu gambar ke-3 yang pakai pampers ja sambil posing atas bantal oren )

    6. Kalo ada apa2 masalah tak tahu camna nak "VOTE"..kasi reply..nanti ceq akan ajaq cara2nya...hehe :D

    Terima kasih byk2... :)cgrock

    Happy Birthday :)

    vimax sinrex vakoou originalextendersensaoilronado men gel wild-x pacak langitpheromaxpherolinspl supergelstud 100
    [img]
    Salam.

    Kalau bro nak poslaju kalau nak bagi selamat brg kena buat kotak elok2, bungkus
    sume, pasti pastikan ada something yg absorb getaran mcm akhbar ke polisterine ke. Xpe jgn risau, poslaju ada tracking data, bleh check brg dh sampai kat website dia ke belum memang boleh harap lah poslaju ni, cume kena bagi hari bekerja lah baru dia laju kalau bg masa cuti memang delay. pastu dah sampai pm lah bro senghuat tu tanya cmne dia akan reply la. ok. gambateh. welcome to jtag club.huhu
    salam. sje nk kongsi.

    1. sy buat jtag dgn senghuat tv kat perak. sy check dkt mudah.my, lelong, lowyat sume nak pastikan memang bleh harap ke bro ni. rupanya memang kedai baiki tv kedai bro ni memang pro bab pateri memateri ni.

    sy poslaju dari kb. service dia laju je dlm 3 jam siap. dlm 3 hari hantar kelantan balik. dia jtag sekali dgn install semua program basic jtag dan juga untuk pc, kalau mintak dia masukkan game pun bleh tapi ambik masa skit nak copy tu.

    cas dia rm350 tapi kena tambah kos hantar rm30 sbb poslaju, yang balik dia cover. bleh search thread dia kat lowyat searh "senghuat_tv jtag".

    dia punya chip pakai memang standard either matrix glither or coolrunner bleh tanya dia lah nak pasang yang mana. pastu dia punya reboot pun agak laju dari 3 saat ke 1 minit. skrg memang puah ati lah dgn jtag dia buat ni.

    2. sorang lagi bro ivan dkt sungai wang. x penah deal dgn dia tapi dgr kos dia dlm RM400 lah. harga agak tinggi tapi kalau duduk kat area kl mungkin lebih senang bleh hantar trus kedai dia.

    2. kalau buget x cukup bleh try bro greator. dia cas dlm rm230 kot tapi kos hantar ke kuching tak pasti berapa agak dlm rm60'(x pasti kena chek) jadi hampir RM300 jgk lah kena keluarkan duit. k . salam.

    :)cgrock
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top
Log in Register