Forex Chart

B
Reaction score
11

Profile posts Latest activity Postings About

  • salam boh ..Beratus design kad kawen dan banner format .psd ( jom share beli)....bg no tel...nak wat grup
    Salam,

    Maaf mengganggu. Ada tak dikalangan anda; ibubapa, keluarga, saudara mara atau kawan-kawan terdekat yang menghadapi masalah kolesterol dalam badan (eg masalah jantung tersumbat yang disebabkan oleh kolesterol)?

    Saya ada solusi yang khusus untuk masalah tersebut. Ianya:
    - Tiada kesan sampingan
    - Mempunyai status halal
    - Mempunyai kelulusan KKM

    Mohon tinggalkan contact number yang berkenaan di SMS atau Whatsapp 012-3198354 ye. Terima kasih banyak-banyak.
    Salam masta,

    Minta kesudian masta untuk LIKE dan selepas tu VOTE gambar anak ceq (Ahmad Naufal) dalam Baby Contest ni. Ini contest pertama beliau :x :D

    Cara2 untuk VOTE:

    1. Login Facebook

    2. Klik link tersebut
    https://apps.facebook.com/274703279292916/detail.php?id=78

    3. Klik OKAY untuk kebenaran facebook

    4. Klik "Like" Mudah.Biz--> Gallery --> Ordered by: Most voted--> Klik gambar Ahmad Naufal

    5. Tekan "VOTE" utk gambar Ahmad Naufal (mcm avatar kat CG...iaitu gambar ke-3 yg tak pakai baju sambil posing atas bantal oren)

    6. Bukti bahawa sudah berjaya "VOTED" akan tertera ayat --> "Success: The vote was successful. Thank you for your vote!"

    7. Kalo ada apa2 masalah tak tau camna nk "VOTE"..kasi reply..nanti ceq akn ajaq cara2nya. :D

    Terima kasih byk2 :)cgrock




    vimax sinrex vigrx semenax vakoou original extender sensaoil sensa cream ronado men gel wild-x pacak langit raksa herbs butea superba pheromax pherolins pl supergel
    sensa pump stud 100 libido gel erect grow
    [img]
    Salam bro ,
    cari lighter RARE ke??

    sambar la sbijik ..:D
    harga rm25 utk 6 pembeli pertama ..
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top
Log in Register