Forex Chart

A
Reaction score
421

Profile posts Latest activity Postings About

  • Salam..
    Aku ada sedara yang bukak maahad tahfiz kat kamunting..
    Nnt aku dapatkan phone number dia..
    Insyaallah..

    Kalau lambat tolong remind aku..
    Takut lupa..
    Salam masta,

    Minta kesudian masta untuk LIKE dan selepas tu VOTE gambar anak ceq (Ahmad Naufal) dalam Baby Contest ni. Ini contest pertama beliau :x :D

    Cara2 untuk VOTE:

    1. Login Facebook

    2. Klik link tersebut
    https://apps.facebook.com/274703279292916/detail.php?id=78

    3. Klik OKAY untuk kebenaran facebook

    4. Klik "Like" Mudah.Biz--> Gallery --> Ordered by: Most voted--> Klik gambar Ahmad Naufal

    5. Tekan "VOTE" utk gambar Ahmad Naufal (mcm avatar kat CG...iaitu gambar ke-3 yg tak pakai baju sambil posing atas bantal oren)

    6. Bukti bahawa sudah berjaya "VOTED" akan tertera ayat --> "Success: The vote was successful. Thank you for your vote!"

    7. Kalo ada apa2 masalah tak tau camna nk "VOTE"..kasi reply..nanti ceq akn ajaq cara2nya.. :D

    Terima kasih byk2 :)cgrock

    ko mmg.... mesti ko takmo belanja aku...

    yg ko kene belanja aku tu kalau aku menang cabaran "pengumpulan tahi hidung"
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top
Log in Register