Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Movies, TV, Music

Movies, TV, Music Latest movies live on cinemas. TV dramas, spectres and all talks for movies fans.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 24,099
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 54,724
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 42,075
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 15-11-2012, 06:07 PM
Iman_Sr Iman_Sr is offline
CG Top Poster Club

Iman_Sr's Avatar
 
Trader Rating: (59)
Join Date: Nov 2010
Location: Nusajaya
Posts: 22,787
Poster Rank: #68
Thanked 407 Times
Active Level
My Mood:
Default Drama@TV3: Cinta Halal jam 4 ptg 15.11.2012

Lakonan Nur Fathia, Fahrin Ahmad, Hanez Suraya, Lydiawati, Fazlina Ahmad Daud dan ramai lagi.

Sinopsis, Cinta Halal berkisar mengenai seorang gadis, Ismi Hazariah yang baru sahaja kehilangan perkerjaannya buat kali kelima lantaran dari sikapnya yang suka mencari pasal di tempat kerja. Ibu tirinya, Najihah runsing dengan masa depannya lantas memaksa Ismi untuk menghadiri temuduga sebagai Eksekutif di sebuah syarikat eksport makanan halal yang dimiliki oleh keluarga berketurunan arab.*

Ismi yang berperwatakan gila-gila dan berjiwa rockers menolak mentah-mentah kerana dia tahu etika berpakaian berkerja yang harus berpakaian muslimah. Namun atas desakan yang berterusan dia akhirnya mengalah dan menghadiri temuduga tersebut. Nasib menyebelahinya apabila dia berjaya mendapat perkerjaan tersebut. Ismi terpaksa melakukan pengorbanan yang besar dari segi pakaian dan tingkah laku sekadar memenuhi permintaan syarikat.

Bekerja di Cahaya Holding telah membuka perspektif baru di dalam hidup Ismi. Dia mula jatuh hati terhadap pengurus syarikat, Syed Mukhriz hanya kerana perwatakannya yang kacak, tegas tetapi baik hati dan kaya. Adakah Ismi dapat bersama lelaki idamannya?

ps: bg aku drama ni agk menarik n lain dr yg lain.
tajuk jiwang tp jln cerita dia xmenjengkelkan la pd aku.
ada beberapa pgajaran dlm citer ni,antaranye dlm memulakn sesuatu hubungan,pmpn pn bole mulakn,nk2 jnis yg mcm Ismi ni

pgajaran lain,org yg dh lama kte knal,lum tntu akan jujur dgn kte sepjg tempoh kte mengenali dia.

ni link kalau donlod,Cinta Halal
__________________

-PERCUMA iPAD,iPhone5S & MCM2 DI SINI-
-BIZNES TOPUP TERBAIK,WHATSAPP 0192683247-
-BELI PRODUK BIOASLI DI SINI SHJ-
KEDAI FB SIMPLE PERFUME SHOP (BALQIS NURAISHA)
FB PAGE: SIMPLE PERFUME SHOP

Last edited by Iman_Sr; 15-11-2012 at 09:03 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 15-11-2012, 06:10 PM
Bro_Izantie Bro_Izantie is offline
Legendary Member

Bro_Izantie's Avatar
 
Trader Rating: (90)
Join Date: Mar 2009
Location: Setiawangsa KL
Posts: 16,575
Poster Rank: #118
Thanked 919 Times
Active Level
My Mood:
Default

cun gak mami penang ni....
Reply With Quote
  #3  
Old 15-11-2012, 06:16 PM
Iman_Sr Iman_Sr is offline
CG Top Poster Club

Iman_Sr's Avatar
 
Trader Rating: (59)
Join Date: Nov 2010
Location: Nusajaya
Posts: 22,787
Poster Rank: #68
Thanked 407 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Bro_Izantie View Post
cun gak mami penang ni....
aku suka lakonan minah ni dlm drama yg aku xplan nk tgk ni
__________________

-PERCUMA iPAD,iPhone5S & MCM2 DI SINI-
-BIZNES TOPUP TERBAIK,WHATSAPP 0192683247-
-BELI PRODUK BIOASLI DI SINI SHJ-
KEDAI FB SIMPLE PERFUME SHOP (BALQIS NURAISHA)
FB PAGE: SIMPLE PERFUME SHOP
Reply With Quote
  #4  
Old 15-11-2012, 06:16 PM
jamtulenmurah jamtulenmurah is offline
Permanently Banned - Multiple ID

 
Trader Rating: (94)
Join Date: Mar 2009
Location: But here I stand lost and all alone
Posts: 25,423
Poster Rank: #52
Blog Entries: 6
Thanked 3,229 Times
Active Level
My Mood:
Default

nur fathia memang hot!!!
__________________
[URL="http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=372882"][SIZE="3"][B][COLOR="BLUE"][CENTER]ΩΩΩ <GEMPAR> MADU HERBA PENAWAR Batuk Kahak, Asma, Kesihatan Dalaman! Testi Page 1!!!Meh sini Beli MADU HERBA HIMALAYA Kualiti TINGGI!!! ΩΩΩ[URL="http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=369990"][COLOR="Red"]JAM TULEN HARGA MURAH!!![/COLOR][/URL][/CENTER][/COLOR][/B][/SIZE][/URL]
Reply With Quote
  #5  
Old 15-11-2012, 06:18 PM
Iman_Sr Iman_Sr is offline
CG Top Poster Club

Iman_Sr's Avatar
 
Trader Rating: (59)
Join Date: Nov 2010
Location: Nusajaya
Posts: 22,787
Poster Rank: #68
Thanked 407 Times
Active Level
My Mood:
Default

watak supervisor dlm scene yg awal2 tu,
senior aku ms kt U.dh 2 3kali prasan dia blakon,tp smua watak extra je
__________________

-PERCUMA iPAD,iPhone5S & MCM2 DI SINI-
-BIZNES TOPUP TERBAIK,WHATSAPP 0192683247-
-BELI PRODUK BIOASLI DI SINI SHJ-
KEDAI FB SIMPLE PERFUME SHOP (BALQIS NURAISHA)
FB PAGE: SIMPLE PERFUME SHOP
Reply With Quote
  #6  
Old 15-11-2012, 06:20 PM
xalimx xalimx is offline
Well-Known
Member

xalimx's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Sep 2006
Posts: 6,983
Poster Rank: #483
Thanked 61 Times
Active Level
My Mood:
Default

aku sanggup tengok...hot tul awek nih....huuu
Reply With Quote
  #7  
Old 15-11-2012, 06:21 PM
Erazer Erazer is offline
Super Active Member

Erazer's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Oct 2012
Location: localhost
Posts: 2,650
Poster Rank: #1479
Thanked 122 Times
Active Level
My Mood:
Default

saya gelak je tengok tadi
Reply With Quote
  #8  
Old 15-11-2012, 06:23 PM
azwe_89 azwe_89 is offline
Normal Member

azwe_89's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2010
Posts: 103
Poster Rank: #13958
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

cuunnnnn tul nur fathia..ak nk tackle adik dia la nti..
Reply With Quote
  #9  
Old 15-11-2012, 06:35 PM
Iman_Sr Iman_Sr is offline
CG Top Poster Club

Iman_Sr's Avatar
 
Trader Rating: (59)
Join Date: Nov 2010
Location: Nusajaya
Posts: 22,787
Poster Rank: #68
Thanked 407 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by xalimx View Post
aku sanggup tengok...hot tul awek nih....huuu
aku mula2 cm lyn kn je,
tp ble aku dh prasan citer ni cm lawak,
trus melekat tgk smp abis.

dlm real life,aku mmg suka org pmpn yg ada perwatakan yg mcm nur fathia tu lakonkn
__________________

-PERCUMA iPAD,iPhone5S & MCM2 DI SINI-
-BIZNES TOPUP TERBAIK,WHATSAPP 0192683247-
-BELI PRODUK BIOASLI DI SINI SHJ-
KEDAI FB SIMPLE PERFUME SHOP (BALQIS NURAISHA)
FB PAGE: SIMPLE PERFUME SHOP
Reply With Quote
  #10  
Old 15-11-2012, 06:39 PM
Iman_Sr Iman_Sr is offline
CG Top Poster Club

Iman_Sr's Avatar
 
Trader Rating: (59)
Join Date: Nov 2010
Location: Nusajaya
Posts: 22,787
Poster Rank: #68
Thanked 407 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Erazer View Post
saya gelak je tengok tadi
scene yg aku xleh handle ms Ismi selambe badak ckp terus terang yg dia suka kt mamat tu,siap selambe2 je jwb bile kna tny blk
__________________

-PERCUMA iPAD,iPhone5S & MCM2 DI SINI-
-BIZNES TOPUP TERBAIK,WHATSAPP 0192683247-
-BELI PRODUK BIOASLI DI SINI SHJ-
KEDAI FB SIMPLE PERFUME SHOP (BALQIS NURAISHA)
FB PAGE: SIMPLE PERFUME SHOP
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 08:20 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE