Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Services Offered

Services Offered Offer any services here.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 14-06-2012, 10:08 PM
Bro_Izantie Bro_Izantie is offline
Legendary Member

Bro_Izantie's Avatar
 
Trader Rating: (91)
Join Date: Mar 2009
Location: Setiawangsa KL
Posts: 17,051
Thanks (Received): 922
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default Pembekal barangan aksesori tentera dan lain-lain badan berkanun atau penguatkuasa

Makluman Khas: HANYA ANGGOTA PDRM DAN PASUKAN KESELAMATAN SAHAJA DIBENARKAN MEMBELI BARANGAN INI. PENGESAHAN IDENTITI AKAN DILAKUKAN DAN TIDAK DIJUAL SEWENANG-WENANGNYA. TERIMA KASIH.



Salam geng...

Kami di TUAHTIGA ENTERPRISE menawarkan servis membekal peralatan ketenteraan seperti baju, seluar, kasut dan segala aksesori dari hujung rambut sampai hujung kaki (kecuali senjata dan barangan kawalan). Antara jabatan yang boleh berurusan dengan pihak kami adalah:

- Angkatan Tentera Malaysia (ATM).
- Polis Diraja Malaysia (PDRM).
- RELA
- JPA
- Dan lain-lain pasukan beruniform (TERPILIH).

Sebut sahaja apa barangan yang tuan/puan mahukan, InsyaAllah kami cuba mendapatkannya dengan harga yang paling berbaloi. TETAPI....Dengan syaratnya, setiap barangan haruslah melebihi dari 5 item untuk mendapatkan harga borong ini.

Kalau nak masuk tender, lagi la cantekkk...
Jika ada yang berminat, bolehlah hubungi kami segera di talian 012-2006693 atau email [email protected].

Terima kasih.

Last edited by Bro_Izantie; 06-10-2016 at 09:57 AM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 14-06-2012, 10:21 PM
koboygurun koboygurun is offline
Active Plus

koboygurun's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Dec 2009
Posts: 2,666
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

wah.....hebat jugak bro nie....
Reply With Quote
  #3  
Old 15-06-2012, 09:08 AM
Bro_Izantie Bro_Izantie is offline
Legendary Member

Bro_Izantie's Avatar
 
Trader Rating: (91)
Join Date: Mar 2009
Location: Setiawangsa KL
Posts: 17,051
Thanks (Received): 922
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by koboygurun View Post
wah.....hebat jugak bro nie....
mender yg hebatnya?
biasa la..cari makan bos....
janji halal dan tak menyalahi undang2...
Reply With Quote
  #4  
Old 15-06-2012, 09:09 AM
azmi_tshirt azmi_tshirt is offline
Super Active

azmi_tshirt's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2007
Posts: 5,625
Thanks (Received): 14
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

pm aku email, aku tgh carik barang rela nih..
Reply With Quote
  #5  
Old 15-06-2012, 10:01 AM
sangkelembai2 sangkelembai2 is offline
Newbie

sangkelembai2's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Oct 2009
Posts: 44
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

pm me details please...
[email protected]
Reply With Quote
  #6  
Old 15-06-2012, 10:02 AM
CH4 CH4 is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (53)
Join Date: Nov 2010
Location: Sila isi tempat __________________________________
Posts: 18,536
Thanks (Received): 462
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

aku nk cari bomb 2-3 biji..ada ke tt...
free bum utk tt...
Reply With Quote
  #7  
Old 15-06-2012, 10:05 AM
wong_fei_hung wong_fei_hung is offline
Active Plus

wong_fei_hung's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2011
Location: Po-chi-lam (寶芝林)
Posts: 2,745
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 7
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

bro ... kau Q ker ... mudah dapat ... nanti aku tanya abg aku. Dia nak tak. mmmm resen makanan ada tak?
__________________
OPEN YOUR SAVING ACCOUNT, AND GET 35X LIFE INSURED. PROTECT YOUR MONEY FROM FROZEN FOR YOUR LOVE. GUARANTEE RETURN NO LOST. CONTACT ME 0183936098 KHAIRULNIZAM
Reply With Quote
  #8  
Old 15-06-2012, 10:43 AM
Bro_Izantie Bro_Izantie is offline
Legendary Member

Bro_Izantie's Avatar
 
Trader Rating: (91)
Join Date: Mar 2009
Location: Setiawangsa KL
Posts: 17,051
Thanks (Received): 922
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by CH4 View Post
aku nk cari bomb 2-3 biji..ada ke tt...
free bum utk tt...
thanks tolong bump..
giler mana aku nak cari bom?
ko ni nak melawak pun agak2 bro..
Reply With Quote
  #9  
Old 15-06-2012, 10:46 AM
Bro_Izantie Bro_Izantie is offline
Legendary Member

Bro_Izantie's Avatar
 
Trader Rating: (91)
Join Date: Mar 2009
Location: Setiawangsa KL
Posts: 17,051
Thanks (Received): 922
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by wong_fei_hung View Post
bro ... kau Q ker ... mudah dapat ... nanti aku tanya abg aku. Dia nak tak. mmmm resen makanan ada tak?
uiii...sorry to say la bro..
aku tak tergamak sara anak bini ngan duit haram bro..
insyaAllah barangan sah! bukan diambil dari mana2 inventori duit rakyat!
aku ada link dengan pembekal dan dapat special price utk supply..


p/s: ration tu takder la...hanya barangan clothes jer..
Reply With Quote
  #10  
Old 15-06-2012, 10:47 AM
Jenglott Jenglott is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2012
Posts: 395
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
Default

berminat ni, barangan apa yang dikatakan sebagai barangan kawalan, senaraikan lah senang orang macam aku nak faham
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump