Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Trading Zone > General Stuff & Products

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 28-12-2011, 12:19 PM
alonso alonso is offline
CG Hardcore

alonso's Avatar
 
Trader Rating: (125)
Join Date: Mar 2008
Location: stamford bridge
Posts: 61,740
Thanks (Received): 414
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default Cheese Powder I-Mukmin

salam sejahtera semua









takyah pegi KFC lg kalo nk cheezy wedges
boleh wat sendiri kt rumah lagi jimat masa & wang

CHEZZY SAUCE









Buat penggemar2 Cheezy Wedges KFC,saya juga ada menjual cheese powder tersebut dan rasanya juga sama sedap macam cheezy KFC.

Hanya menggunakan sedikit air panas dan kacau sehingga sebati dan terhasillah sos cheezy itu.

cara menyimpannya ialah simpan di tempat bekas kedap udara,semut sangat suka cheese powder ini

boleh whatssap/sms saya 019-6479304 untuk order atau PM terus



boleh COD di sekitar BANGSAR-CHERAS BATU 9.


COD BANGSAR PADA WAKTU BEKERJA.


Minimum COD 3 Pek ke atas bergantung kepada lokasi.

Jika ingin membeli secara borong,sila PM atau sms/whatssap saya 019-6479304





oder utk poslaju dibuka semula hari ni,bole sms/whatssap 019-6479304 utk tempahan & wat menu jamuan di rumah anda







Sila beri nama penuh,alamat dengan nombor telefon untuk urusan pos.

Jika di luar kawasan,saya akan pos dengan segera.insyaallah


Pembayaran boleh dibuat melalui

CIMB 7003299457 - Ebby sabillullah.

MAYBANK. 162384730846 - Ebby Sabillullah.

Berikut ialah harga baru tahun 2015,berlaku sedikit kenaikan harga kos selepas bulan april.

Harga untuk sepeket 200 gram : RM13

Jika poslaju utk SEMENANJUNG :
200gm = RM13 sepeket + RM6 = RM19
400gm = RM24 utk 2 peket + RM6 = RM30
600gm = RM36 utk 3 peket + RM9 = RM45
800gm = RM48 utk 4 peket + RM10 = RM58
1KG = RM55 utk 5 peket + RM10 = RM65


Kos poslaju ke SABAH/SARAWAK:
200gm = RM13 sepeket + RM11 = RM24
400gm = RM24 utk 2 peket + RM11 = RM35
600gm = RM36 utk 3 peket + RM12 = RM48
800gm = RM48 utk 4 peket + RM6 = RM64
1KG = RM55 utk 5 peket + RM18 = RM73


Jika beli lebih banyak,kos pos akan diberitahu kemudian.



Antara Testimoni pembeli CHEZZY SAUCE Alonso!!



Quote:
Originally Posted by Quantum Success;
smalam dah COD dengan TT..
bini den cakap..
cheesy i mukmin..TERBAIK...
tungguuu..

Quote:
Originally Posted by CoqBadaq View Post
Testimoni aku:
Semalam akhirnya aku dapat membancuh Cheeezzy serbuk tu..mula mula amat la susah nak kembang dan sebati dengan air panas...
last last siap...sekali cicah...hurmm..sedap...dua kali cicah..hum hum...
pastu berkali kali la cicah...makan bersama wife ngan adik beradik wife...semua buat muka pelik kesedapan...
so rating aku...kan serbuk ni...sebijik cam kepsi tapi lagi ummph kot!!
terbaik!


Quote:
Originally Posted by Bro_Izantie View Post
terbaeknyer cheezy....takyah nak bayar gomen tax 6% kat KFC...
balik cod dari wardieburn, aku terus singgah giant beli wedges...
sebijik mcm kfc punyer...thanks alonso...arap hapdet testimoni aku kat first pages...heheheh
Quote:
Originally Posted by StanNero View Post
Salam ako dah beli.. seriusss mmg sebijik macam cheese kat kFC tu. ako penah makan chesee dari seller lain , So far alonso punya paling hampir @hampir dengan cheezy wedges KFC tu..

kang ako upload hasil eksperimen masakan dengan cheese alonso ni...
Quote:
Originally Posted by GnoLa ® View Post
petang tadi udah test...
cucoq udang & fries cicah nancho cheezy.....

mmg
next oder antau melaka..

Quote:
Originally Posted by boyz371 View Post
dah buat tadi mkn dengan ayam KFC
sampai licin cheese dalam pinggan
Quote:
Originally Posted by insyi© View Post
smlm dh dpt 3 peket, sblm tu dah siap2 gi beli wedges....ekekekee

goreng wedges sepinggan, licin....yg tukang perabih...Mr.K...mmg dia suka giler wedges ngan cheese tu. bila smlm bgtau dia, aku order cheese...kan main suka dia....ekekekeke

nnt nak try dip ngan benda lain lak
Quote:
Originally Posted by ake View Post
ten ten....tumpang lalu...pergh!!!mmg terbaek!pasni mmg xbeli kt KFCD da...servis TT pon terbaek..moga brtambah maju bro..hahahah...ni ade bg gambo kasi yg laen2 terliuq sikit..kikikii
Quote:
Originally Posted by BeritaGempak View Post
lupa nk bg testimoni..

Dah COD dengan TT 2 unit tadi..
kesian TT tunggu aku lama td..
tu la dtg masa aku tgh mandi, x pasal2 kna tunggu ;P

Good + Nice + Perfect deal dengan TT
Quote:
Originally Posted by kelempap View Post
bwk balik 2 peket...beli fries...wadges aku puas carik takder jual kat tpt aku...

kjp je anak aku bedal kasik abis...hahahha

ayah...mcmmana ayah buat sos kfc ni...

ayah pun berkata...ayah kan mmg pandai masak..kekekeke


anyway tq ebby COD kat aku,,

Quote:
Originally Posted by driftking View Post
Bro alonso...barang dah abeh baru ingat balik kat bro......huhu...time dapat berdesup je santap xingat donia..nie baru nak bagi terti..kahkah...
Rase dia...bukan sebiji macam kfc...tapi 2 biji macam kfc...lagi sdp... Sbb sendiri ejaz nak pekat ke cair...
Mmg mantoooooop:-)

Quote:
Originally Posted by idasukri View Post
nak bagi testi jugak nih..

baru cod tadi jugak.

dah try dah, memang best makan dgn fries.

saya beli ye tt.
Quote:
Originally Posted by Cik Ain
Testimoni



1st day niaga pun customer dah puji mcm2. hee alhamdulilah segala puji bagi Allah s.w.t

Next order akan menyusul. tt pm inbox lelaju harga borong kat ain lekaih !!


Mulai sekarang sudah bertukar ke sticker display yg terbaru,produk yg sama,cuma stickernya saja yg tukar dgn design yg lebih menarik,tertarik mmg da bomb

dapatkannya segera dgn saya 019-6479304



SIJIL HALAL CHEEZY SAUCE I-MUKMIN

















Last edited by alonso; 11-06-2017 at 11:37 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 28-12-2011, 12:27 PM
trueNO trueNO is offline
Regular

trueNO's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Oct 2010
Posts: 378
Thanks (Received): 148
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Sama mcm kat kepsi tu ke?
Reply With Quote
  #3  
Old 28-12-2011, 12:28 PM
luhur_lestari luhur_lestari is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (15)
Join Date: Apr 2010
Posts: 3,478
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 9
Active Level
Default

mantaplah..mai beli mai beli..bump satu kali utk TT..
Reply With Quote
  #4  
Old 28-12-2011, 12:31 PM
ilhamic ilhamic is offline
Super Active

ilhamic's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Dec 2009
Posts: 7,366
Thanks (Received): 49
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

wow.. bisnes baru plk...
nnt nak beli lah
Reply With Quote
  #5  
Old 28-12-2011, 12:33 PM
ilhamic ilhamic is offline
Super Active

ilhamic's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Dec 2009
Posts: 7,366
Thanks (Received): 49
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

~dabel post~

Last edited by ilhamic; 28-12-2011 at 12:35 PM..
Reply With Quote
  #6  
Old 28-12-2011, 12:37 PM
trueNO trueNO is offline
Regular

trueNO's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Oct 2010
Posts: 378
Thanks (Received): 148
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Expiry date tu utk time powder sblm dibancuh ka? lepas bancuh dah jadik cheezy sos brp lama bleh guna?

haiya itu gambar bikin wa terangsang mau pegi kepsi angkat cheesy wedges kasi extra cheese satu wo
Reply With Quote
  #7  
Old 28-12-2011, 12:40 PM
Avista Avista is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Feb 2010
Posts: 2,652
Thanks (Received): 17
Likes (Received): 0
Active Level
Default

ramai pulak jual benda ni..apa pun kasi up..kasi buyp...( bring up your post )..hehehe Good Luck
Reply With Quote
  #8  
Old 28-12-2011, 12:44 PM
akmal_tawau akmal_tawau is offline
CG Top Poster Club

akmal_tawau's Avatar
 
Trader Rating: (66)
Join Date: May 2009
Location: Fb #cerminmatamurahonline
Posts: 20,174
Thanks (Received): 239
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Sesuwai tuk ayam goreng keepc versi akmal_tawau nih...
Reply With Quote
  #9  
Old 28-12-2011, 12:52 PM
insyi© insyi© is offline
CG Top Poster Club

insyi©'s Avatar
 
Trader Rating: (41)
Join Date: Mar 2008
Location: <<dkt umah backstabber>>
Posts: 28,116
Thanks (Received): 177
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

meh anta kat umah aku 3 peket hari ni......

siyes nih....
__________________
JOM SLIM DENGAN NEUMAXX PLUS |BLOG CANTIK!!! AS BEAUTY ORIGINAL DARI PENGEDAR JAJAHAN SAH! - PM / SMS 016-253 9422 |[/COLOR]
Reply With Quote
  #10  
Old 28-12-2011, 02:49 PM
alonso alonso is offline
CG Hardcore

alonso's Avatar
 
Trader Rating: (125)
Join Date: Mar 2008
Location: stamford bridge
Posts: 61,740
Thanks (Received): 414
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by insyi© View Post
meh anta kat umah aku 3 peket hari ni......

siyes nih....
wokey cikgu!!!
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Tags
kfc i city, online stock, pemborong, sedap

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump