Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Insurance Offers, Agents > Q&A, Discussion, Info

Q&A, Discussion, Info Q&A section for agents & clients related to any types of available insurance

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #181  
Old 20-04-2012, 12:55 AM
my.hijrah.intertech my.hijrah.intertech is offline
Regular

my.hijrah.intertech's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2012
Posts: 178
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
Default

bules juga war war kan kpd members ni... yg keje kerajaan + bajet kecik...

mana lebih baik, ade insurans ke tak der???
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #182  
Old 06-05-2012, 09:41 PM
haire haire is offline
Junior

haire's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jan 2010
Posts: 96
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Active Level
Default

senang aje jawapannya tu...

kalau duit banyak, tak payah la insuran nie...

takat sepuluh atau doploh ribu tu senang aje nak bayar...

membazir aje bayar bulan bulan 40++ untuk satu keluarga ni... baik kita beli kfc... lagi kenyang...

har har har.. gurau gurau aje nie..
__________________
=============================================

Haire Kahfi
http://hairekahfi.net/
Reply With Quote
  #183  
Old 06-05-2012, 09:51 PM
[V]endetta [V]endetta is offline
Legendary Member

[V]endetta's Avatar
 
Trader Rating: (27)
Join Date: Oct 2010
Posts: 11,889
Thanks (Received): 14
Likes (Received): 2
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by haire View Post
senang aje jawapannya tu...

kalau duit banyak, tak payah la insuran nie...

takat sepuluh atau doploh ribu tu senang aje nak bayar...

membazir aje bayar bulan bulan 40++ untuk satu keluarga ni... baik kita beli kfc... lagi kenyang...

har har har.. gurau gurau aje nie..
kenyang perut suka hati
Reply With Quote
  #184  
Old 01-11-2012, 11:39 AM
toyist83 toyist83 is offline
Super Active

toyist83's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Nov 2010
Posts: 9,342
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

thread cuepacscare..
tapi ramai agen lain yg masuk perkecilkan cuepacscare..
mentang2 tiada agen cuepacscare yg jawab byk keraguan..
__________________
.
THE RED WARRIORS 2017
GOMO KLATE GOMO
WHO WE ARE
WE ARE THE CHAMPION
Reply With Quote
  #185  
Old 01-11-2012, 12:10 PM
MeGusta562 MeGusta562 is offline
Active Member

MeGusta562's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,061
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Produk ini merupakan produk untuk staf kakitangan awam.
dia ada banyak kerjasama. sebagai contoh CIMB AVIVA,GE,Etiqa
tetapi mostly tiada plan saving.

dengan CIMB AVIVA, cuma ]perlu bayar rm140.85 sebulan (ni untuk pelan cover satu keluarga tak kira berapa banyak anak anda ada)
kalau individu rm115.85
ni semua medical card+saving.

potongan melalui biro angkasa


kalau ada pertanyaan lanjut sila hubungi 012-6328501 (raouf)
Attached Files
File Type: pdf senaraihospital_pdf.pdf (176.9 KB, 8 views)
File Type: pdf CuepacsCare Brochure_7Mar2011.pdf (419.2 KB, 16 views)
__________________
Semoga Allah merahmati kamu semua.
Reply With Quote
  #186  
Old 01-11-2012, 12:12 PM
akudotcom akudotcom is offline
Active Member

akudotcom's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2007
Posts: 1,584
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 206
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by MeGusta562 View Post
Produk ini merupakan produk untuk staf kakitangan awam.
dia ada banyak kerjasama. sebagai contoh CIMB AVIVA,GE,Etiqa
tetapi mostly tiada plan saving.

dengan CIMB AVIVA, cuma ]perlu bayar rm140.85 sebulan (ni untuk pelan cover satu keluarga tak kira berapa banyak anak anda ada)
kalau individu rm115.85
ni semua medical card+saving.

potongan melalui biro angkasa


kalau ada pertanyaan lanjut sila hubungi 012-6328501 (raouf)
apesal mahal sgt bos?
biasa rm40 hengget je
__________________
AKU NAMPAK APA YG ENGKAU NAMPAK

* To Multi-Level Marketing (MLM) and Network Marketing people : dont lie about ur income.. sampai bila nak menipu org?
Reply With Quote
  #187  
Old 01-11-2012, 12:16 PM
MeGusta562 MeGusta562 is offline
Active Member

MeGusta562's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,061
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by akudotcom View Post
apesal mahal sgt bos?
biasa rm40 hengget je
rm 40 tak ada saving. saya punya rm140 yang kerjasama CIMB AVIVA dan Takaful Ikhlas tu.
dia include sekali saving plan.
kira untung tu. medical card dapat. saving pun ada
__________________
Semoga Allah merahmati kamu semua.

Last edited by MeGusta562; 01-11-2012 at 12:19 PM..
Reply With Quote
  #188  
Old 01-11-2012, 12:19 PM
Ran Ran is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (8)
Join Date: Oct 2007
Posts: 4,740
Thanks (Received): 19
Likes (Received): 12
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by MeGusta562 View Post
rm 40 tak ada saving. saya punya rm140 yang kerjasama CIMB AVIVA tu.
dia include sekali saving plan.
kira untung tu. medical card dapat. saving pun ada
nk saving baik gi campak kat asb ke mana2 ke yg dpt pulngan lbh..aku klu blh nk btul2 cover pnyakit/kmlngn jer..yg lain xnak..hehe..itu kalu aku laa..
Reply With Quote
  #189  
Old 01-11-2012, 12:20 PM
MeGusta562 MeGusta562 is offline
Active Member

MeGusta562's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,061
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

produk ni lagi bagus kalau ambik family plan sebab dia akan cover whole family .
__________________
Semoga Allah merahmati kamu semua.
Reply With Quote
  #190  
Old 01-11-2012, 12:24 PM
MeGusta562 MeGusta562 is offline
Active Member

MeGusta562's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,061
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Ran View Post
nk saving baik gi campak kat asb ke mana2 ke yg dpt pulngan lbh..aku klu blh nk btul2 cover pnyakit/kmlngn jer..yg lain xnak..hehe..itu kalu aku laa..
cuepacs care memang cover penyakit/kemalangan ni. tetapi dengan kerjasama CIMB AVIVA dan Takaful Ikhlas ni dia include sekali saving plan.
__________________
Semoga Allah merahmati kamu semua.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold