Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > MLM / Investment by SSM Companies > Non-MLM Local Registered Companies

Non-MLM Local Registered Companies Business Opportunities offered by local Registered ROC & ROB companies. Some of them require you to deposit money, so please be aware as this kind of partnership is illegal unless they have some kind of permit to do so.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 22-09-2014, 01:19 PM
abesoff abesoff is offline
Active Plus

abesoff's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Feb 2006
Posts: 3,137
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Blog Entries: 25
Active Level
My Mood:
Default Water Beaute World Berhad(1066479-X) - www.wbw2u.com

BISMILLAHHIRRAHMANIRRAHIM
ASSALAMMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKATUH DAN
SALAM 1MALAYSIA
TUAN-TUAN DAN PUAN-PUAN YANG DIHORMATI SEKALIAN.

Water Beaute World Berhad
Sebuah syarikat yang bertaraf BERHAD yang telah beroperasi sejak tahun 2013. Terlibat dalam pelbagai jenis perniagaan di dalam dan luar negara.

Water Beaute World BERHAD (WBW) merupakan sebuah syarikat yang pertama di Malaysia yang menawarkan share BSKL dan networking(MLM) serentak.

Peluang yang amat luarbiasa dan jarang berlaku di dunia Networking. WBW mempunyai portfolio perniagaan yang pelbagai. Syarikat WBW Berhad telah beroperasi lebih dari 17 tahun dalam conventional bisness dan Mempunyai Ibu Pejabat di 4 buah negara iaitu Malaysia, Indonesia, China dan Hong kong, serta mempunyai 7 anak syarikat di dalam dan di luar negara.


Cabang perniagaan WBW:

1)Mempunyai Kilang Sendiri Berstatus GMP membekal dan mengedar produk2 kesihatan (OEM) Kepada syarikat2 lain di dalam dan luar negara.

2)Pelaburan Hartanah di China Merangkumi pemilikan hotel bertaraf 5 bintang dan merupakan syarikat pemaju hartanah di China.

3)Pelaburan Saham2 IPO di Bursa Saham Malaysia melalui Affin Nominees(Affin Bank) yang mempunyai barisan remisier yang berpengalaman lebih 20 tahun.
*CG Administrator Note : Words above has been strikeout due to false statement reported by Affin Hwang Investment Bank Berhad

SEBELUM MELANGKAH JAUH DLM WBW BERHAD...
sebelum kita melangkah lebih jauh ada baiknya kita mengetahui sedikit sebanyak latar belakang company supaya meningkatkan lagi keyakinan diri utk kita meneruskan bisnes.
1) WBW mempunyai 3 buah kilang BerStatus GMP ( Goods Manufacturing Product ) 1 di Malaysia , China dan Hongkong. Kilang ini sudah melebih dr 15tahun beroperasi sehingga kini. Menyediakan lebih dr 400 jenis produk berbentuk makan kesihatan dan membekalkan kepada lebih 84 buah syarikat MLM mahupun Trading. Di sini kita boleh melihat kekuatan syarikat yg mana WBW Group adalah supplier kepada syarikat MLM di Malaysia.
2) Company juga terlibat dlm Bisnes Propety. Sebagaimana kita tahu bisnes hartanah adalah satu bisnes yg sangat bagus dan bernilai apatah lagi dalam perlaburan hartanah. Tetapi bisnea propety ini hanya di China. Company ada hotel bertaraf 5 star , memiliki appartment dan perumahan di China dan company juga adalah pemaju di China.
3) Company juga adalah Investor dan Pemain Saham di Bursa Saham Kuala Lumpur ( BSKL ) lebih dr 15tahun. Pengalaman yg sangat luas dlm bidang Saham membuatkan company mendapat keuntungan yg berlipat kali ganda. ( lihat track rekod yg ada )
Kita sedia maklum .. market networking di Malaysia sangat sinonim dgn bisnes berbentuk investment. Dari itu company mengunakan pengalaman yg ada utk di Kongsi keuntungan berbentuk Reward pada AHLI AHLI WBW sahaja tanpa PAKSAAN ! Tiada syarat harus membuat investment utk menyertai BISNES ini.


√ Peluang menjana pendapatan melalui Plan Pemasaran Terbaik – AKTIF & PASIF
√ 6 kategori Bonus disediakan (mengikut pakej pilihan)
√ Modal minima HANYA USD100/ RM350 sahaja.
√ Bonus Menaja sehingga 30%
√ Bonus “Pairing” sehingga 20%
√ Bonus Kepimpinan sehingga 15%
√ Bonus “Unilevel” sehingga 15%
√ ROI harian 1.7% X 100 hari
√ Setiap keahlian mendapat produk kesihatan
√ TIADA LAGI ISTILAH JUAL BELI POINT MELALUI UPLINE/ SESAMA AHLI LAIN.
√ Segala urusan kewangan terus kepada company
√ Pembayaran setiap 2 minggu terus ke dalam akaun bank masing-masing





PM segera sertai wbw atau terus daftar di link saya kat bawah itu
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 22-09-2014, 01:58 PM
abesoff abesoff is offline
Active Plus

abesoff's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Feb 2006
Posts: 3,137
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Blog Entries: 25
Active Level
My Mood:
Default

Pakej Pilihan,
Ikut kemampuan dan kerajinan anda..

Dalam WBW Berhad semua ada maksudnya..Networking atau Pasif income..Ada juga produk kesihatan...Dalam invest mesti nak melabur berjuta2 tpi WBW Berhad tidak..ia harus bergantung pakej apa yg anda pilih..Pelik tpi benar..Jika syarikat invest lain rasanya tiada masallah nak invest berapa banyak.

Tiada paksaan jika anda tidak mahu melabur dalam syarikat untuk dapatkan deviden 1.7% sehari selama 100 hari.Anda boleh tumpukan pada bina network di Plan A


Reply With Quote
  #3  
Old 22-09-2014, 04:17 PM
abesoff abesoff is offline
Active Plus

abesoff's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Feb 2006
Posts: 3,137
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Blog Entries: 25
Active Level
My Mood:
Default

WATER BEAUTE WORLD BERHAD...
http://wbw2u.com/

Merupakan Syarikat Berhad pertama di Malaysia yang menawarkan share BSKL dan networking serentak.... !!!!

Peluang yang amat luarbiasa dan jarang berlaku di dunia Networking!!!!!

WBW mempunyai portfolio perniagaan yang pelbagai Di Malaysia, Hong Kong, Indonesia dan China dan telah beroperasi lebih dari 17 tahun.

Cabang perniagaan WBW
1)Kilang Berstatus GMP
-membekal dan mengedar produk2 kesihatan (OEM)
Kepada syarikat2 lain

2)Pelaburan Hartanah di China. Merangkumi pemilikan hotel berstatus 5 bintang dan merupakan syarikat pemaju hartanah di China

3)Pelaburan Saham2 IPO di Bursa Saham Malaysia melalui Affin Nominees(Affin Bank) di Pantau oleh Suruhan Jaya Sekuriti
*CG Administrator Note : Words above has been strikeout due to false statement reported by Affin Hwang Investment Bank Berhad

Setiap Ahli yang berdaftar menjadi ahli WBW yang sah sahaja akan Di Tawarkan peluang menikmati 1.7% rebate setiap hari(Exclude Weekend - isnin hingga jumaat) melalui platform yang di tawarkan pihak WBW dengan jumlah saving minima [email protected]

Untuk menjadi ahli wbw seumur hidup dalam plan "A" ada 4 pakej boleh pilih salah satu (min [email protected] - pakej executive) anda dapat 2 produk kesihatan (boleh pilih), kemudian anda layak saving dalam plan "B" min [email protected] - max by pakej (duit ini syarikat akan masukkan dalam bisness investment syarikat (Water Beaute Share) iaitu: propertis investment, hotel investment, international trade, BSKL trade). Pihak syarikat WBW hanya memberi rebate profit kepada anda sebanyak 1.7% sehari selama 100 hari sahaja. Rebate akan mula di kira selepas 5 hari ( tempoh bertenang) dari tarikh pengaktifan saving anda dalam plan "B". Rebate anda akan dikira dari hari isnin hingga jumaat sahaja setiap minggu & setiap selepas dua minggu iaitu selepas 15hb & 30/31hb duit bonus yang ada dalam wallet min 50usd akan auto withrowal ke bank. Dlm masa 5 hari duit tersebut akan terus masuk ke akaun bank ahli dengan rate : [email protected] (tanpa apa2 cas daripada pihak syarikat).

Cth:
Menjadi ahli dalam plan A = [email protected] (anda dapat 2 produk)
Dalam plan B anda saving = [email protected] anda dapat profit rebate:
1000usd X 1.7% = 17usd sehari
17usd X 5 hari seminggu (isnin - jumaat) = 85usd
85usd X 2 minggu = 170usd
170usd dalam wallet akan auto withrowal ke bank setiap 15hb & 30/31hb dengan kadar rate 3.333 = rm566.61
Rm566.61 X 2 utk sebulan = rm1,133.22
Rm1,133.22 X 5 bulan (genap 100 hari) = rm5,666.10

PLAN MARKETING WBW: Plan A (aktif) ada 4 pakej - (menjadi ahli - wajib):
1. Executive [email protected] (1lot - dpt 2 prod) - max pair 10 : step 1 (20% -10 pair), step 2 (tiada) baki dua2 flushing.

2. Prime [email protected] (3lot - dpt 6 + 1 prod) - max pair 65 : step 1 (20% -15 pair), step 2 (7% - 50 pair) baki dua2 flushing.

3. Grand [email protected] (10lot - dpt 20 + 6 prod) - max pair 120 : step 1 (20% - 20 pair), step 2 (7% - 100 pair) kaki besar carry forward.

4. Platinum [email protected] (20lot - dpt 40 + 10 prod) - max pair 230 : step 1 (20% - 30 pair), step 2 (7% - 200 pair) kaki besar carry forward.

*platinum title stokis - upah key in 3%, prod syrkt wbw yg htr ke ahli.

Setelah anda menjadi ahli dalam plan "A" baru anda boleh buat saving dalam plan "B"
Anda akan dapat profit seperti yang dinyatakan sebelum ini. Sekiranya anda berminat membuat duit lebih banyak lagi, anda peluang untuk membuat extra income dalam bonus plan "A" aktif & bonus plan "B" pasif (netwoking).
Di bawah ini saya telah sediakan bonus2 tersebut. Ianya memang amat2 lumayan bagi sesiapa yang aktif dalam marketing wbw.

Bonus plan A ada 5:
1. Sponsser - 30%
2. Paring - 20% & 7%
3. Leader chip - 15% (pakej grand & platinum shj yg layak).
4. Diamond Pool (CTO) - 5% (pakej grand & platinum shj yg layak).
5. Unilevel Maintain - 94% = 10 Level (maintain 55usd )- income tiap2 bulan krn downline maintain)
Level 1 - 5%
Level 2 - 6%
Level 3 - 7%
Level 4 - 8%
Level 5 - 9%
Level 6 - 10%
Level 7 - 10%
Level 8 - 12%
Level 9 - 12%
Level 10 - 15%

Plan B (WBS - pasif) min (saving) [email protected], max unlimited - (option)
Bonus ada 3:

1. WBS - 1.7%/day X 100days ( rebate )
2. Sponser - 5%
3. Maching WBS - 15% = 5 Level (3% /level - wajib maintain plan "A" utk layak bonus ini).

Semua bonus auto withdrawal rate 3.333. Minima ada [email protected] dalam wallet syrkt akan sedut & buat bayaran terus ke akaun bank ahli setiap 2 minggu sekali : selepas 5 hari dari tarikh withdraw (15hb & 30/31hb).

Rebut Posisi Awal Sekarang...!!! Daftar percuma !!
*Semasa mendaftar wajib isi semua biodata anda dgn lengkap utk penghantaran produk & pembayaran bonus ke bank anda oleh pihak syarik WBW. Bank ahli hanya 3 bank shj di benarkan (maybank, public bank & rhb bank)

Untuk pengaktifan akaun anda menjadi ahli wbw yang sah, sila buat bayaran ke akaun bank syarikat:
WATER BEUATE WORLD BERHAD
Maybank - 562450115189
Dan Wspp slip pembayaran atau email.

Setelah anda buat bayaran sila pm - username, nama penuh, no hp, pakej plan A & amount investment plan B & pic bukti bayaran.

Cth: Ahmad @ 0137994099, A-grand & [email protected]
Selepas itu lampirkan sekali slip bukti

Setelah anda buat bayaran sila pm - username, nama penuh, no hp, pakej plan A & amount saving plan B & slip bukti bayaran.

Harap penerangan saya yg tak seberapa ini dapat memberi kefahaman tentang biz wbw ini.

untuk memudahkan anda sila daftar percuma di www.jutawanwbw.com
Reply With Quote
  #4  
Old 23-09-2014, 10:35 AM
abesoff abesoff is offline
Active Plus

abesoff's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Feb 2006
Posts: 3,137
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Blog Entries: 25
Active Level
My Mood:
Default

Untuk pencerahan WBW2u tuan puan boleh hadir ke tempat2 berikut :-

BREAKING NEWS !!!
JEJAK JUTAWAN WBW BERHAD!!! 🇲🇾🇲🇾

1) VENUE : SAFIRA COUNTRY CLUB SEBERANG JAYA PENANG.

TARIKH : 26 SEPTEMBER 2014
JAM : 8.30 MALAM !

2) VENUE : DE PALMA SHAH ALAM

TARIKH : 30 SEPTEMBER 2014
JAM : 8.30 MALAM !

3) VENUE : SRI MALAYSIA LARKIN JB

TARIKH : 1 OKTOBER 2014
JAM : 8.30 MALAM !

4) VENUE : DE PALMA SHAH ALAM

TARIKH : 14 OKTOBER
JAM : 8.30 MALAM !

5) VENUE : KELANTAN ( AKAN DI BERI TAU )

TARIKH : 21 OKTOBER 2014
JAM : 8.30 MALAM

6) VENUE : DE PALMA SHAH ALAM

TARIKH 28 OKTOBER 2014
JAM : 8.30 MALAM !

TETAMU VIP !
CEO WBW TUAN RAHMAD MEGA
CMO WBW TUAN JOHAR

[email protected]
[email protected]

TEMPAH KEHADIRAN ANDA PADA LEADER MASING MASING !!! SEAT TERHAD !!!!

REAL TIME | ON TIME | PART TIME

SEBAR PADA SEMUA MEMBER RANGKAIAN ANDA DAN HADIR BERSAMA PROSPEK ANDA. NANTIKAN KEJUTAN DAN KEHEBATAN / KEUNIKAN WBW BERHAD!!!

🇲🇾 🇲🇾 🇲🇾 🇲🇾

Genuine Biz 2014 Tanpa Menaja & Tanpa Menjual. Setiap Dua Minggu Sekali di Bayar Terus ke Akaun Bank Anda. Gandakan Keuwangan Anda Sehingga 34% Sebulan. Jaminan 100% Anda Akan Menyesal Jika Anda Lepaskan Peluang Ini. Ramai yang telah mula ambil peluang disini. Anda bila lagi... adakah masih menunggu & melihat peluang ini berlalu begitu sahaja?


www.jutawanwbwb.com daftar percuma sahaja.
Reply With Quote
  #5  
Old 23-09-2014, 01:35 PM
abesoff abesoff is offline
Active Plus

abesoff's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Feb 2006
Posts: 3,137
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Blog Entries: 25
Active Level
My Mood:
Default

Best la buat biz baru ni, jadi ahli seumur hidup dengan sekali bayaran,
kemudian kita boleh melabur dalam perniagaan syarikat dan dapat pulangan 34% sebulan selama 5 bulan (dapat modal beserta untung) tanpa perlu buat apa2 pun. Semua kerja di lakukan oleh pihak syarikat. Kita hanya menerima profit setiap 2 minggu sekali dibayar terus ke akaun bank kita. Sebelum @ selepas habis 5 bulan, kita boleh melabur lagi dalam perniagaan syarikat mengikut kemampuan & keuntungan yang kita kehendaki sebab kita telah menjadi ahli seumur hidup kepada syarikat tersebut. Syarikat bertaraf berhad pulak tu dan telah berniaga lebih 18th dalam conventional bisness di dalam dan di luar negara.
CEO syarikat Rahmat Mega penyanyi tersohor dulu tu.
Daftar percuma di website yang team saya sediakan www.jutawanwbw.com
Reply With Quote
  #6  
Old 23-09-2014, 03:42 PM
abesoff abesoff is offline
Active Plus

abesoff's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Feb 2006
Posts: 3,137
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Blog Entries: 25
Active Level
My Mood:
Default

BERFIKIR SEJENAK SEBELUM MENCARI PELUANG ATAU MENCUBA PELUANG..
DAPATKAN PENJELASAN BARU BUAT KEPUTUSAN
TAHUKAH ANDA?
Simpanan/saving ANDA boleh bertambah NILAI sehingga 34% sebulan??? 100 HARI 170%
BIAR BETUL!!!!!
jika ANDA BENAR2 mahu TAMBAH NILAI wang..
PASTIKAN :-
1) KEKUKUHAN SYARIKAT dgn mempunyai PEJABAT yg NYATA bukan sekadar mengatakan ada tetapi TIADA
2) SYARIKAT tersebut SEBAIK2nya bertaraf BERHAD
3)wujudnya PERNIAGAAN yg BENAR2 NYATA
4)"track record"syarikat JELAS dri segi FAKTA yg KUKUH..
5)paling PENTING anda WAJIB mengenali OWNER kpd SYARIKAT itu..
Dgn sbb itu saya menjemput ANDA SEMUA..bersama KAMI DI WBW BERHAD...

daftar percuma www.jutawanwbw.com




[/CENTER]
Reply With Quote
  #7  
Old 24-09-2014, 10:38 AM
abesoff abesoff is offline
Active Plus

abesoff's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Feb 2006
Posts: 3,137
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Blog Entries: 25
Active Level
My Mood:
Default

Dalam mencuba peluang dan mencari peluang.. masa, tenaga dan modal akan di korbankan demi mencari kemewahan..Kekadang MAJU kekadang tersungkur..Aset dan profile syarikat paling penting utk menjana income bersama.
Reply With Quote
  #8  
Old 24-09-2014, 01:23 PM
abesoff abesoff is offline
Active Plus

abesoff's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Feb 2006
Posts: 3,137
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Blog Entries: 25
Active Level
My Mood:
Default

Hari ini saya boleh menaja ramai.. Bagaimana pula org bawah saya..?? Hari ini saya [email protected] jual produk.. Bagaimana downline saya..mereka boleh ke..?? Hari ini saya berjaya kerna jadi yg terawal..... Bagaimana pula org terakhir joint ???? Hari ini berpusu2 org joint kerna ramai yg berjaya serta bukti2 kecemerlangan mereka..
Tapi bagaimana jika tiada lgi org joint..Apa jdi pd syarikat..??
Apa jua alasan anda..apajua citarasa anda.. Apa jua anda bimbangkn tiada lagi di WBW BERHAD..
Semua penjelasan di atas akan terjawab setelah anda membuat keputusan bersama kami... 4 perkara penting 1) Aset syarikat 2) Apa jua Bonus di bayar tidak terlalu lama 3) Auto transfer ke bank (bukan semua pandai internet) dan tiada caj tambahan... 4) Tidak menggangu [email protected] anda..minat ???


daftar percuma www.jutawanwbw.com
Reply With Quote
  #9  
Old 25-09-2014, 04:19 PM
abesoff abesoff is offline
Active Plus

abesoff's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Feb 2006
Posts: 3,137
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Blog Entries: 25
Active Level
My Mood:
Default

ALHAMDULILLAH FULL HOUSE JEJAK JUTAWAN WBW ZON KELATE


Reply With Quote
  #10  
Old 26-09-2014, 01:02 AM
abesoff abesoff is offline
Active Plus

abesoff's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Feb 2006
Posts: 3,137
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Blog Entries: 25
Active Level
My Mood:
Default

Assalamualaikum dan selamat sejahtera...

Anda diundang khas bersama rakan-rakan ke program

jejak jutawan wbw berhad

***** zon utara *****

pencerahan buat julung kalinya akan di adakan di penang

vanue :- safira country club
seberang jaya,penang
tarikh :- 26-september-2014
waktu :- 08.30pm
speaker :- eagle founder

ketahui teknik hebat menjana dan mengandakan wang di bskl dengan pulangan yg tinggi bersama wbw berhad. Rebut peluang menjana dua income secara serentak bersama komuniti kami..
Pasif dan aktif

cabutan bertuah disediakan utk tetamu yg hadir..

Kehadiran anda dan rakan-rakan amat dialu-alukan
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump