Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Trading Zone > Health, Beauty, Wellness Products

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 22-05-2014, 08:17 PM
akmal_tawau akmal_tawau is offline
CG Top Poster Club

akmal_tawau's Avatar
 
Trader Rating: (66)
Join Date: May 2009
Location: Fb #cerminmatamurahonline
Posts: 20,174
Thanks (Received): 239
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default Novau deodoran water base halal [email protected]/btl

Bismillahirrahmanirrahim.
Satu lagi killer produk Drazma Wellness.
Mempekenalkan deodoran water base mengandungi energy water, campuran garam dan dipadankan dengan teknologi terkini menghasilkan NOVAU.
Bagi yang mengalami masalah bau badan yang sangat mencucuk hidung, tidak serasi dengan deodoran sekarang yg rasa [email protected] selesa, dah roll on pun bau badan masih ada, anda mesti cuba Novau.
Kini anda bebas bau untuk lebih lama...
Berpuluh tahun setia jadi pengguna deodorant komersil yang rata2 mengandungi bahan kimia. Dengan munculnya novau insyaallah saya mesti pilih...
Harga : rm25 sebotol
Isian : 100ml
Kos poslaju semenanjung rm6
Sabah & Sarawak rm9
COD - presint 9 Putrajaya & tmn bunga raya bukit beruntung
Novau tidak menhandungi bahan alcohol dan bau, ianya natural. Untuk yang akan menunaikan [email protected] sesuai sangat untuk miliki Novau.
Dengan Novau saya sekarang lebih yakin dan tidak ragu-ragu tentang bau badan saya. Sebab sejak memakai Novau, alhamdulillah memang benar2 No-Bau!
Bagi yang berminat untuk menjadi agen jualan sila berhubung dengan saya terus di 012-2353560.
Saya mempelawa CGrian yang berminat untuk bersama-sama saya dlm jemaah menetapkan target untuk bebas dari bebanan hutang riba.
Bagi yang sudah sedia terlanjur, tekad dalam hati untuk TIDAK lagi terlibat dengan sebarang transaksi riba. Sebagaimana maksud firman Allah dalam al-quran mengisyiharkan perang kepada riba.
Sama-sama kita fine tune supaya bergerak sama arah dan sama2 belajar baiki diri. Peringkat asas, usaha baiki;
1. Kunci rezeki - Bagi yang masih bujang, pastikan hasil gaji dan pendapatan perniagaan sedikit sebanyak diberi keutamaan kepada ibu terlebih dahulu. Sementara yang sudah berkahwin keutamaan kepada isteri.
2. Membina AURA dengan memperbanyakkan kebaikan kepada semua makhluk di sekeliling.
3. Berdoa dengan 'lafaz' dengan telinga dapat dengar butir2 doa yang dilafazkan. Jangan segan meminta direct daripada Allah.
4. Berdoa di saat mamai hendak tidur. Nyatakan doa spesifik anda di waktu itu.
5. Amalan sebelum tidur.
6. Amalan di awal pagi termasuk mandi sebelum subuh kemudian solat berjemaah di surau/masjid. Disusuli solat duha dll
7. Doa keluar rumah, naik kenderaan dan berniat/azam bebas dari hutang riba.
8. Penyerahan bulat kepada Allah swt.




SENARAI TESTIMONI
Quote:
Originally Posted by isolectwar View Post
terbaik tt...
no more bau with novau...
pg td test smpai skrang xde bau...
produk yg bleh diketengahkan lg nie...
Quote:
Originally Posted by gaban88 View Post
salam boss da bley bagi testi da pas smggu pakai..
Ezi Sleep : sebelom ni payah nak tido..pastu bgun lak lambat..pas gne ezi sleep Alhamdulillah bley tido awal...bgun pon cergas semacam...
Synuz Away : Alhamdulillah skit kpala n bersin pagi2 da makin kurang dgn izinNya...
Novau deodorant spray : bau2 pelik yg selalu menyelubungi diri ini bukan stakat da kurang tp makin hilang..tq tt sebab kenalkan produk2 ni...moga bisnes tt makin berkembang dgn izin Allah...
cgrock












Last edited by akmal_tawau; 19-10-2015 at 02:38 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 22-05-2014, 08:18 PM
akmal_tawau akmal_tawau is offline
CG Top Poster Club

akmal_tawau's Avatar
 
Trader Rating: (66)
Join Date: May 2009
Location: Fb #cerminmatamurahonline
Posts: 20,174
Thanks (Received): 239
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Simpan utk latest update
Reply With Quote
  #3  
Old 22-05-2014, 08:23 PM
akmal_tawau akmal_tawau is offline
CG Top Poster Club

akmal_tawau's Avatar
 
Trader Rating: (66)
Join Date: May 2009
Location: Fb #cerminmatamurahonline
Posts: 20,174
Thanks (Received): 239
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Selain spray di celah bawah lengan, boleh juga di celah2 yg perlu @ pelipat. Insyaallah sgt membanty anda untuk lebih selesa & yakin berjumpa sapa sahaja...
Reply With Quote
  #4  
Old 22-05-2014, 09:06 PM
akmal_tawau akmal_tawau is offline
CG Top Poster Club

akmal_tawau's Avatar
 
Trader Rating: (66)
Join Date: May 2009
Location: Fb #cerminmatamurahonline
Posts: 20,174
Thanks (Received): 239
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Sy selalu alami melekit kt celah lengan bila guna deodorant roll on.
Reply With Quote
  #5  
Old 22-05-2014, 09:09 PM
chibobski84 chibobski84 is offline
Active Member

chibobski84's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Nov 2008
Posts: 1,794
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

1 botol tahan berapa lama ni?
__________________
Cerpen Sesalju Cinta Kini Di Google Play

COPYTRADE SUDAH DIBUKA
Reply With Quote
  #6  
Old 22-05-2014, 09:11 PM
funkalypso funkalypso is offline
Regular

funkalypso's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2013
Posts: 447
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

cam best... lepak jap
__________________
typing ...
Reply With Quote
  #7  
Old 22-05-2014, 09:26 PM
akmal_tawau akmal_tawau is offline
CG Top Poster Club

akmal_tawau's Avatar
 
Trader Rating: (66)
Join Date: May 2009
Location: Fb #cerminmatamurahonline
Posts: 20,174
Thanks (Received): 239
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by chibobski84 View Post
1 botol tahan berapa lama ni?
Penggunaan biasa sekitar sebulan...plus minus.
Reply With Quote
  #8  
Old 22-05-2014, 09:27 PM
akmal_tawau akmal_tawau is offline
CG Top Poster Club

akmal_tawau's Avatar
 
Trader Rating: (66)
Join Date: May 2009
Location: Fb #cerminmatamurahonline
Posts: 20,174
Thanks (Received): 239
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by funkalypso View Post
cam best... lepak jap
Sila2...nak gerak nnt blh le oder sbotol..
Reply With Quote
  #9  
Old 22-05-2014, 09:30 PM
akmal_tawau akmal_tawau is offline
CG Top Poster Club

akmal_tawau's Avatar
 
Trader Rating: (66)
Join Date: May 2009
Location: Fb #cerminmatamurahonline
Posts: 20,174
Thanks (Received): 239
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Bermula esok boleh cod di karnival sejuta belia Putrajaya..
Reply With Quote
  #10  
Old 22-05-2014, 10:30 PM
akmal_tawau akmal_tawau is offline
CG Top Poster Club

akmal_tawau's Avatar
 
Trader Rating: (66)
Join Date: May 2009
Location: Fb #cerminmatamurahonline
Posts: 20,174
Thanks (Received): 239
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by akmal_tawau View Post
Bermula esok boleh cod di karnival sejuta belia Putrajaya..
23-25 mei 2014. Jemput datang ke booth kami...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold