Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Services Offered

Services Offered Offer any services here.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #181  
Old 02-06-2009, 01:33 AM
tokputih tokputih is offline
CG Top Poster Club

tokputih's Avatar
 
Trader Rating: (23)
Join Date: Apr 2008
Posts: 25,696
Thanks (Received): 520
Likes (Received): 40
Blog Entries: 4
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by fizdane View Post
KAD JEMPUTAN KAHWIN / KAD RAYA / KAD UCAPAN

printing : full colour (4C)

print side : single / double

Saiz :



210mm x 297mm (A4)
83mm x 90mm
166mm x 90mm
91mm x 110mm
182mm x 110mm
216mm x 90mm
91mm x 166mm
83mm x 182mm
111mm x 182mm
139mm x 182mm

Material :
260gsm art card
230gsm ivory card
230gsm fine linen
230gsm fine vein
230gsm modern embossed
200gsm pvc
250gsm platinum white

Finishing
matt lamination
matt lamination (D) + spot uv (S)
gloss lamination


Kuantiti :
100pcs / 200pcs / 300pcs / 500pcs / 1,000pcs / 2,000pcs / 3,000pcs / 4,000pcs / 5,000pcs / 6,000pcs / 7,000pcs / 8,000pcs / 9,000pcs / 10,000pcs
salam... tok nak tanya paling murah untuk kad kahwin dalam 500pc berapa kira.... size biasa2....
__________________
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #182  
Old 02-06-2009, 11:30 AM
aliena_ali81 aliena_ali81 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2009
Posts: 2
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

bole x emel quotation harga untuk banner, name card, dgn sampul duit raya ke [email protected]
tq
Reply With Quote
  #183  
Old 02-06-2009, 11:56 AM
SilentTrader

 
Posts: n/a
Thanks (Received):
Likes (Received):
Active Level
Default

tuan...

tolong kasi quotation untuk flyers a4, colour depan sahaja, dan jenis-jenis sticker dan grafik bentuk sticker.thanks.send pada [email protected]

thanks..
Reply With Quote
  #184  
Old 02-06-2009, 02:24 PM
fizdane fizdane is offline
Regular

fizdane's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Mar 2006
Posts: 633
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default print kad kahwin, namecard, flyer, sticker

Quotation printing dah dihantar ke tokputih, aliena_ali81 & SilentTrader.


Terima kasih.
Reply With Quote
  #185  
Old 07-06-2009, 05:26 PM
fizdane fizdane is offline
Regular

fizdane's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Mar 2006
Posts: 633
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default Print packaging / box / kotak



Kami menyediakan perkhidmatan mencetak kotak / packaging mengikut saiz yang anda tentukan.

Packaging untuk kegunaan bagi produk keperluan harian, makanan, ubatan, hadiah dan sebagainya.


Anda boleh tempah kotak bagi -

Barang keperluan : bedak, syampu, sabun, minyak wangi (perfume), kosmetik dsb

Makanan : kek, cupcake, biskut, bijirin, serbuk kopi/teh/koko, makanan sejuk beku, makanan kering, snek, barang2 dapur/masakan dsb

Ubat-ubatan : minyak urut, minyak kelapa dara, pil pelangsing, maajun, ubat kuat dsb

Hadiah : kotak hadiah untuk majlis perkahwinan, hadiah untuk pelanggan dsb

Produk-produk lain : bahan pencuci, penjimat minyak, alat elektronik, mainan kanak-kanak dan lain2 produk yang memerlukan kotak.


Sangat sesuai untuk pengusaha industri kecil dan sederhana (IKS) atau pengimport produk dari luar negara dan memerlukan packaging untuk penjenamaan produk sendiri.

Dapatkan quotation anda sekarang!


fizdane
017-305 8025
[email protected]
Reply With Quote
  #186  
Old 09-06-2009, 10:26 AM
mattop mattop is offline
Legendary Member

mattop's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Mar 2007
Posts: 12,397
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 0
Active Level
Default

kalau label utk botol minuman ader tak?
Reply With Quote
  #187  
Old 09-06-2009, 11:56 PM
fizdane fizdane is offline
Regular

fizdane's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Mar 2006
Posts: 633
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default label botol / label sticker printing

Label untuk botol minuman pun boleh buat. Tapi label tu berasaskan kertas (mirrorkote sticker) bukan label plastik.
Reply With Quote
  #188  
Old 15-06-2009, 03:42 PM
mattop mattop is offline
Legendary Member

mattop's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Mar 2007
Posts: 12,397
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 0
Active Level
Default

berapa harganya tuan?

kaler? BW? saiz?

Quote:
Originally Posted by fizdane View Post
Label untuk botol minuman pun boleh buat. Tapi label tu berasaskan kertas (mirrorkote sticker) bukan label plastik.
Reply With Quote
  #189  
Old 15-06-2009, 03:45 PM
KilangCetak KilangCetak is offline
Active Plus

KilangCetak's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Apr 2008
Posts: 4,448
Thanks (Received): 30
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

leh ko anta quotation printing utk semua jenis cetakan tak..

kalau ade job nak buat aku leh tgk harga ko....hahaha

ni emel nya, [email protected]
Reply With Quote
  #190  
Old 15-06-2009, 11:46 PM
fizdane fizdane is offline
Regular

fizdane's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Mar 2006
Posts: 633
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by mattop View Post
berapa harganya tuan?

kaler? BW? saiz?

harga sticker seperti yang di SMS / emel

sticker adalah full colour & custom size (size customer tentukan).

TQ
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold