Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Trading Zone > General Stuff & Products

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 28-11-2013, 11:32 AM
mathafiz mathafiz is offline
Active Member

mathafiz's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: May 2010
Posts: 1,174
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 13
Active Level
Default

satu pull up bar dah sampai ke JB. dua lg otw ke seremban n semenyih.



meh dapatkan satu untuk rumah anda
__________________
.
Kecil atau besar suatu dosa itu hanya beza pada nisbahnya saja.
Kedua-duanya tetap akan DIAZAB dengan PEDIH sekali.!
Ibaratnya spt kita diberi pilihan antara hukuman potong telinga atau potong tangan.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 29-11-2013, 11:20 AM
dimana_keadilan dimana_keadilan is offline
Regular

dimana_keadilan's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Dec 2010
Posts: 428
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

bro..
package safety arrive..

thank u so much..
__________________
Berwaspadalah terhadap syaitan demi keselamatan agama kamu.Dan dia telah berputus asa untuk menyesatkan kamu dalam perkara-perkara besar,maka berjaga-jagalah supaya kamu tidak mengikuti nya dalam perkara-perkara kecil.
Reply With Quote
  #23  
Old 29-11-2013, 11:27 AM
ResellerMaxis ResellerMaxis is offline
Active Plus

ResellerMaxis's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2013
Posts: 2,722
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 126
Active Level
My Mood:
Default

cod kat mana??
Reply With Quote
  #24  
Old 29-11-2013, 11:54 AM
mathafiz mathafiz is offline
Active Member

mathafiz's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: May 2010
Posts: 1,174
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 13
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by ResellerMaxis View Post
cod kat mana??

COD @Shell Relau, Penang sahaja boss . kalau jauh pos ja.
insyaAllah hari ni pos, esok sampai. order sebelum pkl 11 ja sy pos hari yg sama.

tq
__________________
.
Kecil atau besar suatu dosa itu hanya beza pada nisbahnya saja.
Kedua-duanya tetap akan DIAZAB dengan PEDIH sekali.!
Ibaratnya spt kita diberi pilihan antara hukuman potong telinga atau potong tangan.
Reply With Quote
  #25  
Old 29-11-2013, 11:58 AM
ResellerMaxis ResellerMaxis is offline
Active Plus

ResellerMaxis's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2013
Posts: 2,722
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 126
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mathafiz View Post

COD @Shell Relau, Penang sahaja boss . kalau jauh pos ja.
insyaAllah hari ni pos, esok sampai. order sebelum pkl 11 ja sy pos hari yg sama.

tq
yang ni macam yang jual kat tesco tu kan bos..harga dah ok..sebab kat tesco sekarang RM 60.00..

tapi saya nak cari yang 2 2 belah boleh pusing tu..yang tu syok sikit..sebab kiri kanan sama besar..macam jual kat fitness first tu..

bos ada jual yang tu x?
Reply With Quote
  #26  
Old 29-11-2013, 12:02 PM
mathafiz mathafiz is offline
Active Member

mathafiz's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: May 2010
Posts: 1,174
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 13
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by dimana_keadilan View Post
bro..
package safety arrive..

thank u so much..
tq boss sbb bg kepercayaan kt kedai baru

dah boleh start workout di rumah sebelum gi solat jumaat
insyaAllah nanti sy kongsi tips2 workout n lain lain di thread ni n FB.


Ps: Mai tolong supportt kedai baru. FB pun baru 4 likes je

Jom like www.facebook.com/tanganfit
__________________
.
Kecil atau besar suatu dosa itu hanya beza pada nisbahnya saja.
Kedua-duanya tetap akan DIAZAB dengan PEDIH sekali.!
Ibaratnya spt kita diberi pilihan antara hukuman potong telinga atau potong tangan.
Reply With Quote
  #27  
Old 29-11-2013, 12:08 PM
mathafiz mathafiz is offline
Active Member

mathafiz's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: May 2010
Posts: 1,174
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 13
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by ResellerMaxis View Post
yang ni macam yang jual kat tesco tu kan bos..harga dah ok..sebab kat tesco sekarang RM 60.00..

tapi saya nak cari yang 2 2 belah boleh pusing tu..yang tu syok sikit..sebab kiri kanan sama besar..macam jual kat fitness first tu..

bos ada jual yang tu x?
ya, saya dah survey kt tesco, memang mahal, RM60.

yang ni macam fitness first tu lah, 2 2 belah boleh pusing utk bg sama panjang kiri kanan, cuma design je lain dr fitness first. fitness first punya pull up bar mahal sikit.

tq
__________________
.
Kecil atau besar suatu dosa itu hanya beza pada nisbahnya saja.
Kedua-duanya tetap akan DIAZAB dengan PEDIH sekali.!
Ibaratnya spt kita diberi pilihan antara hukuman potong telinga atau potong tangan.
Reply With Quote
  #28  
Old 29-11-2013, 12:09 PM
juweialhaj juweialhaj is offline
Super Active

juweialhaj's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Apr 2011
Posts: 8,444
Thanks (Received): 94
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Tt. Bila pasang bar ni boleh tutup pintu tak?
Reply With Quote
  #29  
Old 29-11-2013, 12:14 PM
katelike katelike is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2011
Posts: 799
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
Default

ada lagi tak tt.nk satu
Reply With Quote
  #30  
Old 29-11-2013, 12:16 PM
mathafiz mathafiz is offline
Active Member

mathafiz's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: May 2010
Posts: 1,174
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 13
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by juweialhaj View Post
Tt. Bila pasang bar ni boleh tutup pintu tak?
Boleh tutup pintu boss, standard frame pintu kan ada tiga lekuk, pintu guna satu lekuk ja, boleh pasang kt dua lekuk tu. faham ?
__________________
.
Kecil atau besar suatu dosa itu hanya beza pada nisbahnya saja.
Kedua-duanya tetap akan DIAZAB dengan PEDIH sekali.!
Ibaratnya spt kita diberi pilihan antara hukuman potong telinga atau potong tangan.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump