Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Gossip, Celebrities

Gossip, Celebrities Right place for paparazzi :) . Share your info with our celebrities and gossip fans.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #561  
Old 26-09-2013, 10:49 AM
zharifalimin zharifalimin is offline
Active Member

zharifalimin's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Sep 2010
Posts: 2,039
Thanks (Received): 56
Likes (Received): 11
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by RuthlessFairy View Post
sama gakla mcm yg aku terpikir.

matyo mungkin tergamam dan tak sangka serta terkejut dgn tindakan bini dia yang munkin dia tak pernah tgk.

ada jugak yg suruh dia ceraikan bini dia.

duh?
biar la mat yo yang terkejut

sekurang2nya bukan aku yang terkejut

biar la dia dengan matyo.

sekurang2nya dia bukan dengan aku
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #562  
Old 26-09-2013, 10:50 AM
BOCEH BOCEH is offline
CG Top Poster Club

BOCEH's Avatar
 
Trader Rating: (39)
Join Date: May 2009
Location: whatsaap : 014 253 6885
Posts: 27,829
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 21
Active Level
Default

bagus gak matyo ni.. dok diam.. kalau org lain bini dok kena marah.. dok kena serang mesti gaurd tu kena sound dahh...xpon penyepak naik kepala
Reply With Quote
  #563  
Old 26-09-2013, 10:55 AM
Rizal Rizal is offline
Legendary Member

Rizal's Avatar
 
Trader Rating: (16)
Join Date: Sep 2008
Posts: 11,385
Thanks (Received): 588
Likes (Received): 8
Active Level
My Mood:
Default

setelah tnya pakcik gugel baru la aku tau sape mat yo ni..
igtkan artis mana td..aku x minat bola
Reply With Quote
  #564  
Old 26-09-2013, 11:55 AM
PojiGonzalez PojiGonzalez is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2013
Posts: 61
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

dah xyah kutuk bini mat yo lg..bg nasihat je la kat bini mat yo.....
Reply With Quote
  #565  
Old 26-09-2013, 12:36 PM
usahawansticker usahawansticker is offline
Regular

usahawansticker's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Apr 2011
Posts: 786
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 0
Active Level
Default

tahniah bini mat yo. aku pernah kena dekat hospital, nak turun kan pesakit. guard dtg melulu terus marah. padahal aku turun kan kat tempat yang betul. aku pun park keta then aku p jumpa guard tu. dah tua gak mcm bini mat yo gaduh tu. kekdg guard gila kuasa dan ada yang baik hati. apa pun tahniah bini MAT YO.
Reply With Quote
  #566  
Old 26-09-2013, 12:50 PM
greenapple greenapple is offline
Active Plus

greenapple's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2009
Location: jaybee -- kuala lumpur --kota kinabalu -- semporna
Posts: 4,246
Thanks (Received): 250
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Talking Majikan pengawal keselamatan yang dimaki hamun oleh isteri mat yo akan mempertahankan



Itulah tajuk utama muka depan akhbar Harian Metro hari ini.

Pengurus syarikat keselamatan Valiant Force Sdn Bhd telah membuat ikrar janji akan mempertahankan pengawal keselamatan yang bertugas dengan syarikatnya yang kena maki hamun dan diterajang semasa menjalankan tugas di Lapangan Terbang Subang Skypark 2 minggu lalu oleh isteri pemain bola sepak negara, Mat Yo, Siti Aisya Adam.

Ikrar dan janji keramat ini dibuat berdasarkan kepada rakaman CCTV yang telah dilihat beliau sendiri yang jelas membuktikan sebelum pentengkaran berlaku, pengawal keselamatan yang berumur 49 tahun Azman Nayan telah menjalankan tugas dengan betul dan ikut prosedur operasi standard yang ditetapkan sebelum meminta Mat Yo dan isteri mengalihkan kereta Mini Cooper pasangan itu kerana diletakkan di kawasan larangan selama lebih 20 minit.



adoi mcm na nie.....JDT lawan gan kelate mlm nie.....abis la nk maen mcm ne nie kalau monyok dlm perlawanan nnt.....johor kat sini ujan
Reply With Quote
  #567  
Old 26-09-2013, 12:54 PM
darmaopah darmaopah is offline
Active Member

darmaopah's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2010
Posts: 1,134
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 6
Active Level
Default

Ramai2 sorak DAYUS malam ni...

Tapi pakcit tu pulak spoil, dalam video temu bual dia, dia kata nak mintak maaf tak nak disaman.
Reply With Quote
  #568  
Old 26-09-2013, 12:55 PM
TT TT is online now
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 117,547
Thanks (Received): 194
Likes (Received): 9777
Active Level
My Mood:
Default

xde gmbr lain ke nak jgk kua gmbr pengantin
Reply With Quote
  #569  
Old 26-09-2013, 12:56 PM
greenapple greenapple is offline
Active Plus

greenapple's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2009
Location: jaybee -- kuala lumpur --kota kinabalu -- semporna
Posts: 4,246
Thanks (Received): 250
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by baru nak belajar View Post
xde gmbr lain ke nak jgk kua gmbr pengantin
da tu gambar terbaek.....gambar face-swap-matyoh pn terbaek gak
Reply With Quote
  #570  
Old 26-09-2013, 12:57 PM
in_butterfly in_butterfly is offline
Active Member

in_butterfly's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2011
Posts: 1,495
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

die cakap macam tu sebab dia fikir mana ada duit nak upah peguam, dah alang2 ramai yang sokong dan support, teruskan je la pakcik ya.. saya pun sokong.

#hormati yang tua, sayangi yang muda.. tak gitu?
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump