Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE

You're expecting smooth & fast browsing by early this morning till now as we have fixed some lagging issues that had caused unpleasant browsing since last Sunday. Thank you for your great support into this great community :))


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Gossip, Celebrities

Gossip, Celebrities Right place for paparazzi :) . Share your info with our celebrities and gossip fans.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Software Upgrade
Last Post: CariGold
Posted On: Today
Replies: 1
Views: 843
0 New forum feature to help you manage updates of your own thread
Last Post: CariGold
Posted On: 22-02-2016
Replies: 0
Views: 24,964
0 Technical Issues
Last Post: CariGold
Posted On: 18-02-2016
Replies: 1
Views: 22,184
More...
  #561  
Old 26-09-2013, 10:49 AM
zharifalimin zharifalimin is offline
Active Member

zharifalimin's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Sep 2010
Posts: 1,973
Poster Rank: #2198
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by RuthlessFairy View Post
sama gakla mcm yg aku terpikir.

matyo mungkin tergamam dan tak sangka serta terkejut dgn tindakan bini dia yang munkin dia tak pernah tgk.

ada jugak yg suruh dia ceraikan bini dia.

duh?
biar la mat yo yang terkejut

sekurang2nya bukan aku yang terkejut

biar la dia dengan matyo.

sekurang2nya dia bukan dengan aku
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #562  
Old 26-09-2013, 10:50 AM
BOCEH BOCEH is offline
CG Top Poster Club

BOCEH's Avatar
 
Trader Rating: (39)
Join Date: May 2009
Location: whatsaap : 014 253 6885
Posts: 27,246
Poster Rank: #57
Active Level
Default

bagus gak matyo ni.. dok diam.. kalau org lain bini dok kena marah.. dok kena serang mesti gaurd tu kena sound dahh...xpon penyepak naik kepala
Reply With Quote
  #563  
Old 26-09-2013, 10:55 AM
Rizal Rizal is online now
Legendary Member

Rizal's Avatar
 
Trader Rating: (16)
Join Date: Sep 2008
Posts: 10,736
Poster Rank: #312
Active Level
My Mood:
Default

setelah tnya pakcik gugel baru la aku tau sape mat yo ni..
igtkan artis mana td..aku x minat bola
Reply With Quote
  #564  
Old 26-09-2013, 11:55 AM
PojiGonzalez PojiGonzalez is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2013
Posts: 61
Poster Rank: #18754
Active Level
My Mood:
Default

dah xyah kutuk bini mat yo lg..bg nasihat je la kat bini mat yo.....
Reply With Quote
  #565  
Old 26-09-2013, 12:36 PM
usahawansticker usahawansticker is offline
Regular

usahawansticker's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Apr 2011
Posts: 776
Poster Rank: #4606
Active Level
Default

tahniah bini mat yo. aku pernah kena dekat hospital, nak turun kan pesakit. guard dtg melulu terus marah. padahal aku turun kan kat tempat yang betul. aku pun park keta then aku p jumpa guard tu. dah tua gak mcm bini mat yo gaduh tu. kekdg guard gila kuasa dan ada yang baik hati. apa pun tahniah bini MAT YO.
Reply With Quote
  #566  
Old 26-09-2013, 12:50 PM
greenapple greenapple is offline
Active Plus

greenapple's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2009
Location: jaybee -- kuala lumpur --kota kinabalu -- semporna
Posts: 4,241
Poster Rank: #1004
Active Level
My Mood:
Talking Majikan pengawal keselamatan yang dimaki hamun oleh isteri mat yo akan mempertahankan



Itulah tajuk utama muka depan akhbar Harian Metro hari ini.

Pengurus syarikat keselamatan Valiant Force Sdn Bhd telah membuat ikrar janji akan mempertahankan pengawal keselamatan yang bertugas dengan syarikatnya yang kena maki hamun dan diterajang semasa menjalankan tugas di Lapangan Terbang Subang Skypark 2 minggu lalu oleh isteri pemain bola sepak negara, Mat Yo, Siti Aisya Adam.

Ikrar dan janji keramat ini dibuat berdasarkan kepada rakaman CCTV yang telah dilihat beliau sendiri yang jelas membuktikan sebelum pentengkaran berlaku, pengawal keselamatan yang berumur 49 tahun Azman Nayan telah menjalankan tugas dengan betul dan ikut prosedur operasi standard yang ditetapkan sebelum meminta Mat Yo dan isteri mengalihkan kereta Mini Cooper pasangan itu kerana diletakkan di kawasan larangan selama lebih 20 minit.



adoi mcm na nie.....JDT lawan gan kelate mlm nie.....abis la nk maen mcm ne nie kalau monyok dlm perlawanan nnt.....johor kat sini ujan
__________________
Peguam Bela diperlukan .Dan Tanah Untuk dijual direct owner (freehold)

بسم الله الرحمن الرحي segala puji bagi mu allah
Reply With Quote
  #567  
Old 26-09-2013, 12:54 PM
darmaopah darmaopah is offline
Active Member

darmaopah's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2010
Posts: 1,075
Poster Rank: #3662
Active Level
Default

Ramai2 sorak DAYUS malam ni...

Tapi pakcit tu pulak spoil, dalam video temu bual dia, dia kata nak mintak maaf tak nak disaman.
Reply With Quote
  #568  
Old 26-09-2013, 12:55 PM
TT TT is online now
CG Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 93,236
Poster Rank: #4
Active Level
My Mood:
Default

xde gmbr lain ke nak jgk kua gmbr pengantin
Reply With Quote
  #569  
Old 26-09-2013, 12:56 PM
greenapple greenapple is offline
Active Plus

greenapple's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2009
Location: jaybee -- kuala lumpur --kota kinabalu -- semporna
Posts: 4,241
Poster Rank: #1004
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by baru nak belajar View Post
xde gmbr lain ke nak jgk kua gmbr pengantin
da tu gambar terbaek.....gambar face-swap-matyoh pn terbaek gak
__________________
Peguam Bela diperlukan .Dan Tanah Untuk dijual direct owner (freehold)

بسم الله الرحمن الرحي segala puji bagi mu allah
Reply With Quote
  #570  
Old 26-09-2013, 12:57 PM
in_butterfly in_butterfly is offline
Active Member

in_butterfly's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2011
Posts: 1,365
Poster Rank: #3027
Active Level
My Mood:
Default

die cakap macam tu sebab dia fikir mana ada duit nak upah peguam, dah alang2 ramai yang sokong dan support, teruskan je la pakcik ya.. saya pun sokong.

#hormati yang tua, sayangi yang muda.. tak gitu?
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT +8. The time now is 05:42 PM.


Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you