Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Gossip, Celebrities

Gossip, Celebrities Right place for paparazzi :) . Share your info with our celebrities and gossip fans.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 25,395
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 56,118
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 43,281
More...
Reply
 
Thread Tools
  #561  
Old 26-09-2013, 10:49 AM
zharifalimin zharifalimin is offline
Active Member

zharifalimin's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Sep 2010
Posts: 1,764
Poster Rank: #2208
Thanked 56 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by RuthlessFairy View Post
sama gakla mcm yg aku terpikir.

matyo mungkin tergamam dan tak sangka serta terkejut dgn tindakan bini dia yang munkin dia tak pernah tgk.

ada jugak yg suruh dia ceraikan bini dia.

duh?
biar la mat yo yang terkejut

sekurang2nya bukan aku yang terkejut

biar la dia dengan matyo.

sekurang2nya dia bukan dengan aku
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #562  
Old 26-09-2013, 10:50 AM
BOCEH BOCEH is offline
CG Top Poster Club

BOCEH's Avatar
 
Trader Rating: (38)
Join Date: May 2009
Location: whatsaap : 014 253 6885
Posts: 25,506
Poster Rank: #52
Thanked 11 Times
Active Level
Default

bagus gak matyo ni.. dok diam.. kalau org lain bini dok kena marah.. dok kena serang mesti gaurd tu kena sound dahh...xpon penyepak naik kepala
Reply With Quote
  #563  
Old 26-09-2013, 10:55 AM
Rizal Rizal is offline
Advanced Trader

Rizal's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Sep 2008
Posts: 8,982
Poster Rank: #332
Thanked 586 Times
Active Level
My Mood:
Default

setelah tnya pakcik gugel baru la aku tau sape mat yo ni..
igtkan artis mana td..aku x minat bola
Reply With Quote
  #564  
Old 26-09-2013, 11:55 AM
PojiGonzalez PojiGonzalez is offline
Junior Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2013
Posts: 61
Poster Rank: #17716
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

dah xyah kutuk bini mat yo lg..bg nasihat je la kat bini mat yo.....
Reply With Quote
  #565  
Old 26-09-2013, 12:36 PM
usahawansticker usahawansticker is offline
Active Member

usahawansticker's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Apr 2011
Posts: 685
Poster Rank: #4685
Thanked 5 Times
Active Level
Default

tahniah bini mat yo. aku pernah kena dekat hospital, nak turun kan pesakit. guard dtg melulu terus marah. padahal aku turun kan kat tempat yang betul. aku pun park keta then aku p jumpa guard tu. dah tua gak mcm bini mat yo gaduh tu. kekdg guard gila kuasa dan ada yang baik hati. apa pun tahniah bini MAT YO.
Reply With Quote
  #566  
Old 26-09-2013, 12:50 PM
greenapple greenapple is offline
Super Active Member

greenapple's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2009
Location: jaybee -- kuala lumpur --kota kinabalu -- semporna
Posts: 4,236
Poster Rank: #889
Thanked 251 Times
Active Level
My Mood:
Talking Majikan pengawal keselamatan yang dimaki hamun oleh isteri mat yo akan mempertahankan



Itulah tajuk utama muka depan akhbar Harian Metro hari ini.

Pengurus syarikat keselamatan Valiant Force Sdn Bhd telah membuat ikrar janji akan mempertahankan pengawal keselamatan yang bertugas dengan syarikatnya yang kena maki hamun dan diterajang semasa menjalankan tugas di Lapangan Terbang Subang Skypark 2 minggu lalu oleh isteri pemain bola sepak negara, Mat Yo, Siti Aisya Adam.

Ikrar dan janji keramat ini dibuat berdasarkan kepada rakaman CCTV yang telah dilihat beliau sendiri yang jelas membuktikan sebelum pentengkaran berlaku, pengawal keselamatan yang berumur 49 tahun Azman Nayan telah menjalankan tugas dengan betul dan ikut prosedur operasi standard yang ditetapkan sebelum meminta Mat Yo dan isteri mengalihkan kereta Mini Cooper pasangan itu kerana diletakkan di kawasan larangan selama lebih 20 minit.



adoi mcm na nie.....JDT lawan gan kelate mlm nie.....abis la nk maen mcm ne nie kalau monyok dlm perlawanan nnt.....johor kat sini ujan
__________________
Peguam Bela diperlukan .Dan Tanah Untuk dijual direct owner (freehold)

بسم الله الرحمن الرحي segala puji bagi mu allah
Reply With Quote
  #567  
Old 26-09-2013, 12:54 PM
darmaopah darmaopah is offline
Active Member

darmaopah's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2010
Posts: 847
Poster Rank: #4006
Thanked 1 Time
Active Level
Default

Ramai2 sorak DAYUS malam ni...

Tapi pakcit tu pulak spoil, dalam video temu bual dia, dia kata nak mintak maaf tak nak disaman.
Reply With Quote
  #568  
Old 26-09-2013, 12:55 PM
TT TT is offline
CG Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: .
Posts: 50,916
Poster Rank: #12
Thanked 165 Times
Active Level
My Mood:
Default

xde gmbr lain ke nak jgk kua gmbr pengantin
Reply With Quote
  #569  
Old 26-09-2013, 12:56 PM
greenapple greenapple is offline
Super Active Member

greenapple's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2009
Location: jaybee -- kuala lumpur --kota kinabalu -- semporna
Posts: 4,236
Poster Rank: #889
Thanked 251 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by baru nak belajar View Post
xde gmbr lain ke nak jgk kua gmbr pengantin
da tu gambar terbaek.....gambar face-swap-matyoh pn terbaek gak
__________________
Peguam Bela diperlukan .Dan Tanah Untuk dijual direct owner (freehold)

بسم الله الرحمن الرحي segala puji bagi mu allah
Reply With Quote
  #570  
Old 26-09-2013, 12:57 PM
in_butterfly in_butterfly is offline
Active Member

in_butterfly's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2011
Posts: 961
Poster Rank: #3645
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

die cakap macam tu sebab dia fikir mana ada duit nak upah peguam, dah alang2 ramai yang sokong dan support, teruskan je la pakcik ya.. saya pun sokong.

#hormati yang tua, sayangi yang muda.. tak gitu?
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 07:11 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE