Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Automotive

Automotive The place for petrolheads and ride pimpers to discuss what's chav, what's hot and what's ICE.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 28-08-2013, 03:13 PM
mazri_myie mazri_myie is offline
Active Plus

mazri_myie's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Mar 2010
Posts: 4,289
Thanks (Received): 255
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default Info semua lampu amaran di dashboard kereta anda

untuk panduan bersama..

__________________
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 28-08-2013, 03:19 PM
orange_1412 orange_1412 is offline
Regular

orange_1412's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2013
Posts: 648
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

terbaik..save image dlu..
Reply With Quote
  #3  
Old 28-08-2013, 03:37 PM
watakutama watakutama is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Oct 2007
Posts: 5,895
Thanks (Received): 20
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

boleh bg pencerahan no 62...
Reply With Quote
  #4  
Old 28-08-2013, 03:40 PM
aHLoNGYaKuZa aHLoNGYaKuZa is offline
Active Member

aHLoNGYaKuZa's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2013
Posts: 1,475
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Yg no 7 tu ramai yg xpaham...
Reply With Quote
  #5  
Old 28-08-2013, 03:43 PM
mazri_myie mazri_myie is offline
Active Plus

mazri_myie's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Mar 2010
Posts: 4,289
Thanks (Received): 255
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

tq mod..ubah nama thread ni

den copy dr fb..yg den tau tak semua lampu amaran tu available kat kete malaysia kot

mohon otai2 kete bg pencerahan..
__________________
Reply With Quote
  #6  
Old 28-08-2013, 03:44 PM
miezanq miezanq is offline
Regular

miezanq's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Dec 2011
Posts: 997
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 2
Blog Entries: 5
Active Level
My Mood:
Default

bnyk rupanya indicator yg aku x pernah nampak..
Reply With Quote
  #7  
Old 28-08-2013, 03:46 PM
aziz_7088 aziz_7088 is offline
Active Member

aziz_7088's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Nov 2010
Posts: 1,382
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by watakutama View Post
boleh bg pencerahan no 62...
sensor engine ke exhaust ni...menentukan kadar O2 dalam engine kita. kalo menyala, ada kemungkinan sensor ni rosak dan x dpt menentukan kadar O2 dalam engine dgn betul. kesan nya campuran minyak + api + O2 tidak cantik dan minyak akan guna lebih...kata2 pomen yg aku tnya pasal myvi aku lampu ni nyala...
Reply With Quote
  #8  
Old 28-08-2013, 03:50 PM
kopirait kopirait is offline
CG Top Poster Club

kopirait's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Apr 2010
Location: -- .- ...
Posts: 24,019
Thanks (Received): 37
Likes (Received): 131
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

kalau dashboard penuh lampu camni mesti dah nampak macam kokpit kapal terbang. hehe..
__________________

E-Book Panduan FB Ads Untuk Buta IT [RM20] | PM SEKARANG!
SERVIS REKA GRAFIK DI SINI!

Reply With Quote
  #9  
Old 28-08-2013, 03:51 PM
watakutama watakutama is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Oct 2007
Posts: 5,895
Thanks (Received): 20
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by aziz_7088 View Post
sensor engine ke exhaust ni...menentukan kadar O2 dalam engine kita. kalo menyala, ada kemungkinan sensor ni rosak dan x dpt menentukan kadar O2 dalam engine dgn betul. kesan nya campuran minyak + api + O2 tidak cantik dan minyak akan guna lebih...kata2 pomen yg aku tnya pasal myvi aku lampu ni nyala...
ic..jadi effectnye minyak akan lebih....lama dah tertanya tanya pasal lambang ni...ok... tq...
Reply With Quote
  #10  
Old 28-08-2013, 03:54 PM
hasnolfaizal hasnolfaizal is offline
Active Member

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Mar 2012
Posts: 1,905
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Kereta apa yang ada semua warning ni? Kereta proton ada tak? he he..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump