Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Insurance Offers, Agents

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 25-05-2013, 11:24 AM
khairul385 khairul385 is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (75)
Join Date: Jul 2008
Location: di dalam hati si gadis berbaju purple
Posts: 14,233
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default Insuran Kenderaan Tanpa GST + FOC cover cermin rm300-rm500

salam/hi
disini saya boleh membantu tuan/puan memperbaharui insuran kereta dengan kadar yang berpatutan..
servis adalah merangkumi seluruh malaysia termasuk sabah/sarawak..

tuan/puan hanya perlu pm kepada saya maklumat2 berikut :
sila lengkapkan maklumat berikut untuk dapat harga qout yang tepat :

Nama Penuh seperti di geran:
No Tel:
No KP:
Alamat:
Alamat pghantaran roadtax:
E-Mail :

Model kereta:
CC:
Transmisi: Auto/Manual
No Plate:
Tahun:

No Engine :
No Chasis:
Finance By:

Nak cover cermin: Ya / Tidak (jika YA, nyatakan jumlah cover)
2nd driver name & no kp:

Jumlah nak cover :


setelah mendapat maklumat2 tersebut,
saya akan membuat quotation terlebih dahulu..
sekiranya tuan/puan setuju dengan harga premium,
saya akan memperbaharui insuran kenderaan anda..
(covernote akan di emailkan kepada tuan/puan)

kenapa perlu membayar insuran yang mahal sedangkan ada insuran yang murah?

p/s : servis ini hanya untuk kerete tahun 1994 ke atas sahaja

TERIMA KASIH



Quote:
Originally Posted by khairul385 View Post
sy akan submit insuran tuan/puan dengan
axa affin
sy tak buat insuran lain...harap maklum
Quote:
Originally Posted by khairul385 View Post
sila ambil maklum bahawa proses renew akan mengambil masa 1-5 hari..
untuk yang URGENT nak renew tu mintak maaf la ye..
tak dapek den nak nolong..
TESTIMONI
Quote:
Originally Posted by muzica View Post
bump untuk servis terbaik dri tt
roadtax ak da sampai da
tq byk2
Quote:
Originally Posted by xxxOoOxxx View Post
mula2 aku agak ragu2 gak nk guna servis TT ni..
tp hentam aje lar sbb TT plg awal respon PM aku..

apa yg boleh dikatakan servis TT mmg mantop tip top

respon cepat..mmg terbaik..
paling best sum insured boleh ejas

p.s : sorry yer TT aku menyukarkan urusan TT, huhuhu
mana aku tau aku ada saman aes huhu..

p.s : road tax tu aku dh terima ptg Isnin tu
Quote:
Originally Posted by matdollah View Post
Baru lps renew insurans dgn TT....terbaik la...dapat rebate 20%serta merta...
road tax foc lagi....dpt jimat 100 ingit....
Lepas gaji bln dpn nak renew kereta ke2 plak...
Quote:
Originally Posted by kotak85 View Post
Salam TT
Roadtax dh sampai
Recommended seller
walaupun lmbt skit process sbb hari raya kot
tp TT balas jer msg semua
yg penting
haganya murah
muahahaha
jimat-jimat.
Quote:
Originally Posted by MUGENSEIKI View Post
Thanks TT, Road tax dah dpt tadik. Service TT memang terbaek...

Direkomen kdp semua yg berminat. TT mmng kota apa yg dijanji. Syabas bro..semuga dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan. Amiinn
Quote:
Originally Posted by hairi86 View Post
dh dpt roadtax dh....byr pg td blk keje tgk2 dh smpi...servis terbaik!!
Quote:
Originally Posted by HUMT1977 View Post
alhamdulillah..

semua dah settle..servis tip top dari tt..

tq and recommended pada yg nak renew insurance..
Quote:
Originally Posted by belalang padang View Post
sangat disarankan untuk menggunakan service TT..sgt pantas dan jimat..sgt puas ht..thanks TT..heeee
Quote:
Originally Posted by aragonkl View Post
Alhamdulillah.. servis tt mmg terbaik!!.. pantas & murah.. bebaloi-baloi.. 2 hari je trus siap smpi roadtax kt tgn.. murah lak tu.. Recomended utk warga CG..
Quote:
Originally Posted by shidiada View Post
TT memang bagus wat kerja ..bini aku bising2 cakap roadtax nak mati aku dengan kerja banyak nie bergantung pada TT...banyak mesej aku tanya TT boleh siap tak dalam masa singkat TT bagi 1-5 hari ...dengan keyakinan yang penuh aku bank in duit 4/9/2013 esok aku sampai kat opis 5/9/2013 jam 10 pagi roadtax dah ada kat tangan aku



https://www.dropbox.com/s/k1xdt72n0f...905_113452.jpg
Quote:
Originally Posted by cacingrawit View Post
thanks tt..rodtex da smpai..yg penting bleh jimat berbaloi2..hahaha
Quote:
Originally Posted by faris_sn View Post
servis terbaik dr TT...

jam 10 semlm aku masuk duit...dlm kui 3 TT dah wasaap aku insurance dah email...skrg tggu rotax smpi rumah jerk..

well recomended and reliable agen...TAHNIAH TT...and gud luck...
Quote:
Originally Posted by samsung View Post
Dah renew dgn TT...terbaik
Quote:
Originally Posted by NeCaRaS View Post
dah setel roadtax..tggu sampy ke tgn jer..

tq TT..fast reply..
Quote:
Originally Posted by akusS View Post
tt penipu!!
Servis terlampau cepat!! tghari smlm baru cnfom nk buat roadtax, tup2 pkol 4 td org myeg kol dh nak hntar roadtax..hahaha..
Terbaik la servis tt nih..roadtx skg dh ada kt tgn...
Trima kasih bebanyk la yer.....
Quote:
Originally Posted by An's View Post
tq..baru tdi roadtax smpai , seller dan service terbaik
Quote:
Originally Posted by jabiremas View Post
terbaik la tt,,
service mantop,, berdesup..
Quote:
Originally Posted by gaban77 View Post
a'dulillah..servis mmg mantopp dan tip top..br deal rabu 18/9 haritu, tup2 br sat nie 20/9 dlm kol 4 pm abg long Myeg bg salam dr luar umh kata roadtax dh smp..fuhh mmg recomended seller la..hope servis terbaik niehh b'terusan smp bila2 i'allah..
Quote:
Originally Posted by flyranger View Post
Assalam TT, road tax da dpt19/9 haritu. Alhamdulillah... Br je bg detail terus brader MYEG dtg umah anta road tax. Servis mmg terbaik. Mudah, ringkas dan padat. Terus ajak member buat skali dgn TT. Dia pn berpuas hati. Servis cepat dan tangkas katanya. Xperlu lg beratur. Hehehe... Kpd yg blm buat cepat2 buat. Up utk TT diatas servis yg terbaik ni.. Tahniah dan semoga berterusan utk servis terbaik ni. Recommended seller...
Quote:
Originally Posted by gmsatria View Post
mmg terbaik la tt..perkhidmatan yang sgt telus...policy dan roadtax selamat diterima...banyak2 terima kasih pada tt sbb byk tlg siapkan roadtax kete sy...next time nk deal dgn tt lagi..harap2 sampai bile2 la servis tt ni yer...mmg terbaik!!!

Quote:
Originally Posted by montok View Post
aku terpaksa memberikan trader rating kepada TT dgn servis yg mantop dan harga yg ditawarkannya sgt menarik
Quote:
Originally Posted by abangbeca View Post
Mantap bro...terbaekkk servis dr ladangg.....
Quote:
Originally Posted by chicken_little View Post
alhamdulillah.. bru lpas smpai roadtax kt tgn.. mmg cpt n pntas dr dijangka kn.. thnks ye tt..
inshaa allah next time bole deal lg..
Quote:
Originally Posted by albxx83 View Post
Servis TT mmg terbaik. mmg pantas dan cekap. sgt mudah berurusan dgn TT ni. peramah lak tu.

smlm oder, arini dah settle, next time oder dgn TT lagi. MOD jgn delete thread ni. nnt ade yg kene cubit nnt.

terbaik la TT


Quote:
Originally Posted by felix View Post
adus...xtau nak ckp cmne..mmg terbaik..seme dah settle..balik2 umah wife ckp yang roadtax dh smpi...terkejut gak mak aih cpt betul..kalau gi agen kat luar tu 2,3 hari gak baru dpt roadtax...y best staff myEG tu hantar roadtax by hand perghh mmg terbaik TT..
Quote:
Originally Posted by RUGISOKMO View Post
ptg kamis bayar, sabtu dh sampai rokteknya...

kalu mcm ni punya servis nk rekomen kt org2 kampung skali la...
erkkk... ada komisyen dak
Quote:
Originally Posted by azwan_hardy View Post
Wah..trimas tt..roadtax abam myeg dah anto smlm. Cpt n snang deal ngn tt..nnt blan 11 deal lagi ye utk keta 1 lg
Quote:
Originally Posted by khairuls View Post
Aku baru deal minggu lepas, memang pantas.

hari khamis pagi bank-in duit, jumaat dah sampai road tax
Quote:
Originally Posted by ahmad boestaman View Post
Road tax sudah sampai>>>thanks TT

Pengakuan: first time transfer duit online dlm jumlah yang banyak..ternyata TT seorg yang jujur dan ikhlas berniaga....aku support peniaga Melayu macam TT ni..recommended seller... dan satu lagi servis yg cepat..smlm bank in duit arini dh dpt road tax....puas hati sgt2 deal dgn individu jujur macam ni...Gud luck TT
Quote:
Originally Posted by fius View Post
bagus TT punya servis.roadtax pun dah tampal dah.
mmg jadi agen renew roadtax keta aku lah lepas nie tt.
Quote:
Originally Posted by ocean gurl80 View Post
salam,,

TQ TT..buat semalam insurans dgn TT, arini dah settle dah..

service terbaik..murah pun murah..

thanks TT..

kengkawan lain blh wat dgn TT gak,,harga mmg murah dan yg penting service efficient.


tqq

Quote:
Originally Posted by habibyana View Post
salam... servis yg mantap dari TT ....hari jumaat lps dpt roadtax.. sangat2 boleh dipercayai
Quote:
Originally Posted by pajey View Post
servis TT memang terbaik...semalam bayar ari ni siap roadtax....mantap
Quote:
Originally Posted by syowa View Post
Alhamdulillah..semalam setel semua. Mule-mule pening gak pikir macam mane nak hidup roadtax. Geran kat bank nun jauh kat kelantan. Kereta adik ipar pakai tak sedar bulan 8 aritu roadtax dah mati. Pagi semalam deal, petang terus siap cover policy & meyeg. Memang terbaik!! Ni tadi check kat website JPJ memang roadtax dah renew. Cume tunggu abang posmen je sekarang ni. Service terbaik memang aku akan suggest kat sume orang yang aku kenal. Tak payah susah2..hujung jari je. TT jangan lupe beli PC baru nanti..hahahaa..semalam samapi hang PC tu.
Quote:
Originally Posted by myalizee83 View Post
Thnks TT.... roadtax dah smpai umah cepat giler.... memang servis terbaek... dahlah murah giler x payah membazir mase nk kluo buat road taxes... nanty saya nk rekemen kawan-kawan pakai service TT...
Quote:
Originally Posted by hasnun View Post
thank tt, dan minta maaf lg sekali kerana dah menyusahkan tt sbb saman ade 10.

servis tt mmg terbaek sbb respon cpt...murah...dan paling penting senang berurusan ngn tt...next tyme lak ye tt...boleh lah recommend ke bini2 lepas ni...
Quote:
Originally Posted by kasmarol View Post
tq tuan khairul roadtax dah smapi sempoi laju
Quote:
Originally Posted by johari82 View Post
TT roadtax dh smpai hari sabtu lepas,
TQ,
Trusted and recomended seller...
Quote:
Originally Posted by phoenix_r7 View Post
Road tax dah sampai. Sangat berpuas hati dengan servis tuan. T. Kasih
Quote:
Originally Posted by semangat_7 View Post
sembang byk xguna.. servis tt terbaekkk
Quote:
Originally Posted by mintz View Post
salam tuan. Road Tax telah diterima ptg tadi. Servis yang murah,Cepat dan Pantas.

(ps;;;nanti jgn lupa emailkan policy insuran ambe ye)
Quote:
Originally Posted by zarul82 View Post
Salam TT,
Alhamdulillah road tax dah sampai ke tangan kul 11 pg td..
service yang terbaik dr TT....
insyallah tahun depan kita deal lagi...
tq tuan...
Quote:
Originally Posted by zulco View Post
bro. tq dah sampai roadtax. tip top tip top nya service.
recommend ke other...
Quote:
Originally Posted by in_butterfly View Post
Salam tt,
roadtax dah sampai petang semalam..
tqvm, service terbaik..
Quote:
Originally Posted by sawamura View Post
Salam warga CG dan tuan tanah,

Alhamdulillah, saya guna khidmat tt dah selesai semuanya semalam.

Cekap tt buat kerja, cepat btol setel.. padahal saya ada isu ngan saman tertunggak tp lepas jugak.

Buat warga CG yang kaki racing, den cuma nk ckp, kalo korang rasa korang bawak kete dah cukup laju, tunggu sampai korang tgk tt buat keje..

Berdesuppp perginyee.....!!

Terima kasih tt atas pertolongan...
Quote:
Originally Posted by osman878 View Post
Roadtex smpai dah..servis terbaik dari tt...
Quote:
Originally Posted by hilmi_4601 View Post
road tax dah selamat sampai!! tq
Quote:
Originally Posted by mrpotheaD View Post
superb!!! service padu, pantas dan lincah...hehehe...da 2 kereta buat dgn brader ni...110% satisfaction guaranteed!! =)
Quote:
Originally Posted by Fiez MOHD View Post
Assalammualaikum...alhamdulillah...servis n layanan terbaik dari TT...
Nk murah,cepat smbg roadtax n insuran cari TT...servis mantoppppppp....
Roadtax kne g ambk pjbt pos esk...td posmen hntar aku tkde kat umah... 6bintang aku bg...
boleh dipercayai TT...terrrrrbaikkkkk...^_*
Quote:
Originally Posted by mr_gab View Post
Salam...
lyn positif...offer harga terbaek...hoho...
tt mmg terbaeekkkkk.......
Quote:
Originally Posted by MeGusta562 View Post
Thanks bro,servis tip top,meletop. Memang cepat,pantas dan tuntas. Chewah. 10 star servis
Quote:
Originally Posted by pesot11 View Post
Baru jer buat insurans dgn TT...lps bayar,terus dpt policy...trusted seller..
Quote:
Originally Posted by moneymaker View Post
roadtax dh dpt....bank in jew trus p amik roadtax xsmpi 15 mnit mmg awesome ....thanks bro...
Quote:
Originally Posted by rashid_starpark View Post
servis TT mmg terbaik... aku br setuju quotation yg dia buat utk kereta aku. aku blum bank in lg TT dah proceed roactax n insurans utk aku. Harini mntak quotation n deal esk dah sampai roadtax. aku blum bank in lg kat TT mase tu. hoho percaya btl TT kat aku ni. dah settle da semua. Servis terbaikkk....
Quote:
Originally Posted by nscid View Post
baru la nak lunch tetiba dapat call in lak.roadtax dah sampai.

tahun depan ketemu lagi ya (sbb murah & laju)
Quote:
Originally Posted by chik_eiyla77 View Post

pantas kalahkan F1
hehe laju sgt tu..
dah buat payment sy pm ye
rm dlm cimb..huhu
try my best,.. tq TT
Quote:
Originally Posted by mr_gab View Post
kepada tt....
tq diucapkan kerana beri harga diskaun yg begitu mencolok mata...
tq bro....hahahha
Quote:
Originally Posted by MachineEmperor View Post
aku dah second time deal ngn brader nie...mmg aku teruja n terkesima ngn harga beliau....terbaek punye servis...haha..
Quote:
Originally Posted by hairi1210 View Post
Tq bro.
Insuran dan roadtax dah setel.
Next time ada rezeki, kita repeat lain ya.
Quote:
Originally Posted by StaRz_V View Post
Tt mmg terbaik! Pantas bertindak..! Recommended..!
Quote:
Originally Posted by pokyo View Post
Terima kasih TT sebab percepatkan urusan kawe baru ni. Senang berurusan & diskaun pun lebat!
Quote:
Originally Posted by mrpotheaD View Post
he is the best out there!!! da 3 kete sy buat dgn TT...Superb!! TQ bro =)
Quote:
Originally Posted by MrZM View Post
1st deal ngan tt..
servis tip top...
harge berbaloi-baloi...
Quote:
Originally Posted by sawamura View Post
Alhamdulillah...

Selesai renew insuran.. nih kereta kedua pulak.. hari tuh kereta sendiri.. nih kereta isteri.. tapi dua dua pon sama jer laju dia..

terima kasih tuan tanah percepatkan urusan
Quote:
Originally Posted by achoy76 View Post
ok saya dah selamat renew rodtax guna khidmat tt.
Quote:
Originally Posted by anoyz View Post
servis pantas TT..bayar semalam kul 4pm, kul 6.30pm dah terpacak abam myeg dpn gate rumah bagi roadtax..good job
Quote:
Originally Posted by mr_gab View Post
Da 3kali deal.....
Dpt rege est memanjang.....
Xtau nk ckp ape....
Tq tt....
Quote:
Originally Posted by hairi1210 View Post
bump sket..
dah 2 kali berurusan ngan TT.
mmg terbaik.


Quote:
Originally Posted by toyota_estima View Post
terima kasih daun keladi..
servis terbaik dr tt..
murah beb..
Quote:
Originally Posted by blinkcollagen View Post
saya dah berjaya renew insurance dgn TT

servis memang terbaik
senang...cepat...pantas

bank in thru maybank2u dan cover note dihantar ke email

simple tapi memang puas hati

diskaun lagi dapat...hehehe...
Quote:
Originally Posted by keeper^7 View Post
Salam tt, sowie ye lewat bg testi...servis plg pantas dan terbaik..next year insyaAllah kite deal lg... Thx

Last edited by khairul385; 11-01-2018 at 07:34 AM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 25-05-2013, 02:25 PM
khairul385 khairul385 is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (75)
Join Date: Jul 2008
Location: di dalam hati si gadis berbaju purple
Posts: 14,233
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

Jom renew dan dapatkan rebet tunai..
Reply With Quote
  #3  
Old 25-05-2013, 08:12 PM
khairul385 khairul385 is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (75)
Join Date: Jul 2008
Location: di dalam hati si gadis berbaju purple
Posts: 14,233
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

tuan/puan yang nak cuba servis saya boleh whatsapp/pm details kenderann..tk.
Reply With Quote
  #4  
Old 26-05-2013, 07:53 AM
khairul385 khairul385 is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (75)
Join Date: Jul 2008
Location: di dalam hati si gadis berbaju purple
Posts: 14,233
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

jom renew insuran kereta anda..
insuran komprehensif yang murah
Reply With Quote
  #5  
Old 26-05-2013, 08:05 AM
fendi86 fendi86 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2013
Posts: 238
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

road tax moto bley x? 2 tahun dh xrenew..cmna procedure nk check kt puspakom?
Reply With Quote
  #6  
Old 26-05-2013, 08:12 AM
hezrich hezrich is offline
Regular

hezrich's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2007
Location: Lumut <=> KL <=> Melaka
Posts: 350
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Tt..
U got pm..
Reply With Quote
  #7  
Old 27-05-2013, 11:48 AM
khairul385 khairul385 is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (75)
Join Date: Jul 2008
Location: di dalam hati si gadis berbaju purple
Posts: 14,233
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by fendi86 View Post
road tax moto bley x? 2 tahun dh xrenew..cmna procedure nk check kt puspakom?
motosikal tak buat la bos..sori
Reply With Quote
  #8  
Old 27-05-2013, 11:48 AM
khairul385 khairul385 is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (75)
Join Date: Jul 2008
Location: di dalam hati si gadis berbaju purple
Posts: 14,233
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by hezrich View Post
Tt..
U got pm..
ok..dapat dah..
system insuran down lani..
dah ok jap g sy pm quotation..tk.
Reply With Quote
  #9  
Old 08-06-2013, 01:02 PM
atong atong is offline
Regular

 
Trader Rating: (3)
Join Date: Dec 2010
Posts: 414
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

parking dlu...
__________________
leben ist so peinlich


without giving, we will never receive
Reply With Quote
  #10  
Old 11-06-2013, 11:27 AM
khairul385 khairul385 is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (75)
Join Date: Jul 2008
Location: di dalam hati si gadis berbaju purple
Posts: 14,233
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

jom dapatkan rebet 3%-10% beserta insuran yang murah..

saya tolong adjustkan skit2..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump