Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > HIGH RISK SECTION - READ FORUM DISCLAIMER CAREFULLY BEFORE JOIN ! > Unrecognize Program Websites > HYIP

HYIP HYIP is an internet money games and not real investment. Please use with caution, otherwise you will lose a lot of your money. Read Announcement HERE

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 5,875
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 29,961
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 22,360
More...
  #1781  
Old 02-08-2013, 06:42 PM
sconsult sconsult is online now
CG Top Poster Club

 
Trader Rating: (99)
Join Date: Dec 2007
Posts: 21,933
Poster Rank: #68
Thanked 502 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Nicko626 View Post
In progress bro dun wori hehehe..
Duit dapat ke dak tu bukan dah jatuh no 2.. Jatuh no 10 pun xpe dah skang .. Skang ni lebih kan nak kasik dorg lak raya sakan kaw kaw nyer dalam SANA!!!
Ok, kalau dah buat report polis, buka 1 thread baru...tepek report di situ. Di situ akan bermula kisah "OCI Ver 2"
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #1782  
Old 02-08-2013, 06:47 PM
robinhood8822 robinhood8822 is offline
Junior Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2013
Posts: 65
Poster Rank: #16729
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by sconsult View Post
Ok, kalau dah buat report polis, buka 1 thread baru...tepek report di situ. Di situ akan bermula kisah "OCI Ver 2"
Ok. Jgn lengah2kn... bertindak cepat. Biar org tu check in dlm hotel besi...
Reply With Quote
  #1783  
Old 02-08-2013, 06:50 PM
sconsult sconsult is online now
CG Top Poster Club

 
Trader Rating: (99)
Join Date: Dec 2007
Posts: 21,933
Poster Rank: #68
Thanked 502 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by robinhood8822 View Post
Ok. Jgn lengah2kn... bertindak cepat. Biar org tu check in dlm hotel besi...
di FB dah ada page utk bawa OCI ke tribunal.
Reply With Quote
  #1784  
Old 02-08-2013, 07:18 PM
robinhood8822 robinhood8822 is offline
Junior Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2013
Posts: 65
Poster Rank: #16729
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by sconsult View Post
di FB dah ada page utk bawa OCI ke tribunal.
Baguss... biar diorg meringkuk dlm penjara... 10 tahun x lari tu berdasarkn penipuan berjumlah 3 juta ringgit..
Reply With Quote
  #1785  
Old 02-08-2013, 07:19 PM
robinhood8822 robinhood8822 is offline
Junior Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2013
Posts: 65
Poster Rank: #16729
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by sconsult View Post
di FB dah ada page utk bawa OCI ke tribunal.
Oh ya. Apa nama FB tu
Reply With Quote
  #1786  
Old 02-08-2013, 07:26 PM
Nicko626 Nicko626 is offline
Normal Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2010
Posts: 300
Poster Rank: #7548
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by sconsult View Post
di FB dah ada page utk bawa OCI ke tribunal.
Yup kat TTPM pun mmg berkesan kalo report cuma jumlah tuntutan ada limit. Yg besar2 kena go by police then court..

Skang ni pakai je la APA CARA SEKALIPUN.. Mmg HALAL digunakan huhu
__________________
You could be the greatest You can be the best And the world's gonna know your name...
Reply With Quote
  #1787  
Old 02-08-2013, 07:59 PM
Bullpup Bullpup is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (9)
Join Date: Nov 2011
Posts: 1,353
Poster Rank: #2634
Thanked 2 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Nicko626 View Post
Good job bro.. Sini group kat utara pun ada 4-5 group.. Bley kita combine.. Cuma kena buat cecepat sket jgn kasik masa sbb tektik dorang skang nak lengah2kan yg still mengharap tu cam berkesan la hahaha

Seaape yg duk mengharap tu pleasela sedar mmg x dpt dah woii.. Mmg la syok kalo dpt balik tapi tu semua tektik la.. Tlngla sedar woitt..

Bro sconsult.. Ada info kasik tepek jer semua, gmbar, keta, umah, sekolah apa2 saje la bro.. Kasik glamer 1 malaysia..
Boleh aku join sekali, jom jumpa kt sp. Kita buat repot di ipd kuala muda.. ASP michael ada bg format repot.
Reply With Quote
  #1788  
Old 02-08-2013, 08:03 PM
Bullpup Bullpup is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (9)
Join Date: Nov 2011
Posts: 1,353
Poster Rank: #2634
Thanked 2 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Bullpup View Post
Boleh aku join sekali, jom jumpa kt sp. Kita buat repot di ipd kuala muda.. ASP michael ada bg format repot.
Beliau pesan buat repot individu ramai2 supaya dpt hak pelupusan harta benda penganjur bg membayar gantirugi selain penjara min 2 tahun sedia menanti
Reply With Quote
  #1789  
Old 02-08-2013, 08:09 PM
Wira Kuning Wira Kuning is offline
Newbies

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2013
Posts: 8
Poster Rank: #35774
Thanked 0 Times
Active Level
Default

haha berani buat berani tanggung.
aku berani terima loss.
tapi kau orang berani terima juga la ya
selamat menyambut raya, berhati hati di jalan raya,
terutamanya bila berhenti di lampu merah ...
Reply With Quote
  #1790  
Old 02-08-2013, 08:11 PM
sconsult sconsult is online now
CG Top Poster Club

 
Trader Rating: (99)
Join Date: Dec 2007
Posts: 21,933
Poster Rank: #68
Thanked 502 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Bullpup View Post
Beliau pesan buat repot individu ramai2 supaya dpt hak pelupusan harta benda penganjur bg membayar gantirugi selain penjara min 2 tahun sedia menanti
Geng utara , teruskan buat report, nanti saya bantu ASP Michael Chriss (kalau tak silap) tracking Admin OCI & orang kanan tu. Rasanya ASP tu pun dah mula kumpul maklumat ttg Admin OCI ni.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 07:48 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE