Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Gossip, Celebrities

Gossip, Celebrities Right place for paparazzi :) . Share your info with our celebrities and gossip fans.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Software Upgrade
Last Post: CariGold
Posted On: 04-12-2016
Replies: 0
Views: 755
0 New forum feature to help you manage updates of your own thread
Last Post: CariGold
Posted On: 22-02-2016
Replies: 0
Views: 24,921
0 Technical Issues
Last Post: CariGold
Posted On: 18-02-2016
Replies: 1
Views: 22,145
More...
Reply
 
Thread Tools
  #111  
Old 11-04-2013, 12:06 PM
myrul369 myrul369 is offline
Super Active

myrul369's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jun 2010
Posts: 6,042
Poster Rank: #682
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by liza_naim View Post
eh, bro cuba baca ape yg sy post tu betul2, bukan sy ckp klu kena rogol, dok diam2 je xpayah bising2! Maksud sy, wat report polis n sepatut nya, n xpayah nak kecoh2 kat media smpai 1 malaysia tau. Ada paham????!!!!
dlm kes minah ni... x kira la samada suka atau x... dia buat pc pon sebab nak backup maruah dia... sebab, si pelaku aka jantan tu dah tuduh dia mcm² dulu..... dia nk keadilan, that y dia kena buktikan dia x salah kat dalam kes ni... dalam erti kata lain, dia nak backup MARUAH dia... paham maksud maruah...??? x kena kat muka sendiri mmg mudah kita dok komen n mengata mcm²...


baca betoi² baru komen k..??? ada pahammmmmmmmmmmm.....????
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #112  
Old 11-04-2013, 12:20 PM
qisya qisya is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2013
Posts: 180
Poster Rank: #11088
Active Level
Default

Antra dosa besar.. & dpt blsn kt dunia lg.. Adalah bzina ye... Xkira boy @ gal...
__________________
little queen qkhadeeja
Quote:
Try to give only sweet comment about our life.. it make our life more wonderful.. luvvvvv!!!
Reply With Quote
  #113  
Old 11-04-2013, 12:28 PM
azrulazman azrulazman is offline
CG Top Poster Club

azrulazman's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Feb 2010
Location: puncak gunung kinabalu
Posts: 29,355
Poster Rank: #49
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by myrul369 View Post
dlm kes minah ni... x kira la samada suka atau x... dia buat pc pon sebab nak backup maruah dia... sebab, si pelaku aka jantan tu dah tuduh dia mcm² dulu..... dia nk keadilan, that y dia kena buktikan dia x salah kat dalam kes ni... dalam erti kata lain, dia nak backup MARUAH dia... paham maksud maruah...??? x kena kat muka sendiri mmg mudah kita dok komen n mengata mcm²...


baca betoi² baru komen k..??? ada pahammmmmmmmmmmm.....????
semangat ko boya. hahaha
Reply With Quote
  #114  
Old 11-04-2013, 12:34 PM
myrul369 myrul369 is offline
Super Active

myrul369's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jun 2010
Posts: 6,042
Poster Rank: #682
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by azrulazman View Post
semangat ko boya. hahaha
Kita yg melihat n mengomen dlm forum ni mmg mudah bro... Ada pulak yg ckp minah tu salah sebab xmalu nk hebah2 kes dia hilang dara... Diibaratkan pulak dgn istilah xtau malu...

Ade kita pikir apa perasaan dia selepas dimalukan dan dituduh mcm2....???

Biasa bro, asal sempat je nk komen n mengata tanpa bpikir dulu.. Jgn smpai pkara yg sama tjadi kt diri kita sudah...

*nasib baik aku laki, terhindar dari gejala di-Rogol* hahahaha...
Reply With Quote
  #115  
Old 11-04-2013, 12:36 PM
azrulazman azrulazman is offline
CG Top Poster Club

azrulazman's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Feb 2010
Location: puncak gunung kinabalu
Posts: 29,355
Poster Rank: #49
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by myrul369 View Post
Kita yg melihat n mengomen dlm forum ni mmg mudah bro... Ada pulak yg ckp minah tu salah sebab xmalu nk hebah2 kes dia hilang dara... Diibaratkan pulak dgn istilah xtau malu...

Ade kita pikir apa perasaan dia selepas dimalukan dan dituduh mcm2....???

Biasa bro, asal sempat je nk komen n mengata tanpa bpikir dulu.. Jgn smpai pkara yg sama tjadi kt diri kita sudah...

*nasib baik aku laki, terhindar dari gejala di-Rogol* hahahaha...
mcm tu ker...

* tapi aku tahu ko boya...
Reply With Quote
  #116  
Old 11-04-2013, 12:37 PM
myrul369 myrul369 is offline
Super Active

myrul369's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jun 2010
Posts: 6,042
Poster Rank: #682
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by azrulazman View Post
mcm tu ker...

* tapi aku tahu ko boya...
caiiitt......

off-topics....!!!!!!! aku report admin...!!!!!!!!!


hahahaha.....
Reply With Quote
  #117  
Old 11-04-2013, 02:15 PM
gadgetmall gadgetmall is offline
Super Active

gadgetmall's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Oct 2008
Posts: 6,790
Poster Rank: #590
Active Level
My Mood:
Default

pmpuan ni,
andai kate btol la die kene main dngn mohd..
agak2 le smpai kasi heboh 1 malaysia..

wat report kasi setel senyap2..
xpsal2 malukan famili..

dlm artikel tu pon ade sebut psal kawen..
90% aku dan rmai org berfikir yg mmg diorg ni projek tapi xjadi kawen..
even kalu pmpuan ni xde dare dah, blom tentu laki tu boley kene cas rogol..
__________________
amin...
bersyukur dngn ape yg dah jadi..
sesungguhnye lebih rmai lg orang yg tidak bernasib baik..
Reply With Quote
  #118  
Old 12-04-2013, 05:34 PM
kedukanbukit kedukanbukit is offline
Regular

kedukanbukit's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2011
Posts: 856
Poster Rank: #4286
Active Level
My Mood:
Default

perogol durjana...
Reply With Quote
  #119  
Old 12-04-2013, 05:39 PM
mhassan mhassan is offline
Regular

mhassan's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Apr 2011
Posts: 478
Poster Rank: #6345
Active Level
My Mood:
Default

aduiii..kene rogol ker suka sama suka nie
__________________
...Cukuplah Mati Sebagai Penasihatku...
Reply With Quote
  #120  
Old 20-04-2013, 02:03 AM
psycholistic psycholistic is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2013
Posts: 194
Poster Rank: #10690
Active Level
Default

selera plak Mohd tgk ko zatul
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT +8. The time now is 08:07 AM.


Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you