s Rogol: Zatul Serah Pada Polis Dakwa Mohd (Mentor) - Page 12 - CariGold Forum

  Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Gossip, Celebrities

Gossip, Celebrities Right place for paparazzi :) . Share your info with our celebrities and gossip fans.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #111  
Old 11-04-2013, 12:06 PM
myrul369 myrul369 is offline
Super Active

myrul369's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jun 2010
Posts: 6,179
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 9
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by liza_naim View Post
eh, bro cuba baca ape yg sy post tu betul2, bukan sy ckp klu kena rogol, dok diam2 je xpayah bising2! Maksud sy, wat report polis n sepatut nya, n xpayah nak kecoh2 kat media smpai 1 malaysia tau. Ada paham????!!!!
dlm kes minah ni... x kira la samada suka atau x... dia buat pc pon sebab nak backup maruah dia... sebab, si pelaku aka jantan tu dah tuduh dia mcm² dulu..... dia nk keadilan, that y dia kena buktikan dia x salah kat dalam kes ni... dalam erti kata lain, dia nak backup MARUAH dia... paham maksud maruah...??? x kena kat muka sendiri mmg mudah kita dok komen n mengata mcm²...


baca betoi² baru komen k..??? ada pahammmmmmmmmmmm.....????
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #112  
Old 11-04-2013, 12:20 PM
qisya qisya is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2013
Posts: 180
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Antra dosa besar.. & dpt blsn kt dunia lg.. Adalah bzina ye... Xkira boy @ gal...
__________________
little queen qkhadeeja
Quote:
Try to give only sweet comment about our life.. it make our life more wonderful.. luvvvvv!!!
Reply With Quote
  #113  
Old 11-04-2013, 12:28 PM
azrulazman azrulazman is offline
CG Top Poster Club

azrulazman's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Feb 2010
Location: puncak gunung kinabalu
Posts: 29,684
Thanks (Received): 111
Likes (Received): 3
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by myrul369 View Post
dlm kes minah ni... x kira la samada suka atau x... dia buat pc pon sebab nak backup maruah dia... sebab, si pelaku aka jantan tu dah tuduh dia mcm² dulu..... dia nk keadilan, that y dia kena buktikan dia x salah kat dalam kes ni... dalam erti kata lain, dia nak backup MARUAH dia... paham maksud maruah...??? x kena kat muka sendiri mmg mudah kita dok komen n mengata mcm²...


baca betoi² baru komen k..??? ada pahammmmmmmmmmmm.....????
semangat ko boya. hahaha
__________________
siggy utk disewa
siggy utk disewa
azrulazman.com
Reply With Quote
  #114  
Old 11-04-2013, 12:34 PM
myrul369 myrul369 is offline
Super Active

myrul369's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jun 2010
Posts: 6,179
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 9
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by azrulazman View Post
semangat ko boya. hahaha
Kita yg melihat n mengomen dlm forum ni mmg mudah bro... Ada pulak yg ckp minah tu salah sebab xmalu nk hebah2 kes dia hilang dara... Diibaratkan pulak dgn istilah xtau malu...

Ade kita pikir apa perasaan dia selepas dimalukan dan dituduh mcm2....???

Biasa bro, asal sempat je nk komen n mengata tanpa bpikir dulu.. Jgn smpai pkara yg sama tjadi kt diri kita sudah...

*nasib baik aku laki, terhindar dari gejala di-Rogol* hahahaha...
Reply With Quote
  #115  
Old 11-04-2013, 12:36 PM
azrulazman azrulazman is offline
CG Top Poster Club

azrulazman's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Feb 2010
Location: puncak gunung kinabalu
Posts: 29,684
Thanks (Received): 111
Likes (Received): 3
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by myrul369 View Post
Kita yg melihat n mengomen dlm forum ni mmg mudah bro... Ada pulak yg ckp minah tu salah sebab xmalu nk hebah2 kes dia hilang dara... Diibaratkan pulak dgn istilah xtau malu...

Ade kita pikir apa perasaan dia selepas dimalukan dan dituduh mcm2....???

Biasa bro, asal sempat je nk komen n mengata tanpa bpikir dulu.. Jgn smpai pkara yg sama tjadi kt diri kita sudah...

*nasib baik aku laki, terhindar dari gejala di-Rogol* hahahaha...
mcm tu ker...

* tapi aku tahu ko boya...
__________________
siggy utk disewa
siggy utk disewa
azrulazman.com
Reply With Quote
  #116  
Old 11-04-2013, 12:37 PM
myrul369 myrul369 is offline
Super Active

myrul369's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jun 2010
Posts: 6,179
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 9
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by azrulazman View Post
mcm tu ker...

* tapi aku tahu ko boya...
caiiitt......

off-topics....!!!!!!! aku report admin...!!!!!!!!!


hahahaha.....
Reply With Quote
  #117  
Old 11-04-2013, 02:15 PM
gadgetmall gadgetmall is offline
Super Active

gadgetmall's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Oct 2008
Posts: 6,914
Thanks (Received): 10
Likes (Received): 10
Active Level
My Mood:
Default

pmpuan ni,
andai kate btol la die kene main dngn mohd..
agak2 le smpai kasi heboh 1 malaysia..

wat report kasi setel senyap2..
xpsal2 malukan famili..

dlm artikel tu pon ade sebut psal kawen..
90% aku dan rmai org berfikir yg mmg diorg ni projek tapi xjadi kawen..
even kalu pmpuan ni xde dare dah, blom tentu laki tu boley kene cas rogol..
__________________
amin...
bersyukur dngn ape yg dah jadi..
sesungguhnye lebih rmai lg orang yg tidak bernasib baik..
Reply With Quote
  #118  
Old 12-04-2013, 05:34 PM
kedukanbukit kedukanbukit is offline
Regular

kedukanbukit's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2011
Posts: 856
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

perogol durjana...
Reply With Quote
  #119  
Old 12-04-2013, 05:39 PM
mhassan mhassan is offline
Regular

mhassan's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Apr 2011
Posts: 478
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

aduiii..kene rogol ker suka sama suka nie
__________________
...Cukuplah Mati Sebagai Penasihatku...
Reply With Quote
  #120  
Old 20-04-2013, 02:03 AM
psycholistic psycholistic is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2013
Posts: 194
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

selera plak Mohd tgk ko zatul
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold