Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Services Offered

Services Offered Offer any services here.

Recommended Brokers

CG Sponsors



CG Updates
0 Reverting back old theme
Last Post: CariGold
Posted On: 06-05-2017
Replies: 0
Views: 5,433
0 CariGold new theme version - and more features are coming!
Last Post: niagafx
Posted On: 06-05-2017
Replies: 538
Views: 16,205
0 Video embed in post
Last Post: CariGold
Posted On: 15-12-2016
Replies: 0
Views: 21,910
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 18-03-2013, 12:12 PM
Erazer Erazer is offline
Active Plus

Erazer's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Oct 2012
Location: localhost
Posts: 2,648
Thanks (Received): 124
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to Erazer
Default Sistem Digodam ?Akaun ? Sistem Tak selamat?Risau Diintip?[IT Security Service!]





Assalamualaikum.

Anda user yang memerlukan privacy?Anda trader forex?anda ecurrency exchanger ?Akaun anda digodam? LR anda digodam? banyak data-datang penting dan sangat peribadi?Banyak virus-virus yang bersarang dalam sistem anda ? Risau sistem anda digodam dan gerak geri anda diintip?Risau dengan malware seperti Banking Trojan?RAT?Keylogger? risau pada malware yang advance seperti Zeus/Spy Eye/Citadel/Ring0 Rootkit/Bootkit/FinSpy/ ?

Disini saya ingin membuka servis untuk "Secure Your PC!" , dimana servis ini membantu meminimumkan risiko sistem anda dari digodam oleh hacker-hacker yang jahat.Saya tak menjanjikan 100% secure disebabkan tiada satu sistem pun yang sempurna, sehebat mana pun sesebuah sistem pasti ada [email protected] holes aka vulnerabilities, apa yang saya boleh lakukan adalah meminimumkan risiko sistem anda dari digodam


Process.


1.Saya akan melakukan automated scanning guna software-software tertentu, untuk melakukan pengesanan secara kasar, seperti pengunaan anti malware/anti adware/etc dan software yang saya coding sendiri iatu beberapa removal toolkit untuk malware yang aktif dimalaysia.

2.Saya akan melakukan manual scanning dimana, saya akan mengesan network traffic yang pelik,inbound dan outbound connection, folder-folder sistem yang dijangkiti seperti appdata/temp/system32/ untuk windows dan akan mengesan jika ada rootkit yang tersembunyi didalam sistem dengan mencari bukti-bukti tertentu dengan mengesan pengunaan WinAPI, port yang terbuka dan saya akan check setiap port tersebut , selain itu juga saya akan melakukan pengesanan pada registry startup, saya juga akan check process sistem tuan-tuan dan pelbagai perkara lain lagi.

3.Setelah semua scanning selesai saya buat detail report berdasarkan setiap perkara yang ada sama ada sistem tuan telah djiangkiti atau tidak.

4.Saya akan mula melakukan system patching, untuk menutup lubang-lubang yang ada, membuang malware yang telah menjangkiti sistem tuan-tuan berdasarkan report yang saya telah buat tadi.

5.Saya akan melakukan finalize dimana saya akan buat double checking dan beri berapa tips untuk elak sistem tuan-tuan dari digodam.

Service Pricelist

Normal User : RM150 One Time Check +Report +Tips
Ecurrency User : RM300 One Time Check +Report +Tips
Response Team : RM 2000 Per Month / Harga Berdasarkan Saiz Sistem


Apa maksud response team? response team ni dimana setiap minggu saya akan lakukan security check bersama kawan-kawan saya, kira macam it department yang jaga bahagian security, bermakna akan ada 4 kali sebulan saya akan buat security check, selain tu , jika sistem tuan digodam, kami akan buat emergency response dalam masa terpantas untuk mencari kelemahan sistem tuan-tuan dan buat patching untuk mengelakkan kerugian, kerosakan sistem yang lebih besar.

Contact


YM : [email protected]
0133610265

Last edited by Erazer; 14-06-2013 at 03:19 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 18-03-2013, 12:12 PM
Erazer Erazer is offline
Active Plus

Erazer's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Oct 2012
Location: localhost
Posts: 2,648
Thanks (Received): 124
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to Erazer
Default

reserve untuk update.
Reply With Quote
  #3  
Old 19-03-2013, 07:56 PM
Erazer Erazer is offline
Active Plus

Erazer's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Oct 2012
Location: localhost
Posts: 2,648
Thanks (Received): 124
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to Erazer
Default

akan diupdate dengan pricelist package sebentar lagi
Reply With Quote
  #4  
Old 20-03-2013, 08:30 PM
syabrembo syabrembo is offline
Active Member

syabrembo's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Oct 2010
Posts: 1,984
Thanks (Received): 382
Likes (Received): 11
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Harga ?
__________________
لاَ اِلَهَ اِلاَّ الله
Wahai Tuhanku..
Cukupkanlah aku dalam kefakiran dan kayakan aku tanpa meminta-minta selain dariMu..
Hidupkan lah aku dalam mengingatiMu dan matikan lah aku untuk bersamaMu..
Reply With Quote
  #5  
Old 20-03-2013, 10:30 PM
skYnEt-gEnIUs skYnEt-gEnIUs is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (32)
Join Date: Aug 2010
Location: aBcdEfgH!jkLmNOpQr$tUvWxyZ 123456789101001000
Posts: 23,979
Thanks (Received): 501
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

perghhh,bkn calang2 tt nih.....
gut luck mastarrrr..
__________________
[CENTER][SIGPIC][/SIGPIC][/CENTER][CENTER][B][SIZE="3"][COLOR="DarkOrchid"]ladyelena_11[/COLOR][/SIZE]
[SIZE="3"][/SIZE][SIZE="3"][URL="http://goo.gl/HbZZQ"][COLOR="Purple"]Servis Pemasangan Paip Meter SYABAS[/COLOR][/URL][/SIZE]
[SIZE="3"][COLOR="Red"][B]stop ganggu suami org,insaf2 la buat perangai jijik tu,hodoh wajah sehodoh keji hati kau wahai sihodoh[/B][/SIZE][/COLOR][/B][/CENTER]
Reply With Quote
  #6  
Old 22-03-2013, 12:32 PM
Erazer Erazer is offline
Active Plus

Erazer's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Oct 2012
Location: localhost
Posts: 2,648
Thanks (Received): 124
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to Erazer
Default

Quote:
Originally Posted by syabrembo View Post
Harga ?
belum lagi, tengah buat price list
Reply With Quote
  #7  
Old 22-03-2013, 12:33 PM
Erazer Erazer is offline
Active Plus

Erazer's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Oct 2012
Location: localhost
Posts: 2,648
Thanks (Received): 124
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to Erazer
Default

Quote:
Originally Posted by skYnEt-gEnIUs View Post
perghhh,bkn calang2 tt nih.....
gut luck mastarrrr..
mana ada tuan, biasa je...
Reply With Quote
  #8  
Old 22-03-2013, 12:39 PM
Don Malaya Don Malaya is offline
CG Top Poster Club

Don Malaya's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: May 2011
Location: Full Time Trader
Posts: 24,054
Thanks (Received): 342
Likes (Received): 11
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Erazer View Post
mana ada tuan, biasa je...
tt mmg berilmu dlm IT.. terbaik tt..FBI ade cari tt x?? huhuhu

bump utk tt
Reply With Quote
  #9  
Old 22-03-2013, 02:42 PM
Erazer Erazer is offline
Active Plus

Erazer's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Oct 2012
Location: localhost
Posts: 2,648
Thanks (Received): 124
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to Erazer
Default

Quote:
Originally Posted by Don Malaya View Post
tt mmg berilmu dlm IT.. terbaik tt..FBI ade cari tt x?? huhuhu

bump utk tt
Alamak, kalau FBI cari pun saya tak nak tuan, kerja sendiri je, forever alone
Reply With Quote
  #10  
Old 22-03-2013, 02:51 PM
fatvet fatvet is offline
Active Member

 
Trader Rating: (6)
Join Date: Sep 2011
Posts: 1,621
Thanks (Received): 22
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

gud luck tt
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 06:45 AM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you